istanbul'da açık hava tiyatrosu veya sineması

papatyasutu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2025
21
9
1
istanbul'da ücretsiz veya ücretli olarak hiç açık hava sinemasına yada tiyatrosuna katıldınız mı ? katılan arkadaşlar yorum yapabilir mi fiyat olarak nasıl keyif almışlar mı vs diye

Açık hava sineması çok güzel hatta salonlardan daha iyi diyebilirim yani

ben neredeyse hepsine katıldım 😂 gayet guzeller
sadece sinema dolu olursa diye kendi sandalyenizle gidin, sıkıntı yasamayin.
tiyatro da eskiden cok vardi maltepede, kadikoy selamicesme ozgurluk parkinda ama pandemi zamani cuzi bir rakama cikarttilar durduk yere. bu sene baktim ki hem koltuklara kast sistemi gelmis hepsi pahali arkadakiler daha pahali olmus, 800-1000 falan olmus rakamlar.
sislk harbiye acik hava sahnesinde de İmamoğlu zamaninda büyük muzikallerin vs promiyeri olurdu halka ucretsizdi ama tabii ki artik o da yok🤬🤬
sinema icinse heryerde var uzuncayir unalanda lunaparkta var mesela bu ara, ibb esenlerde var , kadikoy muze gazhanede genelde olur .
ama zevk almak istiyorsaniz sirf gitmis olmak icin gitmeyin, oncesinde oyunu / filmi arastirin. sizin tarziniza uymayan birseyse eziyet olur. ben cok tiyatro izlerim - kotuleri de izlerim "olsun sonucta ortaya koyduklarina buraya kadar geldiklerine gore sevilesi bir yani vardir" diye. ama bazen oyle tiyatrolar izliyorum ki yani alkislasam tiyatroya hakaret😅 o yuzden gitmenden araştırın hic yoktan tiyatrolar.com 'dan puanina bakın
simdiden iyi seyirler

ben neredeyse hepsine katıldım 😂 gayet guzeller
sadece sinema dolu olursa diye kendi sandalyenizle gidin, sıkıntı yasamayin.
tiyatro da eskiden cok vardi maltepede, kadikoy selamicesme ozgurluk parkinda ama pandemi zamani cuzi bir rakama cikarttilar durduk yere. bu sene baktim ki hem koltuklara kast sistemi gelmis hepsi pahali arkadakiler daha pahali olmus, 800-1000 falan olmus rakamlar.
sislk harbiye acik hava sahnesinde de İmamoğlu zamaninda büyük muzikallerin vs promiyeri olurdu halka ucretsizdi ama tabii ki artik o da yok🤬🤬
sinema icinse heryerde var uzuncayir unalanda lunaparkta var mesela bu ara, ibb esenlerde var , kadikoy muze gazhanede genelde olur .
ama zevk almak istiyorsaniz sirf gitmis olmak icin gitmeyin, oncesinde oyunu / filmi arastirin. sizin tarziniza uymayan birseyse eziyet olur. ben cok tiyatro izlerim - kotuleri de izlerim "olsun sonucta ortaya koyduklarina buraya kadar geldiklerine gore sevilesi bir yani vardir" diye. ama bazen oyle tiyatrolar izliyorum ki yani alkislasam tiyatroya hakaret😅 o yuzden gitmenden araştırın hic yoktan tiyatrolar.com 'dan puanina bakın
simdiden iyi seyirler
yorum için teşekkür ederim evet ya bana da pahallı geldi ve iki bilet alıcam diyip vazgeçtim ibb nin bikaç filmini beğenmiştim ama kaçırdım şimdide yaz bitmeden birine gidelim diye araştırıp duruyorum ücretlilerde hiç ucuz yok bende ücretsiz kovalıyorum

yorum için teşekkür ederim evet ya bana da pahallı geldi ve iki bilet alıcam diyip vazgeçtim ibb nin bikaç filmini beğenmiştim ama kaçırdım şimdide yaz bitmeden birine gidelim diye araştırıp duruyorum ücretlilerde hiç ucuz yok bende ücretsiz kovalıyorum
ben kendi evime tasinabilir projektor aldim bahcede piknikte kampta kendi filmimi kendim izliyorum🤣
2 bilete 2bin verecekseniz size de tavsiye ederim.
tasinabilirler power banklilar azicik pahali (pahali dedigim 4bine almistim) ama normal elektrikle calisanlar gayet uygun fiyatta.
harwox almistim ben.
tavsiye ederim😂😂

ben kendi evime tasinabilir projektor aldim bahcede piknikte kampta kendi filmimi kendim izliyorum🤣
2 bilete 2bin verecekseniz size de tavsiye ederim.
tasinabilirler power banklilar azicik pahali (pahali dedigim 4bine almistim) ama normal elektrikle calisanlar gayet uygun fiyatta.
harwox almistim ben.
tavsiye ederim😂😂
bu arada 4 bin iyimiş ya yeni iş arayışındayım aklımda inşallah bu yıl alırım baya keyifli olur çünkü, bu arada hiç ibb nin beyoğlu sinemasına gittiniz mi bu hafta iyi filmler var gitsek mi diye düşünüyorum yorumlara baktım bazıları iyi bazıları kötü

bu arada 4 bin iyimiş ya yeni iş arayışındayım aklımda inşallah bu yıl alırım baya keyifli olur çünkü, bu arada hiç ibb nin beyoğlu sinemasına gittiniz mi bu hafta iyi filmler var gitsek mi diye düşünüyorum yorumlara baktım bazıları iyi bazıları kötü
e gidin ne kaybedersiniz? begenmezseniz soyle bir caddeyi turlar dönersiniz

beyoğlu sineması
orası efsanevi bi yerdi ilk istanbul'a geldiğimde koşa koşa oraya ve pera sinemasına (sanırım kapandı?) gitmiştim yıllar önce
en son yine baya önce gittiğimde koltukları kırık salon bakımsızdı hatta bi ara battılar sanırım kapattılar diye biliyordum herhalde belediye aldı da öyle mi açtılar tekrar?
gündemden uzak kalmışım
bence sırf bu efsaneliği için bir gidin
atlas sinemasına da gidin diğer bir efsanevi salonu görün ki orası hak ediyor da cidden (müze olduktan sonra gitmedim)
onun dışında kadıköy sineması'nın büyük salonu kalp ben (3 film arka arkaya sabaha kadar izlenilen etkinliklere denk gelirseniz şahsen benim çok hoşuma gitmişti)
yine kadıköy sinematek var eski filmleri gösterir hatta canlı müzikli sessiz sinema seçkileri yaptılar fiyatları çok çok cüzi oluyor ama sonbaharda açılıyor
pera müzesi'nde ücretsiz gösterim olurdu herhalde hala oluyordur
fransız kültür'ün sineması eylül ayında başlıyormuş
kalamış yaz festivali aşırı güzel ortam bence her şeyiyle bu arada bilet almadan sandalye atıp izleyebilirsiniz bile kenardan alanı o şekilde
açıkhava ve ücretsiz gösterim acıbadem gazhane harici bulamadım ben en son gittiğimde de ayakta kaldık erken gitmeye çalışın veya sandalye götürün
maalesef ekonomiyle beraber her şey bok yoluna gitmiş.. bu salonlarda çok cüzi fiyatlara film izlenirdi hatta rexx'in devasa salonunda film festivali kapsamında 1 tl'ye film izlediğimiz günleri hatırladım şuan
sinemaya gitmeyeli de ne çok olmuş

Son düzenleme:
Back
X