- 10 Temmuz 2025
- 21
- 9
- 1
- Konu Sahibi papatyasutu
istanbul'da ücretsiz veya ücretli olarak hiç açık hava sinemasına yada tiyatrosuna katıldınız mı ? katılan arkadaşlar yorum yapabilir mi fiyat olarak nasıl keyif almışlar mı vs diye
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
neredekine katıldınızAçık hava sineması çok güzel hatta salonlardan daha iyi diyebilirim yani
Festival vardı o zaman İstanbulneredekine katıldınız
yorum için teşekkür ederim evet ya bana da pahallı geldi ve iki bilet alıcam diyip vazgeçtim ibb nin bikaç filmini beğenmiştim ama kaçırdım şimdide yaz bitmeden birine gidelim diye araştırıp duruyorum ücretlilerde hiç ucuz yok bende ücretsiz kovalıyorumben neredeyse hepsine katıldımgayet guzeller
sadece sinema dolu olursa diye kendi sandalyenizle gidin, sıkıntı yasamayin.
tiyatro da eskiden cok vardi maltepede, kadikoy selamicesme ozgurluk parkinda ama pandemi zamani cuzi bir rakama cikarttilar durduk yere. bu sene baktim ki hem koltuklara kast sistemi gelmis hepsi pahali arkadakiler daha pahali olmus, 800-1000 falan olmus rakamlar.
sislk harbiye acik hava sahnesinde de İmamoğlu zamaninda büyük muzikallerin vs promiyeri olurdu halka ucretsizdi ama tabii ki artik o da yok
sinema icinse heryerde var uzuncayir unalanda lunaparkta var mesela bu ara, ibb esenlerde var , kadikoy muze gazhanede genelde olur .
ama zevk almak istiyorsaniz sirf gitmis olmak icin gitmeyin, oncesinde oyunu / filmi arastirin. sizin tarziniza uymayan birseyse eziyet olur. ben cok tiyatro izlerim - kotuleri de izlerim "olsun sonucta ortaya koyduklarina buraya kadar geldiklerine gore sevilesi bir yani vardir" diye. ama bazen oyle tiyatrolar izliyorum ki yani alkislasam tiyatroya hakareto yuzden gitmenden araştırın hic yoktan tiyatrolar.com 'dan puanina bakın
simdiden iyi seyirler
ben kendi evime tasinabilir projektor aldim bahcede piknikte kampta kendi filmimi kendim izliyorumyorum için teşekkür ederim evet ya bana da pahallı geldi ve iki bilet alıcam diyip vazgeçtim ibb nin bikaç filmini beğenmiştim ama kaçırdım şimdide yaz bitmeden birine gidelim diye araştırıp duruyorum ücretlilerde hiç ucuz yok bende ücretsiz kovalıyorum
bu arada 4 bin iyimiş ya yeni iş arayışındayım aklımda inşallah bu yıl alırım baya keyifli olur çünkü, bu arada hiç ibb nin beyoğlu sinemasına gittiniz mi bu hafta iyi filmler var gitsek mi diye düşünüyorum yorumlara baktım bazıları iyi bazıları kötüben kendi evime tasinabilir projektor aldim bahcede piknikte kampta kendi filmimi kendim izliyorum
2 bilete 2bin verecekseniz size de tavsiye ederim.
tasinabilirler power banklilar azicik pahali (pahali dedigim 4bine almistim) ama normal elektrikle calisanlar gayet uygun fiyatta.
harwox almistim ben.
tavsiye ederim![]()
e gidin ne kaybedersiniz? begenmezseniz soyle bir caddeyi turlar dönersinizbu arada 4 bin iyimiş ya yeni iş arayışındayım aklımda inşallah bu yıl alırım baya keyifli olur çünkü, bu arada hiç ibb nin beyoğlu sinemasına gittiniz mi bu hafta iyi filmler var gitsek mi diye düşünüyorum yorumlara baktım bazıları iyi bazıları kötü
aynen kafamdaki plan bu zaten bikaç sergide var uğrarım güzel olure gidin ne kaybedersiniz? begenmezseniz soyle bir caddeyi turlar dönersiniz
orası efsanevi bi yerdi ilk istanbul'a geldiğimde koşa koşa oraya ve pera sinemasına (sanırım kapandı?) gitmiştim yıllar öncebeyoğlu sineması