Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlı akşamlar Can'ım ben 2012 yılında medikal park Göztepe hastanesinde Sedat kadanalıya yaptırdım herşey gayet iydi sonuç pozitif di ama sağlıklı bi gebelik olmadı düştü 1 yıl sonra tekrar denedim dondurulmuş embriyo transferi yaptı Sedat bey sonuç yine pozitif Rabb'ime şükürler olsun 20 aylık bi kızım var rabbim isteyen herkese nasip etsin nisan da tekrar deniycem Allah nasip ederse yine aynı hastanede Aynur hanıma gidicem çünkü Sedat bey ayrılmış ordan rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsunArkadaşlar istanbulda en iyi tüp bebek merkezi neresi. yani nerede tutma oranı yüksek. doktor adı ile birlikte yaşadıklarınızı paylaşır mısınız. birde sizce tüp bebek raporu almayı beklemelimiyim. ilaçlarda ne kadar etkisi oluyor.
merhaba siz tedaviye başladınız mı ben de cem hocada tedavi oluyorumBahçeci de 4 kez denemiş biri olarak hiç tavsiye etmiyorum. Mustafa Bahçeci medyada yer alarak isim yapmış, hastalara yaklaşımı hiç iyi değil.
En iyi doktorları denemiş biri olarak Yeditepe Üniversitesinde Prof. Dr. CEM FIÇICIOĞLU nu tavsiye ederim. Bilgisiyle ve insani yönüyle olağanüstü bir doktor.
Özellikle ileri yaş ve umutsuz denilen hastalarda başarılı olduğunu öğrendim.
İnşaallah beni de mutlu edecek ümit ediyorum.
bende güvenç beyi istedim ön görüşme için bakalımİlk denememizde tuttu. Bahçeci fulya kesinlikle tavsiye ederim. Doktorum Burçak Erzik. Fakat hangi doktor olduğunun da çok önemi yok
arkadaşlar gerçekten en zor vakaların bile üstesinden gelen adamArkadaşlar Merhaba 44 yaşındayım 5 negatif denemem oldu.İstanbul da en iyi labaratuar sahip ileri yaş için ne onerirsiniz.Mesala Acıbadem maslak nasıl.