Istanbulda Hangi doktor?

Bende dr serkan barışkan'a oldum daha 1 hafta oldu tavsiye edebilmek için cok erken ama memnun kaldıgım kısımları söyleyebilirim baya ilgili saat kaç olursa olsun hemen cevap veriyor sorularıma aradıgımda acıyo ve ilk zamanlar burun delikleri eşitsiz olur zamanla düzelir diye biliyordum ve kendimi öyle hazırlamıştım ama daha şimdiden deliklerimde hiçbir eşitsizlik yok ve hep korkutugum şuydu mimik yapabilirmiyim burun hissimi kaybedersem diye alçım varken bile oynatabiliyordum burun kanatlarımı :)

Ben indirin istedim tanıdık vasıtası ile gittim 6000- 8000 arası demişti bana da fiyat sorunca telefonda

bide yapılan operasyona göre de değişiyor fiyat
Yurt disindan olunca fiyat degisiyor sanirim bunu daha oncede duydum okudum burda:s

Ataşehir Acıbadem'den Doç Dr Zerrin Boyacı'ya oldum ben, şu ana kadar şikayet ettiğim herhangi bir şey yok çok şükür.

Dr.Alpay Duran i tavsiye ederim, bende ameliyat olali 15 gun oldu, gayet memnumum,revizyondu.

Slm bayanlar,
Burun ameliyati olmak istiyorum Istanbulda. Kendim yurtdisinda kaliyorum. Hangi doktoru tavsiye edersiniz? Bugun dr emre ilhani aradim; 22.000 tl ve baris cakir 30.000 tl (2019 a randevu)

İkisi de aşırı yoğun, Emre bey kafasına göre iptal de ediyor tarihi ::) fiyatlar çok yüksek birde olmadı derdi var

İkisi de aşırı yoğun, Emre bey kafasına göre iptal de ediyor tarihi ::) fiyatlar çok yüksek birde olmadı derdi var

Sizi kesinlikle gönül rahatlığıyla emre ilhandan uzak durmanizi rica ediyorum bu adam kendini beyenmiş ve sanırım assistanları burada reklam yapıp prim alıyorlar!!

Back
X