Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Karaköy'de Rıhtım Caddesinde Namlı Gurme yi öneririm . Gerçekten harika bol çeşit, hizmet güzel..Fiyat da çok abartılı değil..Beni bir akrabam götürdü , çok memnun kaldım..
salaş bir mekan ; Beşiktaş'ta Çakmak Cafe (adambaşı 15 TL e çıkarsınız, hem de tıkabasa yiyerek)
şirin bir mekan : Yeniköy'de Passion Cafe (fiyatlar biraz tuzlu)
Boğaz'a nazır : Hisar'da Lokma (burası da adambaşı 30-40 TL tutabilir)
şekerim kandilli de yakamoz restaurant var, pazar günleri brucnh oluyor, gayet zengin bir açık büfesi var. tavsiye ederim, deniz sıfır masalarda manzaraya karşı ediyorsun kahvaltını
anadolu yakasında lacivert restoran var boğazda tam köprünün altında harika manzara tek kelime ile süper özel günler için anneler günü babalar günü içinde brunch etkinlikleri var ama biraz tuzlu
Anadolu Yakası' nda;
Kartal sahil yolunda Köz Kanat
Tuzla' da İçmeler Oteli tavsiye edebileceğim yerler arasında.
İki mekanda da fiyatlar gayet uygun ve biz eşimle gittiğimizde fazla yemekten yürüyememiştik o derece
Açık büfe isterim diyorsanız, Bayrampaşa Forum İstanbul'un alt katında Cafe Earth var. Sınırsız çay ve inanılmaz güzel çeşitleri var. Koltukları da gayet rahat. Dışarıda da yerleri var. Sigara çay keyfi için uygun. Fiyatı da 15 TL..
Ayrıca Taksim'de Mihrimah Sultan var. Açık büfe değil lakin açık olmasına gerek yok. Ziyadesiyle doyurucu porsiyonlar. 20 TL.
ben Anadolu yakasında Le Pain Quotidien'i beğeniyorum Farklı yerlerde de şubeleri var ama denemedim. Organik ürünler kullanıyorlar ve çayı da çok leziz.