• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İstanbul'da hangi dr hangi alanda iyi?

Tüp bebekte hangi süreç ile ilgileniyorsunuz ?

• Ankete Katılan
    52
Merhaba
bu konuyu nasıl toparlarız diye sesli düşünüyorum......

İstatistikleri çıkarmak adına

Doktor Adına bir konu açıp,
Ankette uzmanlık alanlarını yazarsak sanki daha mantıklı olabilir gibi. Ankette MAX 2 veya 1 seçenek seçme hakkı verelim. Bunun sebebi bazı üyelerimiz doktorlarını her konuda başarılı bulup her seçeneği seçmesin.

Lütfen sizlerde sesli düşünüp fikirlerinizi yazın.

Amh düşüklüğü ile ilgili başarılı doktor ları yazarsanız sevinirim .. Ben istanbul da tedavi olmadım hiç fikrinizi alayım tatmin olursam inşallah güvenerek gelirim arkadaşlar

Mesela bakın bu farklı bir soru, AMH düşüklüğü diye konu açıp altına doktorları mı sıralasak ? ama bvu seferde o kadar çok doktor varki ankette hangisine yer vereceğiz.

bu konunun açılmasında amaç zaten bu örnek üzerinden gidersek uzmanlık alanı veya çok başarılı osnuçlar aldığı alan AMH düşüklüğünde çözüm üreten doktorlara ulaşmak.

Merhaba
bu konuyu nasıl toparlarız diye sesli düşünüyorum......

İstatistikleri çıkarmak adına

Doktor Adına bir konu açıp,
Ankette uzmanlık alanlarını yazarsak sanki daha mantıklı olabilir gibi. Ankette MAX 2 veya 1 seçenek seçme hakkı verelim. Bunun sebebi bazı üyelerimiz doktorlarını her konuda başarılı bulup her seçeneği seçmesin.

Lütfen sizlerde sesli düşünüp fikirlerinizi yazın.
Tablo gibi olabilir belki. Başlıklar şöyle sıralanabilir. Ana başlık altına Dr adları ve bilgileri yazılabilir. Burada iş topik sahibine düşüyor, bilgileri süzgeçten geçirip bir standarda bağlaması gerekiyor sanırım.
Sorunun adı (AMH düşüklüğü gibi) / çalıştığı kurum / semt / ek bilgi ya da hasta görüşü.
-
-
-
Madde madde satır sistemi ile bilgiler verilebilir. Aynı Dr için birden çok ek bilgi gelirse de eklenebilir. Alfabetik sıralanabılır. Uğraştırıcı ama değer bence.

Tablo gibi olabilir belki. Başlıklar şöyle sıralanabilir. Ana başlık altına Dr adları ve bilgileri yazılabilir. Burada iş topik sahibine düşüyor, bilgileri süzgeçten geçirip bir standarda bağlaması gerekiyor sanırım.
Sorunun adı (AMH düşüklüğü gibi) / çalıştığı kurum / semt / ek bilgi ya da hasta görüşü.
-
-
-
Madde madde satır sistemi ile bilgiler verilebilir. Aynı Dr için birden çok ek bilgi gelirse de eklenebilir. Alfabetik sıralanabılır. Uğraştırıcı ama değer bence.

İşte topik sahibi 1 hafta girmez ise aksar ama anket olursa tıkır tıkır işler

Kazen bence buradan yazılan dr isimlerini alalım devlette ve özelde en bilinenleri. Çünkü çok bilinmeyen dr lar hakkında bir yüzde olusturmak zor olur. Örnek olarak;
Bülent Tıraş
•amh
•pko
•rahim-tüpler
•erkek infertilite diye buradan oylama açalım.
Ardından semra hn , bahçeci kliniği falan bunların hepsine başlık açık hangisinin hangi alanda yüzdesi yüksek birlikte görelim.

Kazen bence buradan yazılan dr isimlerini alalım devlette ve özelde en bilinenleri. Çünkü çok bilinmeyen dr lar hakkında bir yüzde olusturmak zor olur. Örnek olarak;
Bülent Tıraş
•amh
•pko
•rahim-tüpler
Ardından semra hn , bahçeci kliniği falan bunların hepsine başlık açık hangisinin hangi alanda yüzdesi yüksek birlikte görelim.

benimde aklımda bu var ... en mantıklısı bu gibi

şimdi sizlerden rica etsem, doktor isimleri ve uzmanlık alanları nı çıkarılması

robotik olan hersey laporoskopi vs. prof dr. Yücel karaman Brüksel tüp bebek merkezi.

aytun aktan , özel muayenehane , infertilite

aytun aktan , özel muayenehane , infertilite

Pko ve cikolata kistinde ondan başkasını tanımam diyebileceğiniz doktor önerileri bekliyorum

Mesela bakın bu farklı bir soru, AMH düşüklüğü diye konu açıp altına doktorları mı sıralasak ? ama bvu seferde o kadar çok doktor varki ankette hangisine yer vereceğiz.

bu konunun açılmasında amaç zaten bu örnek üzerinden gidersek uzmanlık alanı veya çok başarılı osnuçlar aldığı alan AMH düşüklüğünde çözüm üreten doktorlara ulaşmak.
Kesinlikle böyle bir konu açılmalı ve tecrübeli arkadaşlar fikirlerini bizlerle paylasmali. Çünkü tedavisi acele olan zamanın en değerli olduğu süreç amh dusuklugunde . Menapoza girdik gireceğiz korkusuyla en iyi klinik en iyi doktor hangisi diye kosusturup duruyoruz çünkü. Bizlerin 10 sene sonra olir 5 sene sonra olmuş çocukları falan hikayeleri dinleyerek kaybedecek zamanımız yok. Lütfen böyle bi konu açın ve biz kendimize en kisqsindan bir yol cizelim

Bülent Tıraş
•amh
•pko
•rahim-tüpler

Konuyu görüşmeye açtığınız için üzerine düşünüyorum. Oylama şeklinde olunca hangi Dr diğerinden daha iyi gibi oluyor. Mesela ben Sema Hn'ın hiç hastası olmadım. Ya da Bülent Bey'in. Onlara oy vermem. Oysa alanlarında yarıştırılsa yacak kadar zaten iyiler. Bu, en iyi Dr.u seçiyoruz gibi görünmesin?

Konuyu görüşmeye açtığınız için üzerine düşünüyorum. Oylama şeklinde olunca hangi Dr diğerinden daha iyi gibi oluyor. Mesela ben Sema Hn'ın hiç hastası olmadım. Ya da Bülent Bey'in. Onlara oy vermem. Oysa alanlarında yarıştırılsa yacak kadar zaten iyiler. Bu, en iyi Dr.u seçiyoruz gibi görünmesin?

Yok yok amaç hangi doktor daha iyi değil ama hangi alanda daha çok çözüm üretmiş bunu bulmak tabi sadece istatistiki

Back
X