istanbulda devlet hastanesinde ameliyat olanlar.

yıllar önce lisedeyken bir sınıf arkadaşım devlet hastanesinde burnundaki tıkanıklık ve et şikayetinden rapor almıştı..ameliyat olucaktı..o zamanlar daha estetik ameliyatlar bu kadar revaçta değildi..1 hafta sonra bu kız arkadaş yani sıra arkadaşım sınıfa gediğinde kemerli olan burnunuda düzeltmişler tolamışlar inanılmaz güzel olmuştu..hemde tek kruş ödemeden..babasının sigorta desteğiyle..kii yaş 18 bile değildi..yani demek istediğim bazen devlet hastaneleri yada araştırma hastanelerinde çok güzel işler çıkartılıyor..o arkadaşım şimdi aradan yıllarrr geçti ve burnunu çok seviyr..sanki hep böyleydii.eskiini hatırlamıyor bile..

kızlar benim burnumda nefes almamla ilgilide kucuk bi sorun vardı gorusmeye gittim hem solunumumu duzeltin dedim hemde sekilini dedim sigortam oldugu icin ucretsiz yapılacagını soyledi ben birde devlet hastanesi oldugu için aylar sonraya randevu verirler diye dusundum ama 1 hafta sonra serdar bey musait oldugunu soyledi ben musait olmadıgım icin 3 hafta sonrasına erteledik sonuc ne olcak bilmiyorum ama iyi şeyler cıkacagını dusunuyorum :)

yani direk dedim aslında nefes alamıyorum ama oncelikle seklinin duzelmesi benim icin daha onemli dedim oda eski yaptıgı hastaların fotolarını gosterdi zaten

hangi hastane cnm bn sadece sağlık sorununu ücretsiz yapıolar die biliyorumm şekli lükse girdiği için paralı dediler bana=(

ciddimisin bana hep yok öle şey diyolar estetiğe giriyo ek üzret ödemen gerekiyo falan offf çok çaresizimm öele çok güzel falan olmasına gerek yok sadece şimdiki gibi çok kötü olmasın yeter resim falan çekilemiyorum yaaa off özgüwensizlik yapıo(

yatış yapmak için bi evrak veriyolar zaten orda estetik diye gostermedi doktor sadece solunum için ameliyat olacagımı yazdı

canım benim bildigimde genelde estetik olarak gostermedikleri, rica et bence sonucta insan hepsi birinden biri halden anlar:)boshayallersmile

tatlım ya saol yine senden cewap geldi senin burnun nasıl warmı estetikk daha yeni üye olduğum için kimseyi tanımıyorum açıkcasıı

kızlar bende 13 mayısta trakya üniversitesi eğitim ve araştırma hastanesinde ameliyat oluyorum.ileri derece burun tıkanıklığım var benim.ve çocukken bir kaza geçirmiştim burnumdan. o zaman kırılıp yanlış kaynamış bunu yeni öğrendim doktorumdan.daha sonradan oluşan hafif bir kemerim var bu yüzden estetikte olucam.babam bağ kur emeklisi ve hiç para ödemicem,doktorum belgelerde sadece septum deviasyonu olarak geçicek yanlış anlamadıysam.

dishy canım çok güzel olmuş burnun gülegüle kullan ilk ameliyatınmıydı?

ne güzell cnm sewindim senin adına

burdaki samimiyete bayılıyorum,çok saol canım:) zaten daviasyon ameliyatımla birlikte estetikte olma fikrine kk da yakınlaştım ve sevgili nem cim saolsun onun verdiği cesaret ile karar kıldım.

bnde deviasyon ameliyatı olcam yazın umarım bnmkinide düzeltirler yaa pek umudum yk ama cnm ya

canım tek başına esteteği sigorta karşilamıyor diye biliyorum ama sen nasilsa deviasyon ameliyatıda olucaksın onunla birlikte dışınıda değiştirmek istediğini söylersen arada kaynar.evraklara sadece deviasyonun geçer.bence umutsuzluğa kapılma herşey güzel olucak de ki olsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…