İstanbul'da burun estetiği yapan doktor önerisi?

Lagila

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2020
39
20
16
Merhaba. Ben önümüzdeki kış burun estetiği olmak istiyorum. Be defa kararlıyım. Ama bütçem kısıtlı. En fazla 7000 verebilirim. Bana onerebileceginiz doktor var mı? İstanbul'da yaşıyorum.

Mesaj attigim doktorlar hep 10000 üstü fiyat söylüyor. Ben tabi ki o kadar veremem. Hem işinde iyi hem de çok uçuk fiyatlar istemeyen, kbb uzmani bı Dr arıyorum. Devlet hastanesinde yada özel hastanede çalışan bı Dr olabilir. Zaten kendi klinigini açan doktorlar daha fazla fiyat veriyor gördüğüm kadarıyla.

#burunestetigi #istanbulburunestetigi

Püff kimse yorum yapmamis. Var mı hiç buldugunjz birileri bende takipteyim..

Merhaba. Ben önümüzdeki kış burun estetiği olmak istiyorum. Be defa kararlıyım. Ama bütçem kısıtlı. En fazla 7000 verebilirim. Bana onerebileceginiz doktor var mı? İstanbul'da yaşıyorum.

Mesaj attigim doktorlar hep 10000 üstü fiyat söylüyor. Ben tabi ki o kadar veremem. Hem işinde iyi hem de çok uçuk fiyatlar istemeyen, kbb uzmani bı Dr arıyorum. Devlet hastanesinde yada özel hastanede çalışan bı Dr olabilir. Zaten kendi klinigini açan doktorlar daha fazla fiyat veriyor gördüğüm kadarıyla.
Kuzenim oldu hakan akcine 7bin liraya ama nasıl bir doktor bilemem. Nette hakkında olumsuz yorumlarda okudum bu nedenle ben tercih etmedim araştırıyorum henuz. Ama kuzenimin burnu süper oldu. Maltepe de

Doç dr Ahmet İslam'ı araştırabilirsiniz

Back
X