Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaşlar bugün ritaya gittim.çoğu şeyi bildi ama bana çok kötü şeyler söyledi.inşallah çıkmaz falı.çok moralim bozuldu.
Herkesın fıkrı kendıne,gülü en cok elestıren benım, üzerime alınmıyorum...
Sizde alınmayın mademm....
Kız secere dokmemıs kı falı anlatmıs cıkmadıgını soylemıs vadeler kısaymıs o zman baktıranlar hep olumsuzzyorum yaptı zatenn....neyse kendı gelsın kendı acıklasın.... bıraz abartılıyor bence
Anlatamıyorum ben....
o zmn boşuna insanları da sıkmayalım böle tartışarak. ikimizin de takıldığı nokta başka. mercan konusunda bi fikrim yok benim. tarık'a ben de baktırdım ama bakarken bile tahmin ettim çıkmayacağını ki çıkmadı ztn. belgin hanım'ı beğendim ama işte budur diye ben de diyemem. sadece söledikleri oldu şimdiye kadarki 4 aylık süreçte. gül de iyi birisi belki doğru ana denk gelmiyoruzdur bilemem.
Sitede cevap panelini goremiyorum alinti yapip silip yaziyorum neyseee SEYHAN ABLA yi bilen giden varmi bakirkoyde mis
ROOOOOOOOSEEEE o sanırım deliriceeeemmm yine kaç kişi vardır ki küçücük tuzlada üç dört katlı bir evin en alt katında fal bakıyordu.arka bahçede tek katlı bir bina daha vardı. Üst katlarda oğulları gelinleri vs.. oturuyordu. Kadının ismini hatırlamıyorum suyun içine sana ait bir şeyi atıp öyle fal bakıyordu evet çok yaşlanmış olmalı o zaman bile orta yaşın üstündeydi. Yalnız onun kadar iyi fal bakana rastlamadım henüz ama gelecek tahminleri değil şimdiki için yorumlarından bahsediyorum. Bana telini adresini gönder lütfeeen
şu pendikteki falcının iletişim bilgilerini özelden atabilirmisiniz lütfennnnnnnnn ve iyi miiiiiii?nerde bakıyor pendıkte evde mı cafedemı telını atarmısın daha once gıdenlerde gelecek cıktımı?
su ıranlı kadının elmıra nın telını rıca etsem benn gıtmıycem ama bulunsunnn
ben yrn gidiyorum hoş bir seans olmazsa artık yenibosnadan şehir merkezine koşan biri var otobanda diye haberlerde görürseniz bilin ki benim...
falcolıc
bana da ritanıon telini atarmısın
geçmiş ve şimdiki zaman doğruysa yeterli benim için
teşekkürler