İstanbulda ilk denemede çift transfer yaptıranlar..

Yosun14

Üye
Kayıtlı Üye
12 Ekim 2017
161
42
18
36
Arkadaşlar ilk denemem olucak eşimde ciddi sperm sorunu var 29 yaşındayım ve kasımda tüpbebek yaptırmaya karar verdik ama hala merkeze karar veremedim birde tek transferi yapıyor çoğu merkez ilk denemede çift transfer yaptıranlarınız var mı acaba lütfen yardımcı olun

Y Yosun14 merhaba
Bahsettiğiniz embriyo sayısı sanırım. 35 yaş altına tek embriyo, 35 yaş üstüne şansı arttırmak için 2 embriyo transferi yapılıyor. Bana 2 emnriyo yapılmıştı ama olmadı. Denemelerimiz devam ediyor :)
Umarım pozitif sonucunuz olur. Karamsar olmayın. Ilk denemede başarı sağlayanlar da var mutlaka. ;)

Yasalar gereği yapmamız mümkün değil dediler üç merkezde aynı şeyi söyledi ama tabi kalite embriyom olursa bende iki transfer yaptırmak istiyorum kendi jinekologum bile iki tane iste dedi ama yapan hiçbir yer bilmiyorum belki aranızda yaptıran vardır diye umut ediyorum

Arkadaşlar ilk denemem olucak eşimde ciddi sperm sorunu var 29 yaşındayım ve kasımda tüpbebek yaptırmaya karar verdik ama hala merkeze karar veremedim birde tek transferi yapıyor çoğu merkez ilk denemede çift transfer yaptıranlarınız var mı acaba lütfen yardımcı olun
Ozellerin hepsi yapıyor neredeyse canım 2 transfer yaş falan hikaye yasal değil ama yapılıyor. 2 denemem oldu 2sindede 2şer embriyo konuldu yaş 24 bu arada

Bende acıbadem maslak ta ama koymuyorlar merkezi iyi orda yaptırmak istiyorum amaikna edemedim

Aynen cnm genelde merkezler iki tane koyuyor ben 23 yaşımdaydım koydular.. Ama bazen embriyo ziyan olmasın diye koymak istemiyorlar.. Son denememde ilkten tek koydu, rahim tutucuysa bu tutar Dedi ikisini dondurdu.. Her ay aynı olmaz rahim durumu Dedi ve tutmadı ozaman sevinmiştim bir ay aradan sonra kalan ikiyi transfer etti ve biri tuttu. Nasip bu işler herkes için hayırlısı rabbimden<3

Back
X