- 27 Kasım 2012
- 59
- 3
- 86
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
walla ben yaptırcam hem laporoskopi hem histereskopi Kanuni Sultan Süleyman hastanesinde... sanırım 5kuruş ödemeden de çıkıcam.özel hastane yanlı hiç olmadım olmıycamda galiba...
walla ben yaptırcam hem laporoskopi hem histereskopi Kanuni Sultan Süleyman hastanesinde... sanırım 5kuruş ödemeden de çıkıcam.özel hastane yanlı hiç olmadım olmıycamda galiba...
bende yeditepe ünv hast. yaptırdım özel sğlık sig. olduğu için para ödemedim başka soracağın varsa yardımcı olurum ama fiyat konusunda olamayacağım..
slm arkadaşlar istanbulda histeroskopi yaptırmış olan ve ya yaptıracak olanlara sesleniyorum lütfen yardım edin nerede kime yaptıracağımı bilmiyorum fiyatlar nedir histeroskopi yaptırmış olanlar varsa tavsiye edebileceğiniz doktor hastane bekliyorum ACİLL LÜTFEN![]()
cnm ben oldum polipim alındı umut tüp merkezinde 1750 çok kolay bir işlem
bu hastaneyle ilgile net de çok şikayet var gonca hnm ı iii diyorlar ama hep asistanlar muayene ediyomuş
istersen bi araştır yinede sen bilirsin tabi
canım hem gonca hanım hem bölüm şefleri ali ismet bey hemde asistanları dünyalar tatlısı doktor berhan abla girdi ameliyatıma.. 9,30 da girdim 12 de ayılmıştım.. biraz uzun sürdü çünkü hem laporoskopi hem histereskopi yapıldı.. çok şükür 1 cmlik kist ve polip varmış alındı, sağ tüpüm yavaş geçiş varmış açılmış.. herşey yolunda çıktım çok şükür...
ben memnunum allah razı olsun onlardan.. evet muayneye girdiğinde asistanlar muayne ediyo ama ilk gittiğinde gonca hanıma muayne olmak istiyorum dersen bekletiyolar o gelince alıyolar...
allah dermansız dert vermesin bizide doktorsuz bırakmasın... allah yardımcımız olsun inşallah hepimizin
mrblar bende haftaya yaptırıcam sizin gibi polip alıncak ayrıca rahim girişinde yapışıklık varmış galiba hepsini temizleyecekler,aslında rahim dışında da bir sürü yapışıklık söz konusu ama o konuda bişey soylemediler, biraz korkuyorum genel anestezi felan, acaba ayıldıktan sonra ağrınız oldumu ve aynı gün taburcu oldunuzmu? teşekkürler...[/QUOTE
çok basit bir işlem ben aynı gün çıktım fazla ağrımda olmadı zaten ağrı kesici ilaç veriyorlar rahat ol korkulacak bişey yok şimdiden geçmiş olsun ...
mrblar bende haftaya yaptırıcam sizin gibi polip alıncak ayrıca rahim girişinde yapışıklık varmış galiba hepsini temizleyecekler,aslında rahim dışında da bir sürü yapışıklık söz konusu ama o konuda bişey soylemediler, biraz korkuyorum genel anestezi felan, acaba ayıldıktan sonra ağrınız oldumu ve aynı gün taburcu oldunuzmu? teşekkürler...[/QUOTE
çok basit bir işlem ben aynı gün çıktım fazla ağrımda olmadı zaten ağrı kesici ilaç veriyorlar rahat ol korkulacak bişey yok şimdiden geçmiş olsun ...
Çok teşekkür ederim umarım bi sorun yaşamadan atlatırım da aşılama aşamasına geçebilirim:)
Çok teşekkür ederim umarım bi sorun yaşamadan atlatırım da aşılama aşamasına geçebilirim:)
hakkında hayırlısı olsun ..
ben 3 kez histeskopi yaptırdım kürtaj sonrası yapışıklık sebebiyle ... tanısal olarak yapılırsa fiyat uygun oluyor ama yapışıklık çoksa fiyat artıyor ben ilk bursa da yaptırdım 1.750tl .. ama adet görememe ve gebe kalamama problemi devam edince taaa kalkıp balıkesirden istanbula prof. yücel karamana geldik. eşim çok titizlikle inceledi türkiyede en iyi histereskopiyi yücel bey yapıyormuş.. çok iyi birirsi iyi karşıladı başarılı bir operasyon yaptı o gün yola çıkıp evime döndüm.. 3.500tl para aldılar 1 yıl önce. brükselde ama hiç bebeğim olmadığı için balıkesirdeki doktorlar biz senin vebaline giremeyiz sen prof dr lara gitmelisin bir hata senin evlat sahibi olmana mani olur dediler allah razı olsun onlaradan yoksa acemilerin elinde oyuncak oluyorsun.. şimdide tüp bebek için bursaya gidiyorum ne mutlu şehrinizde imkanlarınız var.. biz sağlık hizmeti için kaç kilometre gidiyoruz..