İstanbul'da Aşılama yaptırabiliceğim bir yer...

Evitax

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2011
1.548
2
0
İstanbul
Selamlar.. forumda aradım, bulamadım aşılama ile ilgili bir konu var ama cokcok uzun. birkaç sayfayı okudum ama soruma cvp bulamadım.. daha önce aşılama yaptırmış olan arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum..

Öncelikle istanbulda aşılama için doktor tavsiyesi verebilicek arkadaşlar..

Aşılamayı ''doğru'' dilden ve yaşamış biri olarak olumlu veya olumsz olarak deneyimlerini paylaşıcak arkadaşlar.. YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM..

Ben beylikdüzü medicanada yaptırdım canım selman ve aysun laçin tarafından yapıldı 2 kez aşılama oldum maalesef sonuç alamadım ama ii hastane doktorlarda ilgililer bi arkadaşım tüp bebek yaptı sonuç pozitif şimdi hamile ii sonuçlananlarda var

Ben beylikdüzü medicanada yaptırdım canım selman ve aysun laçin tarafından yapıldı 2 kez aşılama oldum maalesef sonuç alamadım ama ii hastane doktorlarda ilgililer bi arkadaşım tüp bebek yaptı sonuç pozitif şimdi hamile ii sonuçlananlarda var

Mesajnı okudum.bir topictete cevap verdim ama göremeden çıktın sanırım.Anlattklarına göre bizim durumlrımız birbirini tutuyor. Fikirleri almak isterim deneyimlerinide dinlemek isterim. allah yardımcın olsun.

Back
X