Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende aret hocaya gittim cumartesi günü.İstanbul tüp bebek merkezi dr aret kamar. Ben tedavimi orada gördüm memnun kaldım. Gebelik takibimi de aret bey yapıyor. Aşırı ilgi alaka beklentiniz yok sadece işini iyi yapsın bana yeter diyorsanız kesinlikle tereddüt etmeden gidebilirsiniz. Dr çok deneyimli çok bilgili. Çok kalabalık olduğu için bazen konuşamadığınız olabiliyor ancak hemşireler vs ler bile yeterli oluyor eğer gerekirse dr la konuşup sizi bilgilendiriyorlar. Bu benim görüşüm tabii ki memnun kalmayanlar vardır elbet. Herkesi memnun etmek imkansız
Amin inşallahModuna göre değişiyor hitapları kızım diyor abla diyor hanım diyor
Amin inşaallah Allah kolaylık versin inşaallah tez zamanda hayırlı sonuçlara ulaşın![]()
Merhaba bahceciyi genelde öneriyorlar memnunıyet fazla görünüyor orada ben de bahcecı de tüp bebek yaptırmaya karar verdim sabri bey ve cem bey varmış en cok duydugum popüler doktorlar merkezdekiHanımlar bildiğiniz deneyimlediğiniz en iyi tüp bebek merkezi önerir misiniz?
Bahceci ile birkaç gün önce telefon görüşmesi yaptım sadece merkez ücreti 17.500 ilaçlar size ait dedılerHanımlar bildiğiniz deneyimlediğiniz en iyi tüp bebek merkezi önerir misiniz?
canım selam, bahcecıde raporlu mu tedavı olcaksın acaba?Bahceci ile birkaç gün önce telefon görüşmesi yaptım sadece merkez ücreti 17.500 ilaçlar size ait dedıler
Canım merhaba hayır raporsuz cunku bız de gorunen bır sorun yok sebepsız infertilite var ama bır bu kadar da ılaclar tutuyor dıye duydumcanım selam, bahcecıde raporlu mu tedavı olcaksın acaba?
evet ılaclar oldukca pahalı canım maalesefCanım merhaba hayır raporsuz cunku bız de gorunen bır sorun yok sebepsız infertilite var ama bır bu kadar da ılaclar tutuyor dıye duydum
Krediyle yapacagız ınanır mısınız yani maddi olarak ne kadar tutar emın olamadık o sebeptenevet ılaclar oldukca pahalı canım maalesef![]()
doğrudur kuuzum,Krediyle yapacagız ınanır mısınız yani maddi olarak ne kadar tutar emın olamadık o sebeptenrabbim kucagımızı boş bırakmasın hayırlısıyla ısteyen herkese anne baba olmayı nasıp etsın bu derece emeğe karsı ınsallah
Amiin canım insallah hepımız de kavusuruzdoğrudur kuuzum,
amıınnnn ınsallaahhh en kısa zamanda kavusursunuz yavrunuza ,amiinnnn![]()
amiiinnnn canım amınnAmiin canım insallah hepımız de kavusuruz![]()
Merhaba canim hangi doktor ve hangi subeye gittin? Bazilari kötülüyor orayi görünce yazarsan sevinirmBahçeciyi tavsiye ederim ilk 2 denememde başka merkeze gittim malesef negatif oldu
Bahçecide ilk denememde tek embriyo ile şuan gebeyim