Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
pendikte bi merkezde 400 tl ile 1000 tl arasında,, kadıköy altıyolda 750 tl 8 ay 1 yıllık kalıcılıgı,, sarıyerde 400,,850 arası iyi merkezler,, ben kadıköy de yaptırdım,, 1 hafta sonra tekrar üzerinden geçilecek,, nihai sonucu paylaşırım ancak arkadaşlar size tavsiyem ,, tüpü açılmadan görmek isteyin MUTLAKA ,, dikkatinizden kaçarsa başkasından kalan dolgu enjekte edilmesinnnn ,, ve ne kadar kullanıldıgına bakın derim
arkadaşlar anadolu yakasında yaptıran yok mu geçici dolgu ? eser aydogdu ve ataşehirde birkaç yerin adını duydum ama tecrübe etmiş birileri varsa sevinirim.
arkadaslar istanbulda gercekten işinin ehli dudak dolgusu yapan bildiginiz yerleri ögrenebilirmiyim? fiyatlarıda sırf marka diye ucuk rakamlar olmamalı tabi..
Bizimkent'e muaynanesi var. Dr. Şebnem Utku. Ben de, arkadaşım da çok memnun kaldık. O yüzden tavsiye ediyorum.
Ama sen gene de kendin iyice ikna olmadan bi şey yaptırma. Zaten Şebnem Hanımın dudağında da dolgu var. Canlı bi örnek olur senin için.
Muayne ücreti almıyor. Önce bence git konuş, resimlere bak güzelce. Sonra içine sinerse yaptırırsın.
Telefonunu özelden mesajla yolluyorum sana.
merhaba .....güzellik merkezi olarak çalışmış olduğumuz doç.drumuzun kliniğine yönlendiriyoruz.Alanında tanınmış bir isim birçok ünlü isimlerin tercihi salonumuzu arayabilirsiniz.....arkadaslar istanbulda gercekten işinin ehli dudak dolgusu yapan bildiginiz yerleri ögrenebilirmiyim? fiyatlarıda sırf marka diye ucuk rakamlar olmamalı tabi..