istanbulda devlet hastanesinde ameliyat olanlar.

kızlar boğaziçi haztanesinde olan arkadaşlar var özel hastane hem doktorlar iyiymiş fiyatlarıda 2000 diye hatırlıyorum bide oraya bakın derim

bende haydarpaşa numune hastanesine kbbye muayeneye gittim herhangi sağlık problemim yoktu sadece kemik eğriliği için. önce hap ve sprey verdi alerji için bunlar bitince gel ameliyat günü veririz dediler.bunu tabiki ücretsiz yapıyorlar.ben burun ucunuda kaldırmak istiyorum dedim doktora. o estetiğe girer onu ssknız karşılamaz dediler.

burunda azda olsa bi saglık sorunu varsa dr'un gozunu para bürümemişsse ücretsiz yapıyolar ama neyazıkki boyle doktorları bulmak cok zor oluyo artık

OFF bende çok araştırıyorum ama öle aman aman para vericek durumda değilim..dün eşim kadıköy haydarpaşa numune hastanesi kbb de ameliyat oldu onun sadece burnunda kemik vardı estetik olmadı anlayacağınız..ama bende burun tomografisi çektirdim etlerimde bğyğme varmış deviasyon olucam elbetde bende estetik olmak istiyorum kemerimi düzeltmek istiyorum..bakalım kbb mi yoksa plastık cerrahmı bilemiyorum.. PESSİMİST canım sen kbb mi yoksa plastik crh. mı danıştın.. bakalım bana ne dicekler gittiğimde paylaşıcam inşş fazla istemezler yaaa..senağlama

kızlar boğaziçi haztanesinde olan arkadaşlar var özel hastane hem doktorlar iyiymiş fiyatlarıda 2000 diye hatırlıyorum bide oraya bakın derim

ARKADAŞIM ÇOK SAĞOLASIN ÖZELDEN MESAJ ATMIŞSIN AMA BENİM HENÜZ HAKKIM YOK ÖZELDEN.. MALATYA ÇOK UZAK GİDİŞ NEYSEDE O HALDE DÖNÜŞ ZOR OLUR GENEDE İLGİLENİP:teselli: MSJ ÇEKTİĞİN İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM..AMA İST ARIYORUM . AMA KESİNLİKLE BU AYLARDA OLMAK İYİ DEĞİL ARKADAŞLAR DEDİĞİM GİBİ EŞİM 5 GÜN ÖNCE OLDU ONUN Kİ DEVİASYON OLDUĞU HALDE ZORLUK ÇEKİYOR ÇÜNKÜ SICAK DAHA ÇOK AGRI YAPIYORMUŞ MESELA AKŞAM SOĞUK ESTİĞİNDE OHHH DİYORR ESİNCE ACIM AZALIYOR DİYORDU..BENDE SONBAHAR BİTİMİNDE DÜŞÜNÜYORUM..BİR BULABİLSEM HASTANEYİ ÇOK SÜPER OLACAKsositososito

OFF bende çok araştırıyorum ama öle aman aman para vericek durumda değilim..dün eşim kadıköy haydarpaşa numune hastanesi kbb de ameliyat oldu onun sadece burnunda kemik vardı estetik olmadı anlayacağınız..ama bende burun tomografisi çektirdim etlerimde bğyğme varmış deviasyon olucam elbetde bende estetik olmak istiyorum kemerimi düzeltmek istiyorum..bakalım kbb mi yoksa plastık cerrahmı bilemiyorum.. PESSİMİST canım sen kbb mi yoksa plastik crh. mı danıştın.. bakalım bana ne dicekler gittiğimde paylaşıcam inşş fazla istemezler yaaa..senağlama

canım bn kbb ye gittim zaten plastik cerrah bakmıyoo daha çok yanık için falan geliyolarmışş çok yoğun dedi 1 milyar istiyolar işte estetik içinn

PESSIMINT son durumun nedir.. maddi zorlukdan devlet diyorumsenağlama ama..aklım hep emre ilhan yada sadullah karun..kaydirigubbakcemile2 ama nerde okadar para :teytey:

Back
X