istanbulda iyi bir doktor arıyorummmm

cananu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2014
590
233
73
kızlar yine ben merhaba.nihayet 2.tüp bebek denemeye karar vermiş bulunuyorum.ama doktorumu degiştiricem.sizden istegim istanbul anadolu yakasında iyi bir merkezarıyorum. labratuarı ii, ekibi ii bir doktor arıyorum.bizim rahatsızlıgımızda erkek doktorlar daha basarılı dıyorlar ama eşim istemiyo o yuzden bayan doktor ısımleri tercihimdir.fiyatlarıyla yazarsanız sevinirim.sonuç pozitif olsun bide inş(ne cok sey istedim dimi)

hepimizin kucakları bebiş dolsun inş.forumda msjlaştıgım bi arkadasımın dediği gibi
O BEBEK BU EVE GİRECEKKKKK

Canım anadolu yakasında değil ama memorial'da dr semra kahraman ile bir gorus isterim. Ekibiyle isbirligi icerisinde calisiyormus. En azından Internetten bir arastırmanı tavsiye ederim. Memorial labaratuar bakımından çok iyidir. Daha önce ben de araştırmıştım. Rabbim gönlüne göre versin inşallah

sagol canım ya memorial bende de ilk ama fulyayıda dusunuyorum.bakalım hayırlısı ya.

canım sana medipol hastanesi MUSTAFA ACET baska doktor yok bence en iyisi o suan insallahh allahın izniyle 5 haftalık hamileyim cok zor hastaydım ama sonunda sükürler olsun sayesinde ins kavuscam bebegime insallahhh :) darısı bu zor süreçte isteyen herkeze allah nasip etsin tez zamanda

bende merkez arıyorum arkadaşlar anadolu yakasında...memorilali çok iyi duydum ama çok pahalı ve sgk yok...daha önce umutta bir denem oldu memnundum ordan ama orasınında ücreti çok çıkmış ben 2000 e yaptırdım nisanda..şuan 3800 dediler...

Umudum2

Nasil yani tup bebek fiyat 3800 lirami bu bile cok uygun geldi bana nasil olur herkes en az raporlu bile 5000 6000 lerden aciyor kapiyi?

Nasil memnunmuydun ordan ilgililermiydi?
Devlete gitmeden bidaha dunurum.oyleyse?

Acibademlerin de labarutuari da iyiymis ama ben de sisli memorial de yaptim 2. Denememi olmadi ama dondurulmuslarim vardi 3. Seferde yine memorialde oldu dondurulmuslarla. Memorial evet labaratuari iyi deniyor ama cok yogunlar muayenelerde cok bekliyorsunuz. Cok yogunlar semra kahramaman icin gidiyorsunuz baska dr.lar bakiyor eger oraya giderseniz mutlaka semra hanima randevu alin. Dolu derlerse nur hanima randevu alin. Anadolu yakasindan uladim kolay oraya kopru trafigine takilmafikca cok kolay birinci kopruden

Umudum2

Nasil yani tup bebek fiyat 3800 lirami bu bile cok uygun geldi bana nasil olur herkes en az raporlu bile 5000 6000 lerden aciyor kapiyi?

Nasil memnunmuydun ordan ilgililermiydi?
Devlete gitmeden bidaha dunurum.oyleyse?

raporlu 5000 6000 olurmu arkadasım sen hiç tüp bebek yaptırmadın sanırım..ben 5000e acıbademde yaptırdım geçen sene sgksız..pahalıdan kastım ben bu nisan ayında umut tüp bebekte 2000e yaptırdım ilaçlar hariç..suan aradan 5 ay geçti fiyat olarak 3800 dendi..bir anda bukadar çıkması normalmı sizce ben oyuzden pahalı dedim...benim 3.tüp bebek olacak.ilk başladığımda hiç önemli değildi para direk özelde denedim.sonra baktımki olmayacak raporlu denedim ama o bile ilaçlar git gel 4000 lira masraf oldu..yine olmadı..şimdi ister istemez insan parayı düşünüyor...
paran varsa düşün tabiki ben şimdi devlette denemeyı düşünüyorum.2.hakkımı olmazsa 3.hakkımı..baktım olmuyo memorialı düşünürüm para biriktirip.yada bahçeci fulya tüp bebeği...

yok yaptirmadim henuz rapor asamasindayim ama bu fiyatlara ise once ozel dusunebilirim yoksa niyettm devletti acikcasi.

ilaclar dahil fiyati kaca gelirki.

evet 2000 birden 1800 zam coooook

arkadasım mrb senin soyledğin fiyatlara ben cok sasırdım acıbadem 5 milyaramı yaptı bana 9 milyar dediler istanbul anadolu yakası acıbadem.memorıal 7 milyar ddi. bende hisarda yaptırdım oranın ssk sı yok ama 5 milyardı ve en uygunuydu

cok zor ya ii bir dr bulmak

evet ben acıbadem maslakta bülent beyde yaptırdım ilk denememi geçen sene.çok iyi hatırlıyorum nakit 5000tl saydık sallerine..1000tl de ilaçlar vs....demekki 1 yılda 4000 artmış saçmalığa bak..hatta diyorumya bu nisan ayında 2.denememi sgk ile umutta yaptırdım 2000 tlye.şuan banada sgklı 3800 dedi umut...yani bu nedir anlamıyorum geçen sene bile pahalıyken baktılar müşteri çok yükseltiyolar demekki...ki biz merkekezlere göre müşteri...kendimize göre anne aday adayıyız...rabbim yardım etsin inş.cümlemize tüp bebeğe bile gerek kalmadan nasip etsin yavrularımızı.

amin canım benim amin inş.umut tup bebek acıbadem memorıal bunlara yaklaşılmıyo bile pahalılıktan.yazık ya valla

amin canım benim amin inş.umut tup bebek acıbadem memorıal bunlara yaklaşılmıyo bile pahalılıktan.yazık ya valla

arkadaşım merhaba, sana bu abartı fiyatları kim verdi bilmiyorum ama iki ayrı hastane içinde hatalı fiyat bilgisi almana şaşırdım açıkcası.
memorilda şu dönemde tedavi elinde geçmiş dönem raporu olanlara özel rapor indirimli 4750 tl, raporu olmayanlara 5750 tl.
acıbademde de tedavi 5500 tl.
oralarda tedavi olmak isteyen arkadaşlar hatalı bilgilenip vazgeçmemeleri için yazdım. tedavin gönlünce gelişsin

Son düzenleme:
ya 5000 tlden aşağı hiç fiyat duymamıştım gerçekten doğruysa niye o kadar para ödeyelimki

Ben memorialde yaptım ilk denemede kızım doğdu.dr nur dokuzeylül 2200euro ücreti.
Mustafa acet de memorialdeydi o dönem şimdi medipole geçti.ben doğumumu medipol de yaptım orasıda iyi bir hastane ama kadın doğum bölümü azıcık kalabalık.fiyat daha uygun ama

nasıl ya ben senin msjını okuduktan sonra tekrar aradım acıbadem memorıal ve umut tup bebek hepsi 7 milyarının ustunde rakam verdiler.ama rapor falan dedin orasını bilmiyorum.banamı garezleri var anlamadım tekrar arastırıcam mutlaka

medipolü bılıyorum.eşimin şırketinin anlaşması var medipolle bizim tedavilerimiz falan ucretsiz orayıda arastırıcam ama bildiğim kadarıyla tüp bebek özel oldugu için karsılamaz.bakalım allahım ne zor dr bulmak

Canı
canım 2200 euro ben daha çok takın zamanda sordum bende orda tedavi oldum.yaklasık 6600 tl ediyor tam kuru bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…