Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bakırködeyim ben ama gidilir yani sorun olmaz.tamam sen iyice bir tecrube et burayada haber verirsin :) bende bi kaç yer ismi buldum biri kadıköyde biri nişantasındaymıs. 500 liraya. cokta guzel yapıyormus. gidip gorusmem lazım şu okuldan fırsat bulursam..
neobal nasıl birşey ki ilk defa duyuyorumm..![]()
arkadaslar istanbulda gercekten işinin ehli dudak dolgusu yapan bildiginiz yerleri ögrenebilirmiyim? fiyatlarıda sırf marka diye ucuk rakamlar olmamalı tabi..
bakırködeyim ben ama gidilir yani sorun olmaz.tamam sen iyice bir tecrube et burayada haber verirsin :) bende bi kaç yer ismi buldum biri kadıköyde biri nişantasındaymıs. 500 liraya. cokta guzel yapıyormus. gidip gorusmem lazım şu okuldan fırsat bulursam..
canım beylikdüzüne yakınsan fiyatları da makul birini biliyorum.
Arkadaşım yanaklarının dolgusunu yaptırdı, ben de mezolift yaptırdım.
ikimizde memnunuz. doktorun kendisinde dudak dolgusu var. gittiğinde görebilirsin.
ama ben dudağıma bi şey yaptırmadağımdan çok net bi şey diyemem.
ama ilgili biri. ben yaptırdığım işlemlerde memnun kaldım. şimdi bi de botox deneyeceğim.
bakalım ondan da memnun kalırsam sana ismini veririm.
Merhabaaa : ) Ben beylikdüzü'ne çok yakınım. Dudaklarıma dolgu yaptırmak istiyorum. Bana yardımcı olur musunuz peki?
Bizimkent'e muaynanesi var. Dr. Şebnem Utku. Ben de, arkadaşım da çok memnun kaldık. O yüzden tavsiye ediyorum.
Ama sen gene de kendin iyice ikna olmadan bi şey yaptırma. Zaten Şebnem Hanımın dudağında da dolgu var. Canlı bi örnek olur senin için.
Muayne ücreti almıyor. Önce bence git konuş, resimlere bak güzelce. Sonra içine sinerse yaptırırsın.
Telefonunu özelden mesajla yolluyorum sana.
Cok teşekkür ederim,mesaj sayım 100 olmadığı için özel mesaj atamıyormusum. Mutlaka gidip görüşeceğim hafta içi. Umarım gönlüme yatar :)
Bizimkent'e muaynanesi var. Dr. Şebnem Utku. Ben de, arkadaşım da çok memnun kaldık. O yüzden tavsiye ediyorum.
Ama sen gene de kendin iyice ikna olmadan bi şey yaptırma. Zaten Şebnem Hanımın dudağında da dolgu var. Canlı bi örnek olur senin için.
Muayne ücreti almıyor. Önce bence git konuş, resimlere bak güzelce. Sonra içine sinerse yaptırırsın.
Telefonunu özelden mesajla yolluyorum sana.
Pepit, Şebnem Hanım'ın Bahçeşehirde de yeri var mı? Ben Beylikdüzü'ne gitmek istiyorum ama telefonunu bulamadım net'te bana özelden gönderebilir misin?
Benim 100 mesaj göndermem gerekiyormuş özel mesaj atabilmem için![]()