İstanbul'da en iyi tüp bebek merkezi

İstanbul tüp bebek merkezi dr aret kamar. Ben tedavimi orada gördüm memnun kaldım. Gebelik takibimi de aret bey yapıyor. Aşırı ilgi alaka beklentiniz yok sadece işini iyi yapsın bana yeter diyorsanız kesinlikle tereddüt etmeden gidebilirsiniz. Dr çok deneyimli çok bilgili. Çok kalabalık olduğu için bazen konuşamadığınız olabiliyor ancak hemşireler vs ler bile yeterli oluyor eğer gerekirse dr la konuşup sizi bilgilendiriyorlar. Bu benim görüşüm tabii ki memnun kalmayanlar vardır elbet. Herkesi memnun etmek imkansız

İstanbul tüp bebek merkezi dr aret kamar. Ben tedavimi orada gördüm memnun kaldım. Gebelik takibimi de aret bey yapıyor. Aşırı ilgi alaka beklentiniz yok sadece işini iyi yapsın bana yeter diyorsanız kesinlikle tereddüt etmeden gidebilirsiniz. Dr çok deneyimli çok bilgili. Çok kalabalık olduğu için bazen konuşamadığınız olabiliyor ancak hemşireler vs ler bile yeterli oluyor eğer gerekirse dr la konuşup sizi bilgilendiriyorlar. Bu benim görüşüm tabii ki memnun kalmayanlar vardır elbet. Herkesi memnun etmek imkansız
Bende aret hocaya gittim cumartesi günü.
Babacan bir adam.
Kızım diye konuşması çok hoşuma gitti.
İlk adette başlayacağız
ben tahlilleri vs herşeyi yapıp gittim kendisine.
Bakalım hayırlısı olsun inşallah.

Bahçeciyi tavsiye ederim ilk 2 denememde başka merkeze gittim malesef negatif oldu
Bahçecide ilk denememde tek embriyo ile şuan gebeyim

Hanımlar bildiğiniz deneyimlediğiniz en iyi tüp bebek merkezi önerir misiniz?
Merhaba bahceciyi genelde öneriyorlar memnunıyet fazla görünüyor orada ben de bahcecı de tüp bebek yaptırmaya karar verdim sabri bey ve cem bey varmış en cok duydugum popüler doktorlar merkezdeki

evet ılaclar oldukca pahalı canım maalesef :KK43:
Krediyle yapacagız ınanır mısınız yani maddi olarak ne kadar tutar emın olamadık o sebepten :( rabbim kucagımızı boş bırakmasın hayırlısıyla ısteyen herkese anne baba olmayı nasıp etsın bu derece emeğe karsı ınsallah

Krediyle yapacagız ınanır mısınız yani maddi olarak ne kadar tutar emın olamadık o sebepten :KK43: rabbim kucagımızı boş bırakmasın hayırlısıyla ısteyen herkese anne baba olmayı nasıp etsın bu derece emeğe karsı ınsallah
doğrudur kuuzum,
amıınnnn ınsallaahhh en kısa zamanda kavusursunuz yavrunuza ,amiinnnn :KK200:

Bahçeciyi tavsiye ederim ilk 2 denememde başka merkeze gittim malesef negatif oldu
Bahçecide ilk denememde tek embriyo ile şuan gebeyim
Merhaba canim hangi doktor ve hangi subeye gittin? Bazilari kötülüyor orayi görünce yazarsan sevinirm🙏😊

Kusura bakma çok geç gördüm
Bahçeciye gittim doktor mehmet reşit asoğlu
Ve kesinlikle çok memnun kaldım şuan tam 12 haftalık hamileyim keşke daha önce bahçeciye gitseydim

Ben de Mehmet reşit asoğluna haftaya Perşembe günü randevu aldım bakalım ne diyecek 🤔

Benim doktorum Aynur Erşahin , medicalpark göztepe hastanesinde, tüp bebek için ön görüşmesi ve muayenesi ücretsiz. Gidip tanışmanı tavsiye ederim. Ben şuan pgt aşamasındayım ve buraya kadar gayet memnun geldim. Senin sorunun neydi ?

Back
X