İstanbul'da Eş Takibi için özel Dedektif Tavsiyesi

EkipDede

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
11 Mart 2017
2
0
43
Günümüzde, özellikle büyük şehirlerde yaşayan insanları etkileyen trafik sıkıntısı, kalabalık, şehrin koşuşturmacası vb. sebeplerden dolayı stres seviyesi tavan yapmış bireyler, akşam olup evlerine gittiklerinde bile tam manasıyla bir gevşeme yaşayamamaktadırlar. Bir süre sonra bu birikim günlük hayatlarına da etki etmekle kalmayıp, ikili ilişkilerinde de zarar verir hale gelmektedir. Çiftlerin sık sık kavga eder hale gelmesi sonucu çiftlerin birbirinden uzaklaşması, aldatmalar ve ayrılıklar yaşanmaktadır.
Özellikle çiftlerin birbirine karşı soğuk davranması sonucu bireyin kafasında çeşitli sorular üretmesi ve bu sorulara göre senaryolar kurması sonucu ilişki problemi içinden çıkılmaz bir hal almaktadır.
Bu sorunlarla başa çıkamaz hale gelmeden önce yapılacak en mantıklı iş, bir özel dedektif bulup başvurmak olmalıdır.
Kişinin tek başına yapacağı araştırma, hem zaman hem de maliyet açısından zararına olacağı gibi, yaptığı araştırmadan sonuç alamama ihtimali de yüksektir. Üstüne üstlük bir de araştırdığı kişiye yakalanıp işleri iyice yüzüne gözüne bulaştırabilir. Bu tarz işlerde uzmanlığı olmayan sıradan bir bireyin yapacağı en akıllıca hareket sanal takip olmalıdır.
Çağımızda insanlar, yaşamlarının bir çok anını sosyal medya üzerinde paylaşmakta, yer bildirimleri, fotoğraflar ile pekiştirmektedirler. Aldatan bir kişi bunları yapmayacağı, bilakis daha da dikkatli olacağı için, araştıran için işler daha da zorlaşacaktır.
Amatör takipçinin karşılaşacağı tüm bu zorluklara rağmen,özel dedektif zaten aşina olduğu konuda araştırma yapacağı için, bireyinkine göre çok daha kolay olacaktır.
gün geçtikçe gelişen teknoloji sayesinde artık hepimizin elindeki cep telefonlarında bile 17 piksel kameralar bulunmakta olduğunu düşününce, özel dedektifin elinin altındaki, izleme,araştırma için tasarlanmış teknik ekipmanların kapsamını bir düşünün derim.
Özel dedektifin kullandığı profesyonel teknik aletler ile, araştırılan kişinin yanına yaklaşmaya gerek kalmadan konum bilgisi, fotoğraf ve video kaydı, ses kaydı gibi kanıtları rahatça toplayabilecek halde olacaktır.
Özel dedektiflik denildiğinde aklımıza ilk gelen fiziksel takip olsa da, aslında özel dedektifin ilgilendiği konular arasında eş takibi, sanal takip, hukuksal danışmanlık, öğrenci takibi, borçlu tespiti, mal varlığı tespiti, kurumsal şirket araştırması, iş ortağı araştırması, evlilik öncesi şahıs araştırması, kayıp şahıs araştırması, teknik takip, velayet davası davaları için delil toplanması gibi çeşitli konular olmakla beraber, kimi dedektiflik bürolarında VIP güvenlik hizmeti de sunulmaktadır. Dedektiflik bürolarının başka hangi konularda hizmet verdiğini buradaki bağlantıdan inceleyebilirsiniz.
Üst satırlarda da anlatıldığı üzere, amatör bir bireyin kendi imkanlarıyla araştırma yapması hem zaman, hem maliyet açısından zararına olacağı için bu işi profesyonel olarak hizmet veren dedektif ekiplerine yaptırması çok daha faydalı olacaktır. Özel dedektif, elindeki ekipmanları ile yıllar boyunca edindiği bilgi ve birimkilerini harmanlayarak ortaya uzmanlık seviyesinde sonuçlar çıkaracaktır.
Aklınızdaki şüphe ufacık bile olsa, insan beyni o ufacık şüpheyi büyütüp kocaman bir sorun haline getirecektir.
Profesyonel yardıma ihtiyacı olmadığını düşünmek en büyük yanılgı olacaktır.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
aklımda bir şüphe varsa karşındakine sorarım.eğer verdigi cevap beni tatmin etmez ona güvenim sarsilirsa o zamanda ayrilirim.dedektif tutup pesine adam takmak bana göre bir sey değil..
güven duymadığın adamla beraber olmak veya ayrilmak için delillere ihtiyaç olduğunu düşünmüyorum..
 
dedektifsherlock adında bir firmanın reklamını yapıyorum. Bu sebeple siteden beni attılar !
 
Son düzenleyen: Moderatör:
dedektifsherlock adında bir firmanın reklamını yapıyorum. Bu sebeple siteden beni attılar !
 
Son düzenleyen: Moderatör:
dedektifsherlock adında bir firmanın reklamını yapıyorum. Bu sebeple siteden beni attılar !
 
Son düzenleyen: Moderatör:
dedektifsherlock adında bir firmanın reklamını yapıyorum. Bu sebeple siteden beni attılar !
 
Son düzenleyen: Moderatör:
yolumun düşmesi çok zor dedektifler suyla çalışmıyor:))
şaka bir yana gerçekten karakter ve prensip meselesi.birşeyleri hissediyorsan ve bitirmek istiyorsan bitirirsin.
bunun için delile sahite gerek yoktur benim için.
tabiki saygı duyorum.hemde fazlasıyla herkesin kendi tercihi.
bu arada konu eski galiba.
hortladik mi su an:bicak:
 
Son düzenleyen: Moderatör:
artık böyle şeylerin delil değil suç olduğunu biliyorum.hatta özel hayata müdahaleden ceza bile alınabilir.
diğer kadın dava açabilir v.s gibi
yanlış mi biliyorum??
 
Son düzenleyen: Moderatör:
X