İstanbulda en iyi tüp bebek hastane-doktor

antikor

Üye
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2016
51
6
16
43
Arkadaşlar istanbulda en iyi tüp bebek merkezi neresi. yani nerede tutma oranı yüksek. doktor adı ile birlikte yaşadıklarınızı paylaşır mısınız. birde sizce tüp bebek raporu almayı beklemelimiyim. ilaçlarda ne kadar etkisi oluyor.

memorial yada bahçeçiyi duydum ama kararsızım. oyalanmak istemiyorum. birde mustafa acet iyi deniliyor. ama medipolun lab. nasıl acaba. anladığım kadarı ile lab. da önemliymiş

Ben bahçeciyi tavsiye ederim doktorun kim olduğu çok önemli değil hepsi birer inci bana göre,, bahçeci fulya hastasıyım 1 nefatifim var ama yola yine de onlarla devam ediyorum

Arkadaşlar istanbulda en iyi tüp bebek merkezi neresi. yani nerede tutma oranı yüksek. doktor adı ile birlikte yaşadıklarınızı paylaşır mısınız. birde sizce tüp bebek raporu almayı beklemelimiyim. ilaçlarda ne kadar etkisi oluyor.
Hayırlı akşamlar Can'ım ben 2012 yılında medikal park Göztepe hastanesinde Sedat kadanalıya yaptırdım herşey gayet iydi sonuç pozitif di ama sağlıklı bi gebelik olmadı düştü 1 yıl sonra tekrar denedim dondurulmuş embriyo transferi yaptı Sedat bey sonuç yine pozitif Rabb'ime şükürler olsun 20 aylık bi kızım var rabbim isteyen herkese nasip etsin nisan da tekrar deniycem Allah nasip ederse yine aynı hastanede Aynur hanıma gidicem çünkü Sedat bey ayrılmış ordan rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun

ARKADAŞLAR EN İYİ MERKEZ KESİNLİKLE BAHÇECİ BAŞARI ORANLARI LABARATUAR FARKINDAN DOLAYI ÇOK ÜSTÜN UNUTMAYIN Kİ TÜP BEBEKTE EN ÖNEMLİ ŞEY LAB.

Ben Acıbadem Maslak öneririm, laboratuvar lari da çok iyi, Bülent Tiras hoca alanında 1 numara bence. İlk denememde pozitif sonuç aldım tavsiye ederi

Merhabalar bende bahćeci de tedavi oldum 2 negatif var 5.gün dondurulmuş embriyo larım var onlarıda denicez gene olmazsa bidahaki adresim acıbadem fulya olacak embriyolokları çok iyimiş daha yeni kardeşimin hamile olduğunu öğrendik hemde ilk denemede yani labarotuvar da ćok önemli bizim tedavimizde hepimiz ićin hayırlısı inşallah.

Bahçeci de 4 kez denemiş biri olarak hiç tavsiye etmiyorum. Mustafa Bahçeci medyada yer alarak isim yapmış, hastalara yaklaşımı hiç iyi değil.
En iyi doktorları denemiş biri olarak Yeditepe Üniversitesinde Prof. Dr. CEM FIÇICIOĞLU nu tavsiye ederim. Bilgisiyle ve insani yönüyle olağanüstü bir doktor.
Özellikle ileri yaş ve umutsuz denilen hastalarda başarılı olduğunu öğrendim.
İnşaallah beni de mutlu edecek ümit ediyorum.

Bahçeci de 4 kez denemiş biri olarak hiç tavsiye etmiyorum. Mustafa Bahçeci medyada yer alarak isim yapmış, hastalara yaklaşımı hiç iyi değil.
En iyi doktorları denemiş biri olarak Yeditepe Üniversitesinde Prof. Dr. CEM FIÇICIOĞLU nu tavsiye ederim. Bilgisiyle ve insani yönüyle olağanüstü bir doktor.
Özellikle ileri yaş ve umutsuz denilen hastalarda başarılı olduğunu öğrendim.
İnşaallah beni de mutlu edecek ümit ediyorum.
merhaba siz tedaviye başladınız mı ben de cem hocada tedavi oluyorum

İlk denememizde tuttu. Bahçeci fulya kesinlikle tavsiye ederim. Doktorum Burçak Erzik. Fakat hangi doktor olduğunun da çok önemi yok

Fatih bezmialem hastanesi doçent doktor pınar özcan memnun kaldım ilk transferde tuttu daha önce 13 yıl boyunca deneyip negatif alan hastası vardı bugün tek seferde tutmuş işinin ehli biri tavsiye ederim

Arkadaşlar Merhaba 44 yaşındayım 5 negatif denemem oldu.İstanbul da en iyi labaratuar sahip ileri yaş için ne onerirsiniz.Mesala Acıbadem maslak nasıl.

Bahceciyi bende tavsiye etmiyorum resmen skor pesinde kosuyolar tutsunda nasil tutarsa tutsun. Bir suru ilac dayiyolar. Ben bahceciyle basladim bir suru ilac verdi ve aralarinda benim kendi saglik sorunlarimdab dolayi kullanmamam gereken ilaclar oldugunu ben kendim fark ettim. Soyleyince aa degistirwlim falan deyip bir suru zaman kaybi.... simdi bi muayenehaneye gidiyorum doktorumdan memnunum. Transferi yaptigi yerdeki embriyologtan da memnunum.. 2. Denemem. Ilkide tutmuatu 8. Haftada kalbi durdu. Simdide 5 haftalik takipteyiz bakalim

Arkadaşlar Merhaba 44 yaşındayım 5 negatif denemem oldu.İstanbul da en iyi labaratuar sahip ileri yaş için ne onerirsiniz.Mesala Acıbadem maslak nasıl.
arkadaşlar gerçekten en zor vakaların bile üstesinden gelen adam
Prof.Dr. Ulun Uluğ Kadıkoy istanbul gerçekten bi gidin görüşürün.

Back
X