istanbulda devlet hastanesinde ameliyat olanlar.

En kafa karıştırıcı bi noktada bu deviasyon estetik ameliyatında KBB mı Estetik cerrah mı güvenicez valla bu forumda nice kbb burunları mahvetmiş bende bunu anlamıyorum :olmaz:

aynen katılıyorum canım ben kbb doktoruna oldum deviasyon vardı hala tam geçmedi sorunlar

canım tek başına esteteği sigorta karşilamıyor diye biliyorum ama sen nasilsa deviasyon ameliyatıda olucaksın onunla birlikte dışınıda değiştirmek istediğini söylersen arada kaynar.evraklara sadece deviasyonun geçer.bence umutsuzluğa kapılma herşey güzel olucak de ki olsun :)

ay saol cnm inş anlayışlı bi doktara denk gelirimm

yok ya gitmedim ben bi gazlardayim yine, halbuki daha yillik iznime de 2.5 ay falan var sanki yarin olcakmisim gibi arastirma icindeyim fazla dusununce isin icinden cikamiyosun ya en iyisi pat diye oluvermek, bunun olmasi icin de burnumuza birine yumruk attirmak :D :D

yok ya gitmedim ben bi gazlardayim yine, halbuki daha yillik iznime de 2.5 ay falan var sanki yarin olcakmisim gibi arastirma icindeyim fazla dusununce isin icinden cikamiyosun ya en iyisi pat diye oluvermek, bunun olmasi icin de burnumuza birine yumruk attirmak :D :D

hehe öle vala cnm ah bi maddi imkanım olsa 1 dk beklemicemde bugün haydarpaşaya gittim ücretsiz falan yapmıolarmış burnumda sağlık sorunu war ona ödemezsiniz ucunuda düzelmek isterseniz 1000 tl kbbci yapıo plastikde sıra bile yok 5 yıl anca diyo boşa çıktı ümitlerim yaa

Ya nemin burnu mukemmel otesi ve hic para vermeden oldu ama malatya uzak. nerde kaliriz napariz.. Ben calisiyorum ama nakit param yok dislerimi yaptiriyorum bi de su an.. Sen de benim gibi takmissin kafaya belli :) Bir arkadas yazmisti samatyada oluyomus sanirim para vermeden. iyice arastirdin mi ? Yok muymus bi oluru

Ya nemin burnu mukemmel otesi ve hic para vermeden oldu ama malatya uzak. nerde kaliriz napariz.. Ben calisiyorum ama nakit param yok dislerimi yaptiriyorum bi de su an.. Sen de benim gibi takmissin kafaya belli :) Bir arkadas yazmisti samatyada oluyomus sanirim para vermeden. iyice arastirdin mi ? Yok muymus bi oluru

dimi ya nemin burnu çok güzel özellikle bu aralar baya bi taktım burnuma moralim çok bozuk yaa zaten bndeki şansızlıkla oraya giitsem bile bişe çıkar samatyaya bi gitmek lazım aslında o arkadaş ameliyat olmadı daha heralde 14 mayısta olcaktı sanırım inş yaptırabiliriz yaa

Back
X