Istanbulda aşılama yapanlar lütfen tecrübelerimizi paylaşalım...

PIEDRA3321

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2013
579
6
46
İstanbul
Ben istanbulda yaşıyorum.ÖNCELİKLE BEYLİKDÜZÜ KOLAN HASTANESİNE GİTİM VE 1 YILIM BOŞUNA GİTTİ.Sonra başka doktora gitmeye başladım.Puregon iğne kullanarak aşılama yaptırdım.Bunun sonuncunda hamile kaldım ama değerim 85 iken 2 gün sonra hızla düştü.Anlayacağınız kimyasal gebelik.Şimdi araştırma hastenesini araştırıyorum adet olunca gideceğim.

Merhaba bana herhangi bir soru yöneltmemişsiniz. Size bol şans diliyorum sadece, sevgiler.

Merhaba bana herhangi bir soru yöneltmemişsiniz. Size bol şans diliyorum sadece, sevgiler.

biz aşılamada spermler yıkanmadan yapıldı.Ayrıca eşimin morfoloji %5 total sperm 53 milyon sperm sayısı 28 milyon hareketlilik %15 .
öncelikle bu değerlerle aşılama mı yapılmalı yoksa tüp bebek mi..
aşılamada sperm yıkanmadan yapılırsa tutma oranı azalır mı? teşekkürler

merhaba aşılama işlemi sperm yıkama yapılmadan yapılamaz, debridmanlar ayrılmalıdır. size de öyle yapılmıştır. değerleriniz aşılama için uygundur. sevgiler.

merhaba aşılama işlemi sperm yıkama yapılmadan yapılamaz, debridmanlar ayrılmalıdır. Size de öyle yapılmıştır. Değerleriniz aşılama için uygundur. Sevgiler.

cevaplarınız için çok teşekkürler.benim bu aşılamada test yaptırdım 17.günde beta 65 çıkmıştı sonra iki sonra tekrar yaptırdım 120 çıktı.sonra hafif kahverengi lekelenmelrim oldu.doktora sordum.iki gün sonra tekrar test yap dedi bende yaptım 73 e düşmüştü.iki sonra bir daha yaptık hızla 17 ye düşmüş.doktor tutunamadı dedi bana.5 gün sonra yoğun sancılı bir şekilde adetimle attım.bu kimyasal gebelikmidir. Genetik test yapamam gerekir mi. Ben tekrar aşılamaya ne zaman geçmeliyim. Yada tüp bebek mi yapsam. Yaşım 33, 6 yıllık evliyiz üç yıldır korunmuyoruz ve olmuyor hiçbir şekilde gebe kalamadım... Teşekkürler

merhaba evet biyokimyasal gebelik yaşamışsınız maalesef. genetik test yaptırmanız şu anda gereksiz. doktorunuz sizi bu konuda detaylı bilgilendirecektir. sevgiler.

mrb hocam.biz başka bir yerde sperm testi yaptık sonuçlar değişmiş sperm sayısı 83 milyon hareketlilik %49 ve MORFOLOJİ %0 çıkmış.
Ayrıca varikosel var dediler ameliyat olunursa bu düzelir mi. TEŞEKKÜRLER

Varikosel ameliyatı kararını ürologlar veririler ve derecesi önemlidir. Düzelmesağlaması için en az 3.-4. Derecede bir varikoselin olması gerekir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…