- 16 Kasım 2016
- 11
- 5
- 1
- 32
- Konu Sahibi Kubraoztrk
-
Benim daha doğumaa çooookk var ama aklımda bulunsun istiyorum çünkü bi fotogracı :)Kızlar bebislerin gelmesine az kaldı dogum fotografı düşünüyorsaniz : ben sanat tarihcisanat fotografcisiyim cok kez dogum cekimlerine de katıldım en uzak akrabamdan komsuya kadar ) artık dogum fotografida cekmek istedigimin farkina vardim portfolyomu olusturdum sayilir ama sizlerinde yardiminiza ihtiyacim var genisletmek icin :) hem bana yardimci olur hemde super anilara kavusursunuz hemde coook ucuz fiyatlarla (resim basım ucreti kadar ) keyifli dogumlar ))
Ben eşimi dugunde bile diş çekime zor ikna ettim poz vermeye toptan karşı :) doğum esnası na karşı diğer pozları da kendimiz cekeriz diyorAnadolu yakasindayim fakat sezeryan dogumlarda avrupada da calisabilirim sorun olmaz. Esiniz dogum esnasinda cekim mi istemiyor yoksa tamamen cekime mi karsi ?
Ben eşimi dugunde bile diş çekime zor ikna ettim poz vermeye toptan karşı :) doğum esnası na karşı diğer pozları da kendimiz cekeriz diyor
Kızlar bebislerin gelmesine az kaldı dogum fotografı düşünüyorsaniz : ben sanat tarihcisanat fotografcisiyim cok kez dogum cekimlerine de katıldım en uzak akrabamdan komsuya kadar ) artık dogum fotografida cekmek istedigimin farkina vardim portfolyomu olusturdum sayilir ama sizlerinde yardiminiza ihtiyacim var genisletmek icin :) hem bana yardimci olur hemde super anilara kavusursunuz hemde coook ucuz fiyatlarla (resim basım ucreti kadar ) keyifli dogumlar ))
Biraz gec oldu kusura bakmayın mesaj atiyorum hemen :)Merhaba Kübra Hanım;
Ben Anadolu yakasındayım. Ücret bilgisi için mesaj atabilir misiniz acaba? Birde çekmiş olduğunuz fotoğrafları görme imkanımız var mıdır?
Avrupa yakasında nerde olacak acaba dogumunuz ? normal dogumlarda zor süre açısından fakat sezeryan ihtimalinize doktorunuz karar verirse bana ulasabilirsiniz yardimci olurum elbette :)
Özelden mesaj yazdim görüsebiliriz bilginiz olsun :)Merhaba fiyat bilgisi ve cektiginiz fotolarin oldugu sayfayi mesajla yazarsaniz incelemek isterim
Kızlar bebislerin gelmesine az kaldı dogum fotografı düşünüyorsaniz : ben sanat tarihcisanat fotografcisiyim cok kez dogum cekimlerine de katıldım en uzak akrabamdan komsuya kadar ) artık dogum fotografida cekmek istedigimin farkina vardim portfolyomu olusturdum sayilir ama sizlerinde yardiminiza ihtiyacim var genisletmek icin :) hem bana yardimci olur hemde super anilara kavusursunuz hemde coook ucuz fiyatlarla (resim basım ucreti kadar ) keyifli dogumlar ))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?