Bence de bursa da çok mantıklı. İstanbulda iş imkanı kadar çalışmak isteyen nüfus miktarı da fazla yani sizden iyisini muhakkak bulurlar en ufak bi sıkıntıda, yani şunun için söylüyorum özel sektörde işim var diye güvenip bu kadar borca harca girmek bana göre çook cesaret gerektiren bişey. Kpssyle atanamıyo musun bu kadar sıkıntı yerine ben olsam bi sene çalışıp işimi garantiye alır öyle mis gibi tertemiz düzenimi kurarım. Valla bize de koskoca 28 yaşında kuzenim geldi erkek bi de, iş buldum vs diye, evde kendini idare etmemizi rica etti, hoş biz de davet ettik gel bize bakarız düzenini kurarken birlikte dedik, ama gelen insanı anne baba akrabadır diye ayıp olmasın diye rahat ettirelim yabancılamasın derken doz kaçabiliyo. Her ne kadar sıkıntı etmemeye çalışsak da akraba olsa da evin rahatı kaçıyo banyosu tuvaleti çamaşırı bile sıkıntı yani. Ses etmeyelim dur bakalım dedik ama 4. Ayda artık baktık hala ses yok kibarca sen bi ev tutsan iyi olur demek zorunda kaldık.. Akrabayız ses çıkarmıyoruz vs diye de postu sermesine çok kızıyorum imsanların. O andan sonra da yaptıkların değil düzenini kur demen görülüyo sadece, birden bire kötü oluyosun:)
Akrabalarını takdir ettim, 8 ay idare edebilmek kolay değil tecrübelerime göre, maşallah.