• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İstanbulda Devlet hastanesinde doğum tecrübeleri

Yarenzey

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
0
Puanlar
1
Merhaba,

Göztepe Süleyman Yalçın Şehir Hastanesinde doğum yapmayı planlıyorum. Daha önce göztepede veya devlet hastanesinde doğum yapan annelerin tecrübelerinizi ve tavsiyelerinizi yazarsanız çok memnun olurum.

2. Doğumum . İkiz bebekler.

Odalar , doğum öncesi ve sonrası tüm tecrübelerinizi dinlemeye hazırım. Tavsiyelerinizi de merak ediyorum şimdiden teşekkürler

Kuzum ben 8 sene önce devlet hastanesinde doğum yaptım. Ben doğum yaptığım sene servis yeni açılmıştı ilk doğum yapanlardan biriydim odam tek kişilikti. Özel hastane gibi süsledi hemşireler çok ilgilendiler. Doktorumda aynı şekilde öyleydi. Sadece anestezi uzmanı beni aşırı korkuttu mesai bitimine yakın bir zamanda doğum yaptım acele etti sürekli zaman geçiyor vs diyerek. Onun haricinde memnundum. Doğum sonrasında da aynı şekilde ilgilendiler. Şimdilerde nasıl oldu bilemıyorum ama 7 aylık hamileyım yıne aynı hastaneye aynı doktoruma gidiyorum muhtemelen de aynı yerde doğum yapacağım eğer senden önce doğum yaparsam yazarım yine

Ay maşallah rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Çok güzelmiş İstanbulda mı yaptınız doğumunuzu? Süsleme felan beklemiyorum. Sizinki büyük şans olmuş hiç duymamıştım . Benim için şu anlık Çocuklarıma ve bana insan gibi davranılsın yeterli 🙂
Kuzum ben 8 sene önce devlet hastanesinde doğum yaptım. Ben doğum yaptığım sene servis yeni açılmıştı ilk doğum yapanlardan biriydim odam tek kişilikti. Özel hastane gibi süsledi hemşireler çok ilgilendiler. Doktorumda aynı şekilde öyleydi. Sadece anestezi uzmanı beni aşırı korkuttu mesai bitimine yakın bir zamanda doğum yaptım acele etti sürekli zaman geçiyor vs diyerek. Onun haricinde memnundum. Doğum sonrasında da aynı şekilde ilgilendiler. Şimdilerde nasıl oldu bilemıyorum ama 7 aylık hamileyım yıne aynı hastaneye aynı doktoruma gidiyorum muhtemelen de aynı yerde doğum yapacağım eğer senden önce doğum yaparsam yazarım yine

Back
X