İstanbul'da Dudak Dolgusu Yapan Merkez yada Doktorlar

candela

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2008
137
2
96
37
İstanbul
arkadaslar istanbulda gercekten işinin ehli dudak dolgusu yapan bildiginiz yerleri ögrenebilirmiyim? fiyatlarıda sırf marka diye ucuk rakamlar olmamalı tabi..

canım beylikdüzüne yakınsan fiyatları da makul birini biliyorum.
Arkadaşım yanaklarının dolgusunu yaptırdı, ben de mezolift yaptırdım.
ikimizde memnunuz. doktorun kendisinde dudak dolgusu var. gittiğinde görebilirsin.
ama ben dudağıma bi şey yaptırmadağımdan çok net bi şey diyemem.
ama ilgili biri. ben yaptırdığım işlemlerde memnun kaldım. şimdi bi de botox deneyeceğim.
bakalım ondan da memnun kalırsam sana ismini veririm.

bakırködeyim ben ama gidilir yani sorun olmaz.tamam sen iyice bir tecrube et burayada haber verirsin :) bende bi kaç yer ismi buldum biri kadıköyde biri nişantasındaymıs. 500 liraya. cokta guzel yapıyormus. gidip gorusmem lazım şu okuldan fırsat bulursam..

pendikte bi merkezde 400 tl ile 1000 tl arasında,, kadıköy altıyolda 750 tl 8 ay 1 yıllık kalıcılıgı,, sarıyerde 400,,850 arası iyi merkezler,, ben kadıköy de yaptırdım,, 1 hafta sonra tekrar üzerinden geçilecek,, nihai sonucu paylaşırım ancak arkadaşlar size tavsiyem ,, tüpü açılmadan görmek isteyin MUTLAKA ,, dikkatinizden kaçarsa başkasından kalan dolgu enjekte edilmesinnnn ,, ve ne kadar kullanıldıgına bakın derim

bakırködeyim ben ama gidilir yani sorun olmaz.tamam sen iyice bir tecrube et burayada haber verirsin :) bende bi kaç yer ismi buldum biri kadıköyde biri nişantasındaymıs. 500 liraya. cokta guzel yapıyormus. gidip gorusmem lazım şu okuldan fırsat bulursam..

dudak kenarı neobal çizgi ile ilgil uygulama hakkında bilginiz varmı arkadaşlar:34:

Canım benim ben dün gittim. Botoxumu yaptırdım. aslında botoxumu bi hafta önce yaptırdım. Ama beni dün kontrole çağırmıştı. Biraz daha ekledi. ben gayet memnunum sonuçtan. Aslında dolgu yaptırmak istiyordum, çünkü yaptran arkadaşım çok güzel oldu ama hamile kalmayo planladığımdan cesaret edemedim. Tekrar vitamin iğnesi yaptırdm yüzüme.
Adı Şebnem Utku. Fiyatları oldukça makul. Çok ilgili biri. Her şeyden önce kendi kafasındakini yapmak için ısrar etmiyor, seni dinliyor ve senin istediğini yapmaya çalışyor.

Ayrıca kendisinde de dudak dolgusu var. Görüşme ücreti de almıyor. Ben tavsiye ederim. Ama dediğim gibi senin kendin görüşüp ikna olman lazım. Bence tek bi doktora gidip olmak yerine, fırsatın varsa bi iki doktor gez, ikna olduğuna yaptır. Ben öyle yaptım, bi de yaptıran diğer arkadaşımın sonucunu bizzat gözlerimle gördüm öyle ikna oldum.

Son düzenleme:
OPR. DR. CEM PAYASLI Dudak kalınlaştırmada Türkiye de ilk....
Türkiye'de ilk kez uygulanıyor!

Dudak kalınlaştırmada Türkiye de ilk Esteworld uyguluyor...

Esteworld dudak kalınlaştırmada dünyada yaygın olarak kullanılan implant ile dudak kanlılaştırma tekniğini Türkiye’ye getirdi.

Bu tekniğin avantajlarını Esteworld Altunizade şubesi Plastik Cerrahi Uzmanı Op.Dr.Cem Payaslı şöyle özetledi:

1- Uygulama Ömür boyu kalıcıdır.

2- İstenildiği taktirde 5 dakikalık bir işlemle dudak eski haline getirilir.

3- Asimetri ihtimali yoktur.

4- İstenildiğinde daha küçük ve daha büyük bir implant ile değiştirilebilir.

5- Sonuçlar oldukça doğal görünümlüdür.

canım beylikdüzüne yakınsan fiyatları da makul birini biliyorum.
Arkadaşım yanaklarının dolgusunu yaptırdı, ben de mezolift yaptırdım.
ikimizde memnunuz. doktorun kendisinde dudak dolgusu var. gittiğinde görebilirsin.
ama ben dudağıma bi şey yaptırmadağımdan çok net bi şey diyemem.
ama ilgili biri. ben yaptırdığım işlemlerde memnun kaldım. şimdi bi de botox deneyeceğim.
bakalım ondan da memnun kalırsam sana ismini veririm.

Merhabaaa : ) Ben beylikdüzü'ne çok yakınım. Dudaklarıma dolgu yaptırmak istiyorum. Bana yardımcı olur musunuz peki?

Merhabaaa : ) Ben beylikdüzü'ne çok yakınım. Dudaklarıma dolgu yaptırmak istiyorum. Bana yardımcı olur musunuz peki?

Bizimkent'e muaynanesi var. Dr. Şebnem Utku. Ben de, arkadaşım da çok memnun kaldık. O yüzden tavsiye ediyorum.
Ama sen gene de kendin iyice ikna olmadan bi şey yaptırma. Zaten Şebnem Hanımın dudağında da dolgu var. Canlı bi örnek olur senin için.
Muayne ücreti almıyor. Önce bence git konuş, resimlere bak güzelce. Sonra içine sinerse yaptırırsın.
Telefonunu özelden mesajla yolluyorum sana.

Bizimkent'e muaynanesi var. Dr. Şebnem Utku. Ben de, arkadaşım da çok memnun kaldık. O yüzden tavsiye ediyorum.
Ama sen gene de kendin iyice ikna olmadan bi şey yaptırma. Zaten Şebnem Hanımın dudağında da dolgu var. Canlı bi örnek olur senin için.
Muayne ücreti almıyor. Önce bence git konuş, resimlere bak güzelce. Sonra içine sinerse yaptırırsın.

Cok teşekkür ederim,mesaj sayım 100 olmadığı için özel mesaj atamıyormusum. Mutlaka gidip görüşeceğim hafta içi. Umarım gönlüme yatar :)

Dudak dolgusu konusunda garantisi olmayan yerlere sırf parası ucuz olduğu için gidip, pişman olmak da var. Sağlığınız sözkonusu. Cem payaslı ile görüşmenizi kesinlikle tavsiye ederim. Size gerekli açıklamaları yapacaktır. Facebook sayfası da var. Sorularınızı sorduğunuzda gerekli açıklamaları yapıyor. Yapıp yapmamak sizin tercihiniz tabiki!!!!!!!!

Merhaba Novita Güzelllik merkezinde kalırcı dudak dolgusu yaptırdım kendi dokumdan aldılar. Dudaklarım ilk 3-4 hafta feci haldeydi. 1 ay sonra normale döndü ben enjeksiyon zannetmiştim ama ameliyatlık halde olunca bayağı rahatsızlık hissettim doğrusu. Sonunda ne mi oldu :) birazcık belli dudaklarım artık eskiden gülünce tamamen kayboluyordu üst dudağım şuan biraz daha görünür şekilde ama bu kadar ameliyat olacağını anestezi olacağını falan bilseydim. İki ameliyatı birden oldum kolumun altında birşey vardı onu alırken yaptırmıştım, asla yaptırmaz her yıl dolgu enjeksiyonu yaptırırdım. Belli belirsiz durumda şuanda kaybolma olmayacak ama yne de belli belirsiz olduğu için 6-12 ay süren gecici dolgulardan yaptırmak istiyorum.

Pepit, Şebnem Hanım'ın Bahçeşehirde de yeri var mı? Ben Beylikdüzü'ne gitmek istiyorum ama telefonunu bulamadım net'te bana özelden gönderebilir misin?
Benim 100 mesaj göndermem gerekiyormuş özel mesaj atabilmem için :(

Pepit, Şebnem Hanım'ın Bahçeşehirde de yeri var mı? Ben Beylikdüzü'ne gitmek istiyorum ama telefonunu bulamadım net'te bana özelden gönderebilir misin?
Benim 100 mesaj göndermem gerekiyormuş özel mesaj atabilmem için :(

canım var da ben bilmiyorum. benim gittiğim yerin telini sana mesajla attım.
kendisine demiştim ikinci gittiğimde buraya yazdığımı. sen de söyle arkadaşım tavsiye etti filan de, belki indirim yapar?
inşallah memnun kalırsın.

Back
X