ben daha almadım ama alacağım yeri ve parçaları belirledim. Çamlıca mobilyacılar sitesinde çok güzel mobilyalar var. bakmanı tavsiye ederim. ben sadece dolap ve şifonyer alıcam. yatak olarak park yatak aldım. büyüyen yatakları kullanan arkadaşlarım tavsiye etmediler. çocuklar beşik kısmı çıktıktan sonra karyolasına sığmıyormuş.1-2 yaşına kadar park yatakta idare edip sonra normal karyola yada baza türü bişey almayı planlıyorum.4 kapılı yüklülklü kallavi bi dolap ve 4 çekmeceli çekmece içleri 20 cm lik kullanışlı bi şifonyere nakit 1900 dediler.
diğer parçalar kullanılmıyormuş doğru dürüst . ve zamanla kalabalık oluyormuş. Kalabalık eşya çok sevmiyorum . o yüzden böylesi daha işime geldi açıkçası.
netten erol mobilyanın modellerine bakabilirsin. pendik güzelyalıda yeri.çok uygun fiyatlı odalar var. ama çamlıcayıda görmeni tavsiye ederim. rüya gibiler..:)
ne demek rica ederim. arkadaşlarda müsait oldukça yazarlar. bide benzer konular açılmış daha önceden oralarıda incele. bi sürü yer yazmış arkadaşlar :)
eyüp mobilyacılar sitesinden aldım uzun araştırmalarım sonucu 2800 e buldum ama malı ve kullanışlığı değer diyorum büyüyen yatağıda altından ayrı yavru yatağı var tek kişilik yatak ölçüsünde yani bebek odası,çocuk odası hatta genç odası bile olur
Arkadaslar sonunda bebisimin odasini aldik:) erol mobilyaya gittik pendikte yeri. 1640 liraya aldim. Yatagi ve cibinligi hediye. Gidip bakmanizi mutlaka oneriririm belis in doga modelini aldim. Hepimize kolay gelsin zor ana zevkli isler:)