Evimde sevgi,şefkat ve merhametle bebek ve çocuk bakarım.. gerektiginde çocugunuz yatılıda kalabilir..İkametim İstanbul(Esenyurt) 39 yaşındayım .Egeliyim .3 çocuk annesiyim. 1 torun sahibiyim .bebek ve çocuk bakımı konusunda 22 yıllık tecrübe sahibiyim.kendim hernekadar imam-hatip mezunuysamda kendimi kitap ,pc, dergi ,seminerleri izlemekle geliştirmiş güvenilir durumdayım. Çocuklarımı hiçbir yardım almadan kendim büyüttüm. 21-18-10 yaşlarındalar.Bir çocuk yetiştirirken büyüyecegi ortam çok önemlidir. huzurun güvenin ve inancın oldugu bir yuvada, Allah korkusuyla büyüyen, maddi manevi degerlere önem veren , büyügüne saygı küçügüne merhamet ,şefkat göstermeyi bilen,güleryüzle yetişen bireylerden vatana millete zarar gelemez .sizlerinde çocukları böyle yetişsin istemezmisiniz.bu teklifi degerlendirmenizi dilerim.ayrıca yeni doğmuş bebek te tercihimdir.evcil hayvan beslemiyoruz.evimizde yakınlarımızda sigara vb.şeyler kullanılmaz ve inançlı tertipli bir anneyim.tüm çocukların sevgisini kazanan bir anneyim.güleryüzlü sempatik sosyal kişiligim vardır . evim dogalgazlıdır.ailecek çocuk sevgisiyle doluyuz.Halis niyetli ailelerle görüşebiliriz.mümkünse geniş bilgilendirilmek için annelerin benimle görüşmesini rica ederim..TEL:0539 608 69 22