- 11 Mart 2014
- 77
- 26
Merhabalar kızlar 2.5 yıllık evliyim hiç korunmadık bebeğimiz olmayınca önce klomen 2 ay denedik oda olmayınca gonal f kullanarak aşılama yaptık tutmadı aşılamadan 2 ay sonra kendiliğinden hamile olduğumu öğrendim eşimde morfoloji ve hareket sorunu var hsg normal çıktı hormonlarda şimdilik normal faka bebeğimiz hep geriden geliyordu doktor olabilir dedi vitamin ve folik asit kullandım hamileliğim boyunca ancak kontrole gittiğimizde 10 haftalık olması gereken bebeğimizin 7 haftalıkken kalbinin durduğunu öğrendik yıkıldık ölmüş bebeğimi sevdim sabahları onun için bebek kıyafetleri baktım.. çok fazla bağlanmıstım bebeğime sıkıntıdan saçkıran... oldum martta kürtaj oldum doktor 2 ay bekleyin dedi bu arada çalışıyorum izin ve rapor kullanıcam mecburen ve haziran- temmuz gibi tüp bebek yaptırmak istiyoruz ama korkuyorum şişli tüp bebek yada acıbadem maslakta morfoloji kim ne derse desin ciddi sorun doktor önerisi olan şehir dışından tüp bebek yaptıran arkadaşlar deneyimlerinizi paylaşıp yardımcı olursanız çok sevinirim