- Konu Sahibi mutlulukrecetesi
-
Merhaba bende yeni baktırdım baya iyi memnun kaldımAsmin cafe taksım eray var gecen sene gıtmıstım cok ıyıydı. 25 lıra ıdı. Bırde azerı kadın vardı zaza lala gıbı bısey. Iyıydı.
Bırde yenı duydum bakırkoy meydan yasar hastane yanı kahve dıyarında umıt varmıs . Merak edıyorum baktıran var mı nasıl? 50 lıra ımıs ve cok methedılıyor.
Bu cafe tam olarak nerdeMerhaba Can'ım şimal hanım var Bakırköy'de exibir Cafede onu bul kesin
İğneli epilasyona gittiğim bir güzellik salonunda baktirdim Bağdat caddesinde, çok netti, geleceği bir Allah bilir, ama söyledikleri keyifliydi::)Ortakoy leyl cafede ecem diye biri var ona kesinlikle baktir derim...
Peki iğneli epilasyondan memnun musunuz? Bende yaptırmayı düşünüyorumİğneli epilasyona gittiğim bir güzellik salonunda baktirdim Bağdat caddesinde, çok netti, geleceği bir Allah bilir, ama söyledikleri keyifliydi::)
Memnunum ben kalanlar için gidiyorum, benimkiler artık ince, birazda beyazlar varPeki iğneli epilasyondan memnun musunuz? Bende yaptırmayı düşünüyorum
Lazer epilasyona tam hatırlamıyorum ama 13_14 seans galiba, igneliye 1 sene olmuştur önceleri 15 günde bir gidiyordum şimdi 1 ay kadar bekliyorumNe kadar süredir gidiyorsunuz
Nerede bakıyorsunuz peki ? :) merhabaFAL BAKTIRMAK ISTEYEN KIZLAR BENIMLE ILETISIME GECEBILIR IYI BIR FALCIYIMDIR =)
Hiç tavs,iye etmem. Genel konuşuyor, size soru sorarak ağzınızdan aldığı laflara göre yorum yapıyor. gelecekle ilgili hiçbirşey söyleyemiyor. Kendince kişilik analizi yapıyor.Asmin cafe taksım eray var gecen sene gıtmıstım cok ıyıydı. 25 lıra ıdı. Bırde azerı kadın vardı zaza lala gıbı bısey. Iyıydı.
Bırde yenı duydum bakırkoy meydan yasar hastane yanı kahve dıyarında umıt varmıs . Merak edıyorum baktıran var mı nasıl? 50 lıra ımıs ve cok methedılıyor.
Yorumum Ümit için. Ötekileri bilmiyorum.Hiç tavs,iye etmem. Genel konuşuyor, size soru sorarak ağzınızdan aldığı laflara göre yorum yapıyor. gelecekle ilgili hiçbirşey söyleyemiyor. Kendince kişilik analizi yapıyor.
Cafe 46 Bakırköy demi peki ücreti ne kadar Seval hanımdan memnun musunuz?Cafe 46 seval
Ataköy sentınus cansu
Laf cafe umay denedıklerım. Umayın enerjısı guzel arkadaslarımda begendı.
Cansunun evleneceksın dedıgıne seval olmaz dedı . Umay aranız bozuk ama toparlanacak dedı . Bakalım beklıyorum hangısı cıkacak
Bırde beyaz melek cafe mı ne bakırkoyde yıgıt var. Eskıden dejavudaydı. O da berbattı. Icınden sayı tut dılen tut. Sayıyı bılemıyor. Yıne sayı tut fılan . Verdıgım paraya acıdım resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?