İstanbul'da hangi dr hangi alanda iyi?

Tüp bebekte hangi süreç ile ilgileniyorsunuz ?

• Ankete Katılan
    52

gulfeda

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2013
579
374
53
35
Balıkesir
Merhaba kızlar,
Uzun süredir kk da araştırıyorum. Çok bilinen dr var ama hepsinin uzmanlık alanı farklı. Yani erkek infertilitesi ya da kadın infertilitesi ve bunların çeşitli nedenleri de var. Mesela amh ın düşük olması, kist -pko, tüpler , rahimin kendi yapısı. Bu konuda birbirimize yardımcı olalım. Hangi dr hangi alanda iyi? Yorumlarınızı, tavsiyelerinizi bekliyorum.

Doktor, Çalıştığı Merkez, Uzmanlık alanı

şeklinde cevap olarak paylaşabilirsiniz.... Örneğin

Engin Oral, Özel Muayenehane, İleri Yaş İnfertilite

gibi

Şişli memorial semra kahraman ve doktorum olduğu için yücel şahin- rahim yapısı -erkekte sperm yapısı
Bence bu merkez her alanda başarılı.

Medical park göztepe-de nur dokuzeylül
Memorial şişli-se betül yorgunlar
Pko sperm sayısı..

İkiside gayet başarılılar.nur hnm la beraber güzel bir tedavi ve gebelık süreci geçirdim cok şükür.
Şuan betül hnm la tekrardan bir yoka cıktık gayet bilğili bir doktordur kendisi

Bunun ankara versiyonunu da yapar mısınız Kazen Kazen

Merhaba,
Konu sahibinden böyle bir konu açmasını rica ettim ama sorumuzu tam soramadık. İstediğimiz cevap neydi ben konuya cevap olarak yazdım ama bunu nasıl soruya dökebiliriz bilemedim. Siz konuyu açın ben duyuruyu yapayım ...

Mesela cevap şu ;

Engin Oral, Özel Muayenehane, İleri Yaş İnfertilite

Adı Soyadı, çalıştığı merkez, uzmanlığı.....

Burada amacımız hangi doktor daha iyi seçimi değil problemimize göre doğru doktoru seçmek.

Dr mustafa Acet
Acetto tüp bebek merkezi

Erkek kadın infertilitesi

Çikolata kisti erkek infertilitesi laparoskopil ameliyatlar prof. yücel karaman brüksel tüp bebek merkezi

Dr. Murat keskin
Özel yüzyıl üniversite hastanesi

Erkek infertilitesi

Prof. Dr. Ali Rüştü Ergür
Kosuyolu Park15 Muayeneleri
Pko

Sunu belirtmek isterim. Hocam diger konularda da cok bilgi sahibi olabilir. Ama benim problemim Pko oldugu ve tedavimden memnun kaldigim icin doktorumun basarisini bu konuda özellikle soyleyebilirim.

Amh düşüklüğü ile ilgili başarılı doktor ları yazarsanız sevinirim .. Ben istanbul da tedavi olmadım hiç fikrinizi alayım tatmin olursam inşallah güvenerek gelirim arkadaşlar

Prof Dr Hasan Faruk Buyru, düşük AMH, PCO, erkek infertilitesi, kendi özel muayenehanesi var, aynı zamanda Fulya Acıbadem Tüp Bebek Merkezinin başında.

Not: Kimseyi boş umutlarla oyalamaz.

gulfeda gulfeda acaba bilgiler ilk sayfada sizin tarafınızdan organize edilebilir mi? Bu şekilde bir sürü sayfa okunmak zorunda herkes ve her mesaj anaca yönelik değil.

Back
X