Erkek İnfertilitesi İstanbul'da iyi bir ürolog tavsiyesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Neler kullandınız
Öğrendiğimiz gibi keçi boynuzu kürü bi hafta sabah akşam sonrasında sadece akşam ve halen içiyor. Kahvaltıdan sonra bi havuç ve keçi boynuzun kendisini yedi .Keçi boynuzu taze olmasına dikkat et .Içinde bal oluyor .Tazeliğini kaybedenden çok bi şey beklemiyordum.Eger tazesini bulamıyorsan ben sana bulup gönderebilirim.Rabbim inşallah tez vakitte hayırlısıyla nasip eder.

Çok şükür Allah sağlıcakla huzurla kolaylıkla kucağınıza almayo nasip etsin sizim değerleriniz kaçtı bana umut oldunuz
Ben direkt test sonuçları atayim

Eklentiler

• 20201011_080828.webp
    20201011_080828.webp
    29,5 KB · Görüntüleme: 118
  • 20201010_161122.webp
    20201010_161122.webp
    50,3 KB · Görüntüleme: 110
Hergün bir muz ve bitter çikolata. Asitli içecek hiç içmedi. Tek tük sigara vardı onu da bıraktı.Organik beslenme. Köy domatesi tevafuk bulmustuk Haftada 4 ,5 alıyordum üç vakitte yiyiyordu.
Toplamda kaç aya yaydınız tedavinizi bir de benim eşim zayıf old. İçin ben kızartma vs çok dikkat etmiyorum her hafta balık nohut et günümüz var çayla beraber hep fıstık kabak çekirdeği ceviz yiyoruz nar muz da haftada 2 3 kez 1bçuk ay keçiboynuzu kürü yaptık şimdi de 3 gündür nohut suyu kürü yapıyoruz ekstra içinde bal polen zencefil çakşır kökü olan macun çobançökerten falan da alıyoruz ama karbonhidratlı yiyecekler oluyor yine de kahvaltıda özellikle. Sağlık açısından mı kilo açısından mı daha çok olması lazım

Son düzenleme:
Ben direkt test sonuçları atayim
Maşallah çok güzel artmış çok sevindim bizim sayı milde 11e totalde 38e yükseldi ama hız hep 1 yeniden test vermek için 1.5 ayımız kaldı 3 ayın dolmasını bekliyoruz siz aşılama vs değil normal yolla oldu dimi

Kızartma , tatlı hamur işleri iki aydır hiç yemiyor ve yapmadım.
Kahvaltıdan önce keçi boynuzu pekmezi , bala bir şeyler karıştırmışım sabah akşam bi kaşık yiyordu , zeytinyağında bekletilmiş incir
Kahvaltıda :yumurta , yoğurt, peynir , zeytin bol yeşillik , bal , tahin pekmez
Öğlen ve akşam için sabit bi şey diyemem tama olarak
Hafta başı liste yapar ona gore pazarımı yapardım. Kısacası
*Brokoli, kereviz , ıspanak, pırasa, kuşkonmaz, havuç, haftada bi balık, haftada bi nohut , mercimek çorbası, tarhana çorbası . Her öğünde bol salata , hergun; fındık ,fıstık, ceviz ,badem, kabak çekirdeği, karpuz ve ayçiçek çekirdeği.
Akşam yemeğinden önce ac karınla havanda dövülmüş sarımsak.
Akşam ekmek yenilmedi.
Ve günlük su miktarı 2 buçuk litre su .
Hafif bi yürüyüş.
Geniş pantolon ve geniş iç çamaşırı.
Şimdilik aklıma gelenleri yazdım . Sormak istediğiniz bir şey olursa yazarım.
Doktorları çok dinlememek gerekiyor . Benim esimin 3 milyon spermi ve olan da % 80 hareketsiz 3. Dereceden varikosel .Moral çok önemli. Her ay bebek olacak mı diye düşünmek daha çok strese koyar olmamasına sebep olur .
Varya aslında hep olması gereken beslenme tarzı biz başımıza bişey gelince buna dönüyoruz bi yandan bize vesile olsun bu artık hep olması gerekene dönmemiz için yani demekki gerçekten de infertilitenin artma sebebi günümüzün katkı maddeli ıvır zıvırlı beslenme düzeni. Analarımız babalarımız bunları vaktinde köyde bağda bahçede hep alıyordu benim annemler 9 kardeş köyde yetişmişler bahçeden sofraya hep

Maşallah çok güzel artmış çok sevindim bizim sayı milde 11e totalde 38e yükseldi ama hız hep 1 yeniden test vermek için 1.5 ayımız kaldı 3 ayın dolmasını bekliyoruz siz aşılama vs değil normal yolla oldu dimi
Normal yolla oldu .Ben ınstagramdan hangi doktora yazdıysam ve hangi doktorun yanına gittiysek norma yolla asla hamile kalamazsınız demişlerdi . Biz umudumuzu kaybetmedik. Her şeyi gören Rabbim ve her şeyi yaratan Rabbim ona hiç bir şey zor gelmez .Düzenli beslenme paket işinden uzak durma .Tevekkül.Esim tekrar test yapacak onu da atarim.insallah.Biz ayda bi test yaptık. Yaptıklarımız ıyi mi kötü mi diye

Varya aslında hep olması gereken beslenme tarzı biz başımıza bişey gelince buna dönüyoruz bi yandan bize vesile olsun bu artık hep olması gerekene dönmemiz için yani demekki gerçekten de infertilitenin artma sebebi günümüzün katkı maddeli ıvır zıvırlı beslenme düzeni. Analarımız babalarımız bunları vaktinde köyde bağda bahçede hep alıyordu benim annemler 9 kardeş köyde yetişmişler bahçeden sofraya hep
Gerçekten de öyle

Normal yolla oldu .Ben ınstagramdan hangi doktora yazdıysam ve hangi doktorun yanına gittiysek norma yolla asla hamile kalamazsınız demişlerdi . Biz umudumuzu kaybetmedik. Her şeyi gören Rabbim ve her şeyi yaratan Rabbim ona hiç bir şey zor gelmez .Düzenli beslenme paket işinden uzak durma .Tevekkül.Esim tekrar test yapacak onu da atarim.insallah.Biz ayda bi test yaptık. Yaptıklarımız ıyi mi kötü mi diye
Kesinlikle Allah ol desin yeter hem fiili hem hem manevi duayı edip teslim olunması lazım o en doğru vakti biliyor veriyor. Ama bir şey soracağım bize hep sperm 3 ayda belli olur dedikleri için biz her kullandığımız şeyin fayda edip etmediğini 3 at sonra görürüz diye düşünüp test yapmıyoruz 1 ayda da belli olur mu ki

Toplamda kaç aya yaydınız tedavinizi bir de benim eşim zayıf old. İçin ben kızartma vs çok dikkat etmiyorum her hafta balık nohut et günümüz var çayla beraber hep fıstık kabak çekirdeği ceviz yiyoruz nar muz da haftada 2 3 kez 1bçuk ay keçiboynuzu kürü yaptık şimdi de 3 gündür nohut suyu kürü yapıyoruz ekstra içinde bal polen zencefil çakşır kökü olan macun çobançökerten falan da alıyoruz ama karbonhidratlı yiyecekler oluyor yine de kahvaltıda özellikle. Sağlık açısından mı kilo açısından mı daha çok olması lazım
Biz bu olayı 8 eylül 'de öğrendik. Eşim olayı hazmedemedi .Erkekler biraz daha farklı. Ben hemen başladım araştırmaya. O günden başladım planlı yaşamaya.

Kesinlikle Allah ol desin yeter hem fiili hem hem manevi duayı edip teslim olunması lazım o en doğru vakti biliyor veriyor. Ama bir şey soracağım bize hep sperm 3 ayda belli olur dedikleri için biz her kullandığımız şeyin fayda edip etmediğini 3 at sonra görürüz diye düşünüp test yapmıyoruz 1 ayda da belli olur mu ki
Burda bazı yazılar gördüm bazı insanlar kullandıkları test tepiyor diye biz her ihtimale karşı test yapalım dedik.Cok şükür gittikçe değerler artıyordu.

Burda bazı yazılar gördüm bazı insanlar kullandıkları test tepiyor diye biz her ihtimale karşı test yapalım dedik.Cok şükür gittikçe değerler artıyordu.
Sperm üretimi 3 ayda olduğu için 3 ay sonra belli olur ters etki etse dr diyorlar ama doğru aslında mesela biz klomen diye bir ilaç kullanıyoruz doktor verdi ama tersmetki yapan da çok var

Sperm üretimi 3 ayda olduğu için 3 ay sonra belli olur ters etki etse dr diyorlar ama doğru aslında mesela biz klomen diye bir ilaç kullanıyoruz doktor verdi ama tersmetki yapan da çok var
Valla biz vitamin ilacı almadik .Doktor vermedi erki etmez dedi .Boşuna kullanırsın bende doktor tavsiyesi olmadan almadım.Sana tavsiyem her yazıyı okuduktan sonra kendine planla saat kur (su icmesine kadar) ve ona gore yaşamaya çalış . Inşallah etkisini görürsünüz . Moralin çok yüksek olsun

Biz her ürünün yetiştiği yerden almıştık.Incir i aydından, fındığı karadenizden vs.vs. Ona da dikkat etmiştik

Valla biz vitamin ilacı almadik .Doktor vermedi erki etmez dedi .Boşuna kullanırsın bende doktor tavsiyesi olmadan almadım.Sana tavsiyem her yazıyı okuduktan sonra kendine planla saat kur (su icmesine kadar) ve ona gore yaşamaya çalış . Inşallah etkisini görürsünüz . Moralin çok yüksek olsun
Haklısınız çok teşekkür ederim Allah razı olsun desteğiniz için inşallah hayırlı anne babalar olup hayırlı nesiller yetiştirirsiniz ❤️❤️

Haklısınız çok teşekkür ederim Allah razı olsun desteğiniz için inşallah hayırlı anne babalar olup hayırlı nesiller yetiştirirsiniz ❤️❤️
Inşallah.. Rabbim tez vakitte hayırlısıyla sana ve burdaki veyahut elini açmış isteyen herkese nasip etsin..Inşallah kimsecikler hastanelere mecbur kalmaz dogall yolla olur .

Back
X