• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Istanbul'a hiç gitmemiş olmak...

Valla ben de hic gitmemistim. Sonra yurtdisina tasindik. Buyudum parami kazandim sonra 4 gunlugune gittik bir tur vasitasiyla. Otelimiz de Pierre Lotti tepesindeydi cok guzel bogaz manzarasi vardi. Su ana kadar yaptigim en guzel gezilerden bir tanesiydi hala tadi damagimdadir yani. En mantiklisi tur ile gitmek. Cunku siz orayi tanimiyorsunuz, taniyan tur gorevlisi ne var ne yok gezdiriyor zaten.

Su anda da Londra'ya gitmeyi cok istiyorum. Kac yil oldu, 3 saatlik mesafede yasadigim ulkeye ama hala gidemedim. Bir aradan gidicem. Mart nisan gibi de kapadokya'ya gitmek istiyorum. Ruyalarima girdi artik gitmem lazim. Yalniz iste yurtdisindan tur ayarlamakta zor ya.

Bir gün yaparsanız, çekirdek çöplerini yere atmayın. Olur mu?
Umarım yaparsınız. :)

ncn, post: 43793299, member: 719865"]Belki çok saçma gelebilir size ama bu benim içimde o kadar büyük bir dert ki .. üniversite öğrencisiyim. maddi durumumuz normal fakat babam gezmeyi hiç sevmediği için okul ev . Ailemi çok seviyorum fakat kapana kisilmis gibi hissediyorum. Istanbul a gitmek en en büyük hayalim. Kız kulesinin karşısında çekirdek citlemek . Akşam vakti boğazı izlemek. Bunun için sizce her gün evdekilere catmaya devam etmeli miyim :KK43:( ya kocam da gezmeyi sevmeyen biri olursa ..
:KK43:[/QUOTE]
Valla tatlim1 sene istanbulda kaldim yasanacak sehir degil. Emin ol hicbirsey kaybetmedin..

O birazda yaşadığınız yere bağlı. Bazı yerleri yaşanılacak gibi değil haklisiniz ama yasanilasi yerleri de az degil. a
ncn, post: 43793299, member: 719865"]Belki çok saçma gelebilir size ama bu benim içimde o kadar büyük bir dert ki .. üniversite öğrencisiyim. maddi durumumuz normal fakat babam gezmeyi hiç sevmediği için okul ev . Ailemi çok seviyorum fakat kapana kisilmis gibi hissediyorum. Istanbul a gitmek en en büyük hayalim. Kız kulesinin karşısında çekirdek citlemek . Akşam vakti boğazı izlemek. Bunun için sizce her gün evdekilere catmaya devam etmeli miyim :KK43:( ya kocam da gezmeyi sevmeyen biri olursa ..
:KK43:
Valla tatlim1 sene istanbulda kaldim yasanacak sehir degil. Emin ol hicbirsey kaybetmedin..[/QUOTE]

Valla ben de hic gitmemistim. Sonra yurtdisina tasindik. Buyudum parami kazandim sonra 4 gunlugune gittik bir tur vasitasiyla. Otelimiz de Pierre Lotti tepesindeydi cok guzel bogaz manzarasi vardi. Su ana kadar yaptigim en guzel gezilerden bir tanesiydi hala tadi damagimdadir yani. En mantiklisi tur ile gitmek. Cunku siz orayi tanimiyorsunuz, taniyan tur gorevlisi ne var ne yok gezdiriyor zaten.

Su anda da Londra'ya gitmeyi cok istiyorum. Kac yil oldu, 3 saatlik mesafede

Ben de ucukken istanbula gitmek için can atardim birkaç kez gitmiştir ama doğru düzgün gezme fırsatımiz olmamıştı. Bir gün İstanbul da yaşayacaksınız deselerdi inanmazdim. ama şimdi İstanbul dayım ve eşim ve ogrencilerim sayesinde bol bol geziyorum. İnşallah birgün sana da nasib olur.Asla uumidini kaybetme.

Bende öğretmen adamıyım :) ilköğretim matematik . Inşallah benim de tayinim oralara çıkar :)

Yok mu üniversite de İstanbul da yaşayan arkadaşın.Atla onunla yarıyıl tatilinde gez bir iki gün geri dön evine.

Çekirdek falan çitleme gelmişsin o kadar bir kahvaltı et manzaralı manzaralı.

Yok mu üniversite de İstanbul da yaşayan arkadaşın.Atla onunla yarıyıl tatilinde gez bir iki gün geri dön evine.

Çekirdek falan çitleme gelmişsin o kadar bir kahvaltı et manzaralı manzaralı.
Bende çok Isterim de ailem göndermez . Şu okul bitsin takmam seni baba diyorum zaten :D inşallah oralara atanır im :(

O birazda yaşadığınız yere bağlı. Bazı yerleri yaşanılacak gibi değil haklisiniz ama yasanilasi yerleri de az degil. a
Valla tatlim1 sene istanbulda kaldim yasanacak sehir degil. Emin ol hicbirsey kaybetmedin..
[/QUOTE]
Hocam kayseri kadar çekilmez de değildir :KK43:

Benimde hayalim oldu artik istanbul asik olarak izledigim diziler hep istanbulda cekildi bunun dusuncesi bile o kafamda gercekmis gibi izledigim anlarin yasandigi evler sokaklar icin bile gidip gormeye deger mesela aski memnuyu buyuk bi takintiyla izliyodum o koske asik olmustum sariyerde oldugu icin sariyere asiri gitmekbistiyodum suan izlemedigim icin gecti o duygular ama istanbulun atmosferini cok merak ediyorum

O zaman gelme ihtimaliniz daha fazla. İnşallah İstanbulun en güzel yerine atanirsiniz. Ben ilk atamamda istanbulun en guzel ilcelerinden birine atanmistim şimdiki yerim de güzel ama ilki çok daha güzeldi..

Benimde hayalim oldu artik istanbul asik olarak izledigim diziler hep istanbulda cekildi bunun dusuncesi bile o kafamda gercekmis gibi izledigim anlarin yasandigi evler sokaklar icin bile gidip gormeye deger mesela aski memnuyu buyuk bi takintiyla izliyodum o koske asik olmustum sariyerde oldugu icin sariyere asiri gitmekbistiyodum suan izlemedigim icin gecti o duygular ama istanbulun atmosferini cok merak ediyorum
Duygularımı yazmışın resmen .. takıntı haline geldi artık . O yüzden daha da düşüyorum. O kalabalığı bile merak ediyorum . Akşam olunca tenhalasmayan caddeleri.

O zaman gelme ihtimaliniz daha fazla. İnşallah İstanbulun en güzel yerine atanirsiniz. Ben ilk atamamda istanbulun en guzel ilcelerinden birine atanmistim şimdiki yerim de güzel ama ilki çok daha güzeldi..
Sanirim birde Doğu görevi sayılıyor istanbul . Allah ımmmmm inşallah zehir gibi öğrencilerimi söyle boğaza karşı bir yerde yetistiririm:)

Birde
Duygularımı yazmışın resmen .. takıntı haline geldi artık . O yüzden daha da düşüyorum. O kalabalığı bile merak ediyorum . Akşam olunca tenhalasmayan caddeleri.[/QUOTE
Birde unluleri gorne istegi
Hemen hemen hepsinin orda bulunmasi cok ilginc geliuir bana hayatimda hic unlu gormedim ben ya
N

Belki çok saçma gelebilir size ama bu benim içimde o kadar büyük bir dert ki .. üniversite öğrencisiyim. maddi durumumuz normal fakat babam gezmeyi hiç sevmediği için okul ev . Ailemi çok seviyorum fakat kapana kisilmis gibi hissediyorum. Istanbul a gitmek en en büyük hayalim. Kız kulesinin karşısında çekirdek citlemek . Akşam vakti boğazı izlemek. Bunun için sizce her gün evdekilere catmaya devam etmeli miyim :KK43:( ya kocam da gezmeyi sevmeyen biri olursa ..
:KK43:

baba ya da kocaya bel bağlama..
üniversite bitip bi işe girince gider gezersin ne var ki bunda

Back
X