• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İstanbulda Devlet Hastanesinde meme büyütme estetiği yaptırmak isteyenler gelin beraber doktor bulalım!

Kızlar merhaba bende mustafa beyin gitmesine çok üzüldüm fiyat olarak daha uygun devlet ama ümraniye devlet hastanesine gittim 7 yıl dolu dedi diğer hastanelerde durum nedir bilginiz var mı bu konuyla ilgili 😔😔😔
Bağcılar eğitim araştırma hastanesinde yaptırdım oğuz.. Soyadını mhrsden görürsünüx zaten aşırı memnunum doktorumdan ilgili alakalı işini ciddiyete alan ama bu yaz sonu gidecekmiş ayrılacakmış ordan başka doktorlar bakabilirsiniz

Merhaba. Yazdığınız doktorların hiç biri çam sakura da yok malesef. Yeni genç doktorlar var. Yakın zamanda ameliyat olan var mı acaba daha? Birde mart Nisan ayları gibi özeller de 80-100 arası diye fiyat belirtilmiş. Ben hiç o fiyatta görmedim ya. 220 binden aşağı meme büyütme ameliyatı yapan yok.

Selam ben de geldim aranıza istanbullu değilim yeni taşımdım doktor vs bilgim yok. Ben de büyütme ve dikleştirme yaptırmak istiyorım fiyatlar nasıl acaba devlette. Belki dikleştirmeye gerek kalmaz emzirme sonrasında hacim kaybı yaşadım

Son düzenleme:
Selam ben de geldim aranıza istanbullu değilim yeni taşımdım doktor vs bilgim yok. Ben de büyütme ve dikleştirme yaptırmak istiyorım fiyatlar nasıl acaba devlette. Belki dikleştirmeye gerek kalmaz emzirme sonrasında hacim kaybı yaşadım
Hoşgeldin. Annelik estetiğini araştırdın mı

Hoşgeldin. Annelik estetiğini araştırdın mı
Merhaba ben komplike bir ameliyat düşünmüyorum açıkçası. Göbek deliğimin üzerinde bir buruşukluk oldu onun için lazer yaptıracağım. Çünkü büyük çaplı bir ameliyat istemem benim sezeryan dikişim bile belli değil üzerimde dikiş izi istemiyorum. Bu yüzden de dikleştirmede ortadan kestikleri için o izi de istemiyorum sadece implant istiyorum zaten göğüs hacmim dolunca bence gerek kalmayacak meme başı aşağı bakmıyor benim ama içi boşaldığından biraz sarkma ve hacimsizlik var

Merhaba ben komplike bir ameliyat düşünmüyorum açıkçası. Göbek deliğimin üzerinde bir buruşukluk oldu onun için lazer yaptıracağım. Çünkü büyük çaplı bir ameliyat istemem benim sezeryan dikişim bile belli değil üzerimde dikiş izi istemiyorum. Bu yüzden de dikleştirmede ortadan kestikleri için o izi de istemiyorum sadece implant istiyorum zaten göğüs hacmim dolunca bence gerek kalmayacak meme başı aşağı bakmıyor benim ama içi boşaldığından biraz sarkma ve hacimsizlik var
Evet anladım. Ben çam sakuraya gittim. Ama 2027 Mart ayına mamografi randevusu verdi. Özelde bi yer sordum aktif hospital da Dr ozan Canbolat a. 140-160 arası bütün tetkikler içinde fiyat verdi. Ayın 19 unda randevum var gidip görüşeceğim bakalım.

Bana 150 bin TL’ye mal oldu. Motiva ergonomix kullanıldı. O bir tık yüksek diğerlerine göre
Mustafa mert okumuşa ameliyat olduğunuzda devlet hastanesindemiydi? Şimdi arayınca Acıbadem’de ismi çıkıyor. Sonradanmı geçti?

Arkadaşlar Mert Okumuş’ un özelde güncel meme küçültme ameliyat fiyatini bilen var mı?

Merhaba silikon taktırdınız mı acaba bana da dr um illaki dikleştirme olmalı diyor zaten karın germe oldum ciddi bir izim var başka iz istemiyorum...siz taktırdınız mı?

Back
X