İstanbul'da Dudak Dolgusu Yapan Merkez yada Doktorlar

arkadaşlar anadolu yakasında yaptıran yok mu geçici dolgu ? eser aydogdu ve ataşehirde birkaç yerin adını duydum ama tecrübe etmiş birileri varsa sevinirim.

pendikte bi merkezde 400 tl ile 1000 tl arasında,, kadıköy altıyolda 750 tl 8 ay 1 yıllık kalıcılıgı,, sarıyerde 400,,850 arası iyi merkezler,, ben kadıköy de yaptırdım,, 1 hafta sonra tekrar üzerinden geçilecek,, nihai sonucu paylaşırım ancak arkadaşlar size tavsiyem ,, tüpü açılmadan görmek isteyin MUTLAKA ,, dikkatinizden kaçarsa başkasından kalan dolgu enjekte edilmesinnnn ,, ve ne kadar kullanıldıgına bakın derim

baya bi zaman geçmiş yazalı:( ama bi umut.canım bu dediğin yerlerin isimlerini verirmisin bide şuanki durumun nasıl yani baya bi zaman geçmiş ve kalıcılığını hala koruyomu

arkadaşlar anadolu yakasında yaptıran yok mu geçici dolgu ? eser aydogdu ve ataşehirde birkaç yerin adını duydum ama tecrübe etmiş birileri varsa sevinirim.

bende dudak geçici dolgu istiyorum sadece üst dudağımın çok az ihtiyacı var bu yapılır mı nasıl olur bilemiyorum eser hanımla konuşcam zaten kontrolüm var haftaya cuma falan bişeler öğrenince yazarım tekrar

Kizlar, bu topic iyi olmus ya, ben acacaktim cunki boyle baslikli.

Bende dolgu istiyorum ama 3-5 yil kalici olanindan. Yurt disinda oldugum icin benim icin Istanbul daha iyi olur. Daha 1,5 ay once burun estetigi yaptirdim ve ancak estetikten 3 ay sonra dolgu yaptirmak mumkun olurmus. Doktorum Emre Ilhan ve kendiside dolgu yapiyor ama malesef 6-9 ay lik olan dolgulardan. Ben daha uzun kalanini istiyorum. Kendisi buarada anadolu yakasinda, yukarda bir arkadas anadolu yakasindan doktor yokmu diye sormustu, muayenesi bagdat caddesinde.

ŞİŞLİDE SAMET HARİRİ'YE YAPTIRDIM. zATEN KENDİSİ KEPÇE KULAK AMELİYATIMIDA YAPMIŞTI.
FAKAT MEMNUN KALMADIM BELKİDE BENİ TATMİN ETMEDİ BİLMİYORM. CUNKU KESİNLİKLE OLUMSUZ BİRŞEY SÖYLEDİĞİNİZDE HEMEN TARTIŞMAYA BAŞLIYOR SİZİNLE...
FAKAT TEKRAR TEKRAR YAPIYOR SÖYLENE SÖYLENE :) GÖRÜNTÜ BU KARAR SİZE AİT... ÜCRET:600 TL

arkadaslar istanbulda gercekten işinin ehli dudak dolgusu yapan bildiginiz yerleri ögrenebilirmiyim? fiyatlarıda sırf marka diye ucuk rakamlar olmamalı tabi..

bağdat caddesinde dr cem payaslı var. dudak dolgusunu da botoxu da çok doğal yapıyor, benim üst dudağımda dolgu var çok memnunum. ve hatta türkiyeye ilk dudak implantını getiren de odur. ben sıkıldım artık dolgu ile idare etmekten. implant yaptırmaya karar verdim,bir arkadaşım yaptırdı, dolgusundan çok daha doğal duruyor. fiyatlar gayet makul. taksit de yapıyorlar. tavsiye ederim...

Bizimkent'e muaynanesi var. Dr. Şebnem Utku. Ben de, arkadaşım da çok memnun kaldık. O yüzden tavsiye ediyorum.
Ama sen gene de kendin iyice ikna olmadan bi şey yaptırma. Zaten Şebnem Hanımın dudağında da dolgu var. Canlı bi örnek olur senin için.
Muayne ücreti almıyor. Önce bence git konuş, resimlere bak güzelce. Sonra içine sinerse yaptırırsın.
Telefonunu özelden mesajla yolluyorum sana.

Canım banada numarasını yollayabilirsen çok sevinirim

Merhaba arkadaşlar,
Benim dudaklarım çok ince oldugu için dolgu yaptırmak istedim. İki kez dolgunun en bilinen markalarıyla dudak dolgusu yaptırmama ragmen 3-4 ay gibi bir surede dolgu eriyip gitti. İlk yapıldıgında harika oldu diyorsun, sonra bir bakıyorsun erimiş gitmiş. Buyuzden kalıcı bir cozum arayisina girdim.

Burada Doç.Dr Serkan Yıldırım'dan bahseden arkadaslar olmuş. Basarılı oldugundan bahsetmişler, permalip(ömür boyu kalıcı dudak dolgusu) yaptıgını ogrendim. Muayenehanesi İstanbul Göztepe'de; arayip randevu aldım.
Gorusmemizde bana permalip hakkında her şeyi tüm ayrıntısıyla anlattı. Çok içme sindi.Çünkü benim için güvenli olması cok onemliydi. Yabancı sitelerde bile permalip in ne kadar güvenilir oldugu ile ilgili makaleler okudum. Gercekten hicbir sakıncası, komplikasyona sebep olan yanı yokmuş.
Serkan Bey ve ekibinin yaklaşımları, profesyonellikleri de bana cok guven verdi. Dudak boyuma gore olcu aldı ve bana uygun olan permalip malzemesi yaklasık iki gun icinde geldi.
İşlem oncesi agrı kesici almamı soylediler ve dudaklarıma uyusturucu iğne yapıldı.20 dk sonra hiçbir acı hissetmiyordum. Yaklasık 40 dakika içinde tüm işlem bitmişti. İşlem sırasında hiçbir sey anlamadım. İşlemden bir-iki saat sonra biraz ağrı başladı, agrı kesici ile o da sorun olmadı. Doktor Bey, morarmanın kişiden kişiye değişecegini soylemişti, ertesi gün oldukca morardı, cunku dudak hassas bolge, ilk basta acaba yaptırmasa mıydım dedim acıkcasi morarmayı gorunce?:) Hirudoid forte sürdüm, morluklara cok iyi geldi. 4 gun içinde morarma çok cok az kaldı, 7 gun içinde dudaklarım tamamen eski haline dondu. İlk yapıldıgında yerken içerken biraz zorluk oluyor ama o da 3-4 gunde geciyor.
Şu an 22 gun gecti, herkes dudaklarımdaki degisikligi fark ediyor, begenmeyen bir kişi bile olmadı, herkes ben de mi yaptrsam diye imreniyor.:) Ben de sonuctan cok cok memnunum.
Ozellikle Doktor Serkan Yıldırım ı onerir miyim? Kesinlikle "evet"! Ekibindeki herkes de cok guler yuzlu ve her turlu detayla buyuk bir samimiyet ve ozveriyle ilgileniyorlar. Bir daha ki sefere de elmacık kemiklerime yine Serkan Bey'e dolgu yaptırmak istiyorum, yaptırdıktan sonra sizinle paylasırım.:)

arkadaslar istanbulda gercekten işinin ehli dudak dolgusu yapan bildiginiz yerleri ögrenebilirmiyim? fiyatlarıda sırf marka diye ucuk rakamlar olmamalı tabi..
merhaba .....güzellik merkezi olarak çalışmış olduğumuz doç.drumuzun kliniğine yönlendiriyoruz.Alanında tanınmış bir isim birçok ünlü isimlerin tercihi salonumuzu arayabilirsiniz.....

Son düzenleyen: Moderatör:
merhaba pepit 2011de gönderilmiş bir msja karşılık biraz geç kalmış bir msj olucak umarım okumuş olursun..bende beylikdüzünde yaşıyorum ve bahsetmiş olduğun doktora ulaşabileceğim bi numara yada adres iletirsen sevinirim..sevgiler

Back
X