istanbulda cuma günü sosyete pazarı nerde var,bilen varmı ?

piriltann

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2011
24
0
36
İstanbul
cuma günü pazara çıkmak istiyorum fakat sosyete pazarı varmı bilmiyorum bilen varsa yardımcı olursa seinirm :)

aksarayda fındıkzade pazarı harika müthiş bi yer neye saldıracagını şaşırıyosun.cuma orası var cumartesi bakırköy pazarı

ya kılzar ben anadolu yakasındayım,bu sosyete pazarlarına daha hiç gitmeedim,çok merak ediyorum nerelerde var acaba,bu beşiktaş,mecidiyeköy taraflarında da oluyomuş,fındıkzade ,aksaray daha uzak düşüyo,oyüzden ulaşım olarak gelebileceğim,başka nereler var,aslında bakırköye deniz yoluyla gelirim,hangi gün bakırköyün neresinde kuruluyorr,bakırköy meydanı biliyorum sadece bide sahilini,

sosyete pazarı degıl ama salı gunlerı kadıkoyun oluyor salı ve cuma guzel oluyordıyorlar kadıkoyun pazrı ben gıtcem salı ınsallah bısey cıkmazsa olmadı cuma gıtmeyı dusunuyorum bı dalım kıyaftelere

ben gittim kadıköy salı ve cuma pazarına pek bişi yok,cuma günleri zaten yiyecek ağırlıklı oluyorr,,,kıyafet ayakkabı filan pek olmuyo,salı daha kalabalık oluyo ama tv deki sosyete pazarları gibi olmuyo,ben o yüzden tv deki yerlere gitmek istiyorumm

tv de ki yerlere gidiceksn tavsiyem cumatesi günü bakırköy pazarı,pazartesi günü rami sosyete azarı,çarşamba günüde fatih de fatih çarşambada fiyatlr acayip ucuz canım

tv de ki yerlere gidiceksn tavsiyem cumatesi günü bakırköy pazarı,pazartesi günü rami sosyete azarı,çarşamba günüde fatih de fatih çarşambada fiyatlr acayip ucuz canım

çok teşekkür ederim canım cvp için,fakat bakırköydeki tam olarak nereye kuruluyor,ben anadolu yakasından gelicem,

Bakırköy pazarı diye geçiyo ama incirli de pazar canım,bahçelievler bakırköy yol ayrımının sol tarafında,incirliye gelince kervanı görünce in,hemen sol tarafta,çok büyük bi pazar ama fındıkzade cuma pazarını daha çok tavsiye ederim.Vapurla eminönüne geç ordan topkapı otobüslerine bin ve fındıkzadede in,caddenin üst kısmı pazar.İndiğin yerde göreceksin

çok sağol canımm,,,ikisinede bakarım bennnnn

kadıköy salı pazarı bana çok yakın
evet cumaları genelde sebze oluyor
bakırköy pazarıda beni pek sarmadı
birde fındıkzadeye gitmek istiyorm ama
nasıl gidicem bilmiyorum
metrobüsle nereye kadar gelip neye binicem
yardım edecek biri varsa sevinirimmm

Bulunduğunuz yerde metrobüs varsa eğer cevizlibağa kadar gelip oradan tramvayla fındıkzadeye gelebilirsiniz, tamda pazarın önünde inersiniz..

Merhaba,ben yardımcı olayım:2: Kadıköyden vapurla Eminönü ne geçip ordan tramvayla fındıkzade durağında inebilirsin,yıllarca fındıkzade de oturdum,pazarı tavsiye ederim

salı ve cuma gunu kadıkoy goztepede kuruluyo ama cuma gunlerı yıyecek agırlıklıı
c.tesı çekmekoyde kuruluyo ulus pazarı salı pazarından daha büyük çekmekoy mınıbuslerıne bının yada 9 Çk ya onunde ındıırıo cuma gunlerıde şerif alıye kuruluyo

ben kıyafet icin pazara gitmek istiyorum ama fındıkzade bakırköy arasında gidip geliyorum hangisini önerirsinz?

Fındıkzade pazarında tesettürlülere uygun şeyler bulabilir miyim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…