- 15 Nisan 2011
- 697
- 112
- 323
- 48
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Verdigin mail adresine mail attim ilgilenirseniz sevinirimMerhaba, ben de beylikdüzü ve çevresinde çocuk bakıcılığı ve günlük ev işlerine yardımcı olarak iş arıyorum. Çocuklarım okula gidiyorlar bu yüzden sabah 8,30 dan akşam 16 - 17 ye kadar çalışabilirim.
Tesettürlü, İstanbul doğumlu, lise mezunu, diksiyonu düzgün, çocuk psikolojisine önem veren, uyumlu bayanım.
Çocuğun mutlu olmasına kaliteli zaman geçirmesine özen gösteririm. Okula giden çocukların ödevlerine yardım edip yazılıdan önce çalıştırabilirim. 1 yaşından itibaren her yaş çocuğa bakarım.
melka533@gmail.com
Eşimde bende bilindik kolejlerde öğretmeniz 11 aylık bebeğim var ona aile üyelerimiz bakıyor benimokulda çalışma saatlerim uzun bebeğimi göremiyorum bile bende başka çocuk ve bebeklere bakmaya karar verdim kendi bebeğimden oncede yeni Doğanken alıp 8 yaşına getirdiğim down sendromlu çocuğa baktım okurken sizin çocuklarınızada bakmak isterim 537 621 22 16 içerenköyde oturuyorum
merhaba .. bu konuya denk qeldiğime öyle sevindimki :)) yaklaşık 1 2 haftadır bende iş arıyorum ve emin olduğum bişey var ki en iyi yapabileceğim iş çocuk bakıcılığı....kızlarr ben ümraniye çakmakta oturuyorum,26 yaşındayım,evliyim ve 26 aylık bi oğlum var..malesef çalışmak zorundayım kızlar..inanın şuan bi evim bile yok aralıkta bi sene olucak evimi dağıtalı çocuğumdan ayrılamıyorum die işede qiremedim ama eğer çalışmazsam da tekrar ayrı eve çıkamıcam ve belki bi 3 5 sene bize kapısını açan ablam ve eniştemin yanında yaşıcaz...evini yuvasını kuran anlar halimden kızlar inanın çok zor durumdayız borç çok eve çıkamıyoruz ve çalışmam şartçocuğumdan ayrı kalmak pahasınada olsa...ben daha önce iş olarak hiç çocuk bakıcılığı yapmadım dürüst olayım fakat 15 16 yaşımdan beri evlenip yuvamı kurup çocuk sahibi olana kadar hiç bir karşılık beklemeden çok çocuğa bakmışmdır sorumluluk almışımdır..en çokta halacığımın çocukları..inanın çocuklarla aram çok iyidir nolur ümraniye çevresinden bakıcı arayan varsa benimle irtibata qeçsin qüvenmiyorsa bi süre denemeden qeçirsin lütfen kızlar çok acil işe ihtiyacım var...tanıdıklarınız varsa bana yönlendirirseniz size minnettar kalırım..
Merhabalar, Ümraniye dudullu da oturuyorum, henüz çalışmıyorsan görüşmek isterim, telefonunu yollarsanız en kısa zamanda ararım ,görüşmek üzeremerhaba .. bu konuya denk qeldiğime öyle sevindimki :)) yaklaşık 1 2 haftadır bende iş arıyorum ve emin olduğum bişey var ki en iyi yapabileceğim iş çocuk bakıcılığı....kızlarr ben ümraniye çakmakta oturuyorum,26 yaşındayım,evliyim ve 26 aylık bi oğlum var..malesef çalışmak zorundayım kızlar..inanın şuan bi evim bile yok aralıkta bi sene olucak evimi dağıtalı çocuğumdan ayrılamıyorum die işede qiremedim ama eğer çalışmazsam da tekrar ayrı eve çıkamıcam ve belki bi 3 5 sene bize kapısını açan ablam ve eniştemin yanında yaşıcaz...evini yuvasını kuran anlar halimden kızlar inanın çok zor durumdayız borç çok eve çıkamıyoruz ve çalışmam şartçocuğumdan ayrı kalmak pahasınada olsa...ben daha önce iş olarak hiç çocuk bakıcılığı yapmadım dürüst olayım fakat 15 16 yaşımdan beri evlenip yuvamı kurup çocuk sahibi olana kadar hiç bir karşılık beklemeden çok çocuğa bakmışmdır sorumluluk almışımdır..en çokta halacığımın çocukları..inanın çocuklarla aram çok iyidir nolur ümraniye çevresinden bakıcı arayan varsa benimle irtibata qeçsin qüvenmiyorsa bi süre denemeden qeçirsin lütfen kızlar çok acil işe ihtiyacım var...tanıdıklarınız varsa bana yönlendirirseniz size minnettar kalırım..