istanbul'a merhaba diyebilmek:((

senbensema

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2012
628
-13
48
Ankara
kızlar merhaba. ben tayinimden dolayı 2 hafta sonra istanbula gideceğim inşallah annemle ve kızımla. ama kalacak yer sorunumuz var:( orada yaklaşık 2 ay kalıp eğitim için bulunduğum şehre döneceğim, bu sebeple uzun süreli ev kiralama şansım yok. kısa süreli eşyalı dayalı döşeli evler var, apart halinde ama çooook pahalı(aylık 2200 den başlıyor). özellikle çalışacağım yere yakın yerler çok pahalı.
bana önerebileceğiniz başka bir seçeneğim var mı?

çözüm bulamıyorum,çok canım sıkkın. kızım da olduğu için misafirhaneler çok zor olur,1 haftadan fazla da pek kaldırmıyorlarmış çoğu kurumun m.hanesinde,hem kızımın yemeği vs... sıkıntı olur;maddi manevi yıpranırız. avrupa yakası, fatihte olacak işyerim. servisi varmış, yol süresi en fazla yarım saat 45 dk olsa süper olur benm için.istanbulu tanıyan arkadaşlar öneride bulunursa sevinirim. hemen cevap veremezsem kusura bakmayın, koşturmaca içindeyim. şimdiden sağolun.

ilk aklıma gelen öğretmenevleri ve özel öğrenci apartları oldu.
Bunun dışında internette günlük-haftalık-aylık apart daireler var ama fiyatları dediğiniz gibiyse çokmuş :(

Çalışacağınız yer neresi, belki ulaşımı çok problem olmayacak ucuz başka bir semt önerebiliriz size?

Son düzenleme:
kızlar çok üzgünüm, nete ancak girebildim. konuma ilgisiz kalmış gibi olmak canımı sıktı. çalışacağım yer maltepe mahallesi olarak geçiyor, vatan cd.ne çok yakınmış...

nereye gidersem gideyim beş yıldızlı otelde de kalacaksam her zaman can simidim öğretmenevleridir
mutlaka gitmeden yerlerini öğrenir telefonlarını alırım
uygulama otelleri de çok uygun olur ama istanbulda var mı bilmiyorum muhtemelen vardır

bencede öğretmenevlerinde kalmak mantıklı :) avcılarda büyükçekmecede vardı diye hatırlıyorum biraz uzak sizin yerinize ama metrobüs var :)

Öğretmenler evleri kamu personeli için 45;günlük fiyatı o da pahalı olmaz mı?Bne vatan caddesi dolaylarında bir otelde günlük 35 e kaldım 5 gün. 2ay mı kalacaksınız sadece.Bence 2 ay için anne ve kzınızı götürmeyin,sık sık uçakla gider gelirsiniz,2 3 hafta önceden alınca 50tl ye bile uçak oluyor(onur air mesela).Mecbur misafirhanede kalırım ben olsam kızımı annemi götürmeden,daha ucuz olur..Öğretmen evi için önceden randevu gerekiyor hem.
Ben de arada istanbul'a gideceğim,bildiğiniz kamu personeli misafirhanesi varsa bana da söyleyin...

fatih,aksaray ,kartal,usküdar,kadıköy gibi yerlerde(başka yer de olabilir) ucuz kiralık evler var mı?ayda 500tl gibi.Evlilik için oraya taşınma ihtimalim var..

Son düzenleme:
Back
X