İstanbul'da ayrıntılı ultrason ??? aynı zamanda uygun fiyata

wish-hope-love

kız annesi + kız babası :)
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2012
991
457
35
merhaba anne adayları tekirdağ çerkezköyde biz özel hastaneye gidiyorum ayrıntılı ultrason için 350 tl istediler. çok fazla geldiği için istanbula gitmeye karar verdik. istanbulda uygun fiyata ayrıntılı ultrason yaptırabileceğimiz bir hastane önerebilir misiniz?

Daha önce nisa hastanesine gittim 225 liraydi. Şimdi bi sknti gördüler tekrar istedi doktor. Yarın Güngören hastanesine gitcem 100lira dediler. Aynı zamanda vakıf Gureba hast varmış o da uygundu fiyati ama randevuyu 1ay sonrasına falan veriyorlar

tekirdağ namık kemal tıp fakültesinde bulduk arkadaşlar sağolun 122 lira istediler. en uygunu bu şimdiye kadar araştırdıklarımızın içinde. insanı nasıl da köşeye sıkıştırıyorlar yahu.

GÜNGÖREN HASTANESİNDE Halil Bey var çok iyi bir radyoloji uzmanı, 4 boyutlu renkli ultrasonla beraber 150 tl verdik 2 hafta önce.

Henüz yaptırmadım ama, Koşuyolu görüntüleme merkezi 200 TL fiyat vermişti, sanırım orada yaptıracağım

bizim buralar pahalı ya nevşehirde yengem yaptırmıştı 45 tlye. 350yi duyunca şok oldular valla. uzak olmasa doğumu bile orda yapasım var :anneadayı:

ztn kadın doğum uzmanı gönderiyor cnm. ama kanuni sultan süleyman hastanesinde riskli gebelikleri yönlendiriyorlar ben biraz ısrar kıyamet falan baya uğrasarak yaptırmıştım. özel de yaptırmak istersen ona göre randevu alıyorsun. bide radyoloji uzmanı değilde ayrıntılı için perinatoloji uzmanı olması daha iyi normal bir radyoloji uzmanı bakmıyor olması lazım.

ztn kadın doğum uzmanı gönderiyor cnm. ama kanuni sultan süleyman hastanesinde riskli gebelikleri yönlendiriyorlar ben biraz ısrar kıyamet falan baya uğrasarak yaptırmıştım. özel de yaptırmak istersen ona göre randevu alıyorsun. bide radyoloji uzmanı değilde ayrıntılı için perinatoloji uzmanı olması daha iyi normal bir radyoloji uzmanı bakmıyor olması lazım.
tamam canım beni gittiğim doktor gönderiyor. gittiğim hastanede pahalı olduğu için başka bir yer bakıyoruz o yüzden sordum. zeynep kamilden zar zor randevu bulduk 27 nisanda giricem bakalım hayırlısı neler olacak :)

iyi olmuş o zmn zorda olsa randevu alabilmeniz.özeller gerçekten çok pahalı hangi hastaneye gidiyorsunuz?

renkli doppler,i perinatologlar yapar radyologlar değil. perinatolog araştırırsanız internette ne kadar az sayıda olduklarını görürsünüz. ama gelgelelim her özel hastaneyi arasanız hepsi de bizde de yapılıyor diyor ama yapan kim radyolog... bu işin uzmanı perinatologlar. o yüzden perinatologa giderseniz 320-350 ödersiniz en uygun. ama herhangi bir hastanede radyologa yaptırırsanız 200 e de bulursunuz. karar size kalmış. devlet hastanesi,ne de gittim bir ay önceden sıra aldım seindim bedava yaptırcam diye. günü geldi gittim takipli hastaları değilmişim de 4 hafta boyunca doluymuş da o zamana benim haftam geçermiş de zaten ikiliyi üçlüyü yaptırmamışım da kırk su getirdiler yapmadılar gittim özele verdim parayı mecbur

İstanbul Anadolu yakasında yapan hiç mi kimse yok paylaşır mısınız arkadaşlar bende önümüzdeki hafta doktorum çağırdı ona gözükeceğim daha fiyat öğrenmedim kendi hastanemde gidince soracağım fakat okuduklarımın bazıları ciddi rakamlar var mı Anadolu yakasından arkadaşlar?

renkli doppler,i perinatologlar yapar radyologlar değil. perinatolog araştırırsanız internette ne kadar az sayıda olduklarını görürsünüz. ama gelgelelim her özel hastaneyi arasanız hepsi de bizde de yapılıyor diyor ama yapan kim radyolog... bu işin uzmanı perinatologlar. o yüzden perinatologa giderseniz 320-350 ödersiniz en uygun. ama herhangi bir hastanede radyologa yaptırırsanız 200 e de bulursunuz. karar size kalmış. devlet hastanesi,ne de gittim bir ay önceden sıra aldım seindim bedava yaptırcam diye. günü geldi gittim takipli hastaları değilmişim de 4 hafta boyunca doluymuş da o zamana benim haftam geçermiş de zaten ikiliyi üçlüyü yaptırmamışım da kırk su getirdiler yapmadılar gittim özele verdim parayı mecbur

Devletler öyle ama ilk hamileligimde bende geç gitmiştim.ama simdi ikinci hamileligim devlette yaptırdım ve peritanalog yaptı ve çokta memnun kaldim.Tamam devlette biraz ilgi az ama o kadar para vermeye gerçekten degmiyor.100 150 bi derece verilir ama 300 de çok bence ona verileceğine devlet e sabredip bebislere harcanabilir.tabi devletten alınamıyorsa randevu yapacakta birşey yok

Pardon siz zaten önceden alıp girememissiniz dalginligima gelmiş:) sizin yaşadığınız gerçekten talihsizlik olmuş. İstanbul da yalnizca 3_4 devlet hastanesinde yapıldığını duydum ve onlarda da pek sorun cikarmiyorlar bu konuda diye biliyorum

X