İstanbul'da Fal - Falcılar

Kuzey'e "karamsar olmak falı etkiler mi" diye sormuştum, sürekli karamsar ve negatif düşünürsen negatifliği kendine çekersin demişti. Ben Kuzey'e geçen hafta gittiğimde kafenin devredileceğini büyük ihtimalle oradan ayrılacağını söylemişti. Ben de kaybetmemek için numarasını aldım isteyene yollarım. Neslihan'ı da çok merak ettim şimdi...

Kuzey'e "karamsar olmak falı etkiler mi" diye sormuştum, sürekli karamsar ve negatif düşünürsen negatifliği kendine çekersin demişti. Ben Kuzey'e geçen hafta gittiğimde kafenin devredileceğini büyük ihtimalle oradan ayrılacağını söylemişti. Ben de kaybetmemek için numarasını aldım isteyene yollarım. Neslihan'ı da çok merak ettim şimdi...
bana da karamsarlığın ve falcı falcı gezmenin direk falın sonucunu değiştirebilecek kadar kritik bişey olduğunu söyledi.. Canım numarasını bana da yollarmısın

bana da karamsarlığın ve falcı falcı gezmenin direk falın sonucunu değiştirebilecek kadar kritik bişey olduğunu söyledi.. Canım numarasını bana da yollarmısın
evet.. çok falcıya gitme sık sık fal baktırmak iyi değil gidişatı da etkiler,bana bile sık sık gelme demişti. hemen yolluyorum canım

gidersem ikinci kez gitmiş olacağım. geçen sene nisan ayında gitmiştim çok güzel bakmıştı. söylediklerini gecikmeli de olsa yaşamıştım tarihler sarkabiliyor yani. ama en beğendiklerimden biri o :)

Ben de seviyorum Hande'yi, hem boşa sallamıyor illa ki nokta atışlı bir şeyler diyor hem de hisli biri. Enerjisinin güzel olması da cabası, olumsuz söylese de çökerek çıkmıyo insan:)

Hoş herkesi evlendiriyor mu o konuda merak içerisindeyim ben de. Bunun yanında benim de ilk falım zamanıyla çıkmıştı, bir de o dönem mesajlaştığım eski erkek arkadaşımla bir şey olmayacağını söylemişti. Pembeci değil sanki ama insan yine de merak ediyor:)

Ben de seviyorum Hande'yi, hem boşa sallamıyor illa ki nokta atışlı bir şeyler diyor hem de hisli biri. Enerjisinin güzel olması da cabası, olumsuz söylese de çökerek çıkmıyo insan:)

Hoş herkesi evlendiriyor mu o konuda merak içerisindeyim ben de. Bunun yanında benim de ilk falım zamanıyla çıkmıştı, bir de o dönem mesajlaştığım eski erkek arkadaşımla bir şey olmayacağını söylemişti. Pembeci değil sanki ama insan yine de merak ediyor:)

zamanında çıkması çok iyi... tarot mu baktırmıştın kahve mi?

Kahve baktırdım ben ona hep. Ne bileyim soru sormadan sen bilgi vermeden anlatması daha bi tatmin ediyor:) siz ne baktırmıştınız? Ha bu arada sonraki fallarımda zamanlar sarktı bazı bazı, takılmamak lazım elbette.
ben tarot baktırmıştım :) hande takır takır konuşuyor o özelliğini çok seviyorum :D

Gunaydın şimdi servisle gecerken gördüm atasehir'de nostradamus cafe açılmış yeni. Cok sevindim valla. Fal için karşıya geçmekten bıkmıştım. Kriz zamanları için yakında falcı olması iyi :-) umarım iyi falcıları da vardır tabii

Bugun laf cafe andac ve sutlu kahve neslihana fal baktirdim .Favorim Andac herseyi sayip doktu takir takir.Neslihan biraz tikanikti ben anlattikca soylediklerime gore ilerledi.

Kızlar bu soru kaynamasın ben de merak ediyorum zira:))

arkadaşlara kötü şeyleri çatır çatır söyledi ama pozitif enerjisinden dolayı uyuşturulmuş gibi çıkıyorsunuz oradan o yüzden kimse depresyona girmedi gariptir
Kahve baktırdım ben ona hep. Ne bileyim soru sormadan sen bilgi vermeden anlatması daha bi tatmin ediyor:) siz ne baktırmıştınız? Ha bu arada sonraki fallarımda zamanlar sarktı bazı bazı, takılmamak lazım elbette.

hande tarot'u seviyor bana daha iyi verim alıyorum kartlardan dedi performans da çok bir fark yok diye duydum

arkadaşlara kötü şeyleri çatır çatır söyledi ama pozitif enerjisinden dolayı uyuşturulmuş gibi çıkıyorsunuz oradan o yüzden kimse depresyona girmedi gariptir

hande tarot'u seviyor bana daha iyi verim alıyorum kartlardan dedi performans da çok bir fark yok diye duydum

Kötü şeyleri söylüyor ama sonu hep olumlu mu canım? Gerçi dediğim gibi bana ilk falımda o dönem kafamdaki insanla olmayacağını söylemişti ancak yine de merak ediyor insan genel yorumu nasıl diye:)

Kötü şeyleri söylüyor ama sonu hep olumlu mu canım? Gerçi dediğim gibi bana ilk falımda o dönem kafamdaki insanla olmayacağını söylemişti ancak yine de merak ediyor insan genel yorumu nasıl diye:)

bana böyle kafamdaki insanla olup olmayacağını söyleyen biri lazım diyordum. bir kaç kişiye baktırdım olacak, olmayacak, arkadaş kalacaksınız dendi. neyi düşüneceğimi şaşırdım :D ilişkiyle ilgili dedikleri genel olarak çıkan kim var?

bana böyle kafamdaki insanla olup olmayacağını söyleyen biri lazım diyordum. bir kaç kişiye baktırdım olacak, olmayacak, arkadaş kalacaksınız dendi. neyi düşüneceğimi şaşırdım :KK70: ilişkiyle ilgili dedikleri genel olarak çıkan kim var?

Yani bana çoğunlukla tuttu Hande'nin yorumları ama önerirken çekiniyor insan çünkü herkese her falcı aynı derecede tutmayabiliyor. Bence yine de bi dene:)

Biryerde yazdım yine yazmak istiyorum,Bostancı da Dörtyol'da sağda biri var Kızılderili tarzında saman mis,baktirdigim en kotu faldi,hep kötü negatif şeyler söyledi, arkadaşıma daha kötü şeyler ölümler ,kayıplar, ona gitmeyin derim, cadde sembol bence çok sıradan, Caddebostan pınar yeni favorim, erkek arkadaşımla kaç senedir birlikte olduğumuzu, onun il dışındaki evini, kaç aydır ayrı olduğumuzu barışma tarihimizi,( bence barismazdik artık) barıştık,benim işimi, ailemi, herşeyi daha ne olsun,
Hayatım kim bu caddebostan pınar?ben çok yakınım oraya söylersen baktırmak isterim.:)

Merhaba şu sıralar kahve fallarına sarmış durumdayım.. Kozyatağında medyum Mehmet'e gittim yazın, berbattı hiç tavsiye etmem. Kozyatağı Sevim'e gittim ve Cafe 46'da adını bilmediğim bir hanıma geçen hafta fal baktırdım ikisi de umduğum gibi değildi.. Sevim geçmişi bildi geleceğe dair hiçbir şey söylemedi. Cafe46'daki girdiğin gibi özel bir şeye de bakıyorum uzmanlık alanım fakat 10 tl ek ücreti var gibi bir soruyla karşılıyor. Fakat sürekli soru sorarak ilerliyor. Pek memnun kalmadım açıkcası. Şuanki ilişkim hakkında Sevim bu kişi hayatından çıkacak diğeri de bununla evleneceksin dedi.. Çok kararsız kaldım.. İlişkiler ve gelecek konusunda nokta atışı yapan, dedikleri çıkmış falcı önerilerinize çok ihtiyacım var. Yardımcı olur musunuz lütfen? :)

Kızlar yakın zamanda Kuzey e giden oldu mu ? yorumlar nasıl ?
Kızlar yakın zamanda Kuzey e giden oldu mu ? yorumlar nasıl ?
Kuzeye yakın zamanlarda gittim bu ayın 15ine kadar bi gelişme olcak dedi ama bişey olmadı şimdilik +1 hafta ver demişti bide tam tarihi bekleme. Bide kafama takılan çok falcıya gitmeyin mıhabbeti oldu ben ondan sonra 2 farklı falcıya baktırdım bide netten ücretli ücretsiz sütekli fal baktırıyodum acaba gecikme yada olmama bunların etkiside olabilir mi ?

Kuzeye yakın zamanlarda gittim bu ayın 15ine kadar bi gelişme olcak dedi ama bişey olmadı şimdilik +1 hafta ver demişti bide tam tarihi bekleme. Bide kafama takılan çok falcıya gitmeyin mıhabbeti oldu ben ondan sonra 2 farklı falcıya baktırdım bide netten ücretli ücretsiz sütekli fal baktırıyodum acaba gecikme yada olmama bunların etkiside olabilir mi ?

yakında gideceğim ben de yorumlarımı yazarım

Back
X