istanbulda İYİ bir uzman PSIKOLOG

daisysun

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2014
485
170
.kendini degersiz hissetme
.toplum içinde konusurken bazen cekindigini hissetme
.insanlarla iletişim kurmada zorluk çekme
.a kendi varlığını mutlulugunu hissedememe
Gibi konularda istanbul da alaninda uzman iyi bir psikolog onerir misiniz?

ben bir ara arkadaşım için araştırmıştım
tanıdığım çok önemli doktorlarla konuşmuştum
sanki ağız birliği yapmış gibi şu cevabı vermişlerdi
"bu alan çok farklı bir alan, malesef elini veriyorsun, kolunu kaptırıyorsun, tavsiye vermem mümkün değil"
bu sebeple, önce mutlaka devlet doktorlarının denenmesi gerektiği söylenmişti...

Beşiktaş sait çiftçi hastanesinde bayan bir doktor vardı adını hatırlamıyorum ama fiyatı uygundu zaten öğrenciydim yoksa gitmezdim. Baska arkadaslarda dewam etmişti bi ara. Dene istersen

[EvetUOTE="masaldenizindekucuksal, post: 39212130, member: 635152"]@lavantakokulusandik'ın sana tavsiye ettiği, dr. ibrahim bilgen, alanında çok başarılı diye duymuştum... bi görüşsen?[/QUOTE]

Evet o da aklimda. Kılı kırk yarmam gerekiyor. Uzun bir terapi olur bu yuzden en iyisi olmalı ki zaman ve para kaybim olmasin.
Umarim en iyisini bulurum.
Teşekkür ederim cvp için

Ne kadar fiyat senin için uygun olur ki ?
Her hafta gidiliyor çünkü ve uzun süreceğinden maddi açıdan zor oluyor.

Ben bir çok kez öneride bulundum burdaki arkadaşlarada ve gerçek hayattaki çevremede ; dr hasan basri izgi müthiş bir dr .. Kadıköy de kendisi facebook sayfasından inceleyebilirsin iletişim bilgileri ve makaleleri orda ..

Çok pahali hepsi. Yapacak bişi yok. Iyi olmak iyi hissetmek iyilesmek istiyorum artik.
OTE="AdNoctum, post: 39213413, member: 539636"]Ne kadar fiyat senin için uygun olur ki ?
Her hafta gidiliyor çünkü ve uzun süreceğinden maddi açıdan zor oluyor.[/QUOTE]
Cok

Merhaba, bu saydıkların sosyal fobiyi anlatıyor sanki. İnsanlarla konuşmak istediğinde, ya yanlış birşey söylersem, ya beni yanlış anlarlarsa, ya kötü düşünürlerse, elimi nasıl tutsam, cebimde mi dursa kalem mi alsam elime yada telefon?, ya kızarırsam rezil olurum vs vs..... tanıdık geliyorsa eğer bu sosyal fobidir. Yaklaşık 10 sene öncesinde tedavi gördüm Kadıköyde bir klinikte ama ne kliniğin ismini ne de psikoloğu hiç hatırlamıyorum. Şimdi nete de yazdım belki bi isim görürsem hatırlarım diye ama maalesef bulamadım. Sosyal Fobinin %100 üstesinden geldim diyemem ama artık o dönemlerdeki gibi etkilemiyor hayatımı, ilişkilerimi ( maşallah diyeyim de :KK70: ) Sana tavsiyem her zaman korkularının üstüne git. Bir anda yapamayabilirsin tabi ki adım adım, kendine küçük görevler vererek başlayabilirsin. Mesela psikoloğumun bana verdiği ilk görev -Sabah kapıda gördüğün arkadaşlarına günaydın diyeceksin.- Düşün bu bile benim için ne kadar zor bir şeydi anlatamam.. Ama gerçekten kaygıların üstüne gittikçe aşılıyormuş.

Bende bir dönem depresyon ve panik atak tedavisi gördüm eğer istersen Bahçelievler'de Tin Psikolojik Danışmanlık var,
bana çok yardımcı oldular. Tercihine göre bayan da erkek de uzman psikolog var. Sana da yardımcı olabileceklerini düşünüyorum. Başka yerlere de gitmiştim fakat özellikle buradakilerin bana karşı davranışları ve müşteri olarak değil de bir danışan olarak yakınlıkları beni daha çok etkilemişti.

merhaba benim bizzat gittiğim incirlide damla alkoç var cok samimi ve basarılı biri istersen telini verebilirim
Çok pahali hepsi. Yapacak bişi yok. Iyi olmak iyi hissetmek iyilesmek istiyorum artik.
OTE="AdNoctum, post: 39213413, member: 539636"]Ne kadar fiyat senin için uygun olur ki ?
Her hafta gidiliyor çünkü ve uzun süreceğinden maddi açıdan zor oluyor.
Cok[/QUOTE]

seans fiyatları baya uygun diğer yerlere göre bende depresyon tedavisii için gittim. çok yardımı oldu sağolsun. 506 862 5992

Benim size tavsiyem konusunda gayet iyi uzmanların bünyesinde bulunduğu İsdem Psikolojidir. İnternetten mutlaka araştırın size en yakın uygun gelen psikoloğu talep edebilirsiniz. İstanbul Beylikdüzünde bulunan ve özel psikologlardan en uygun ücrette hizmet veren yer diyebilirim.

ben bir ara arkadaşım için araştırmıştım
tanıdığım çok önemli doktorlarla konuşmuştum
sanki ağız birliği yapmış gibi şu cevabı vermişlerdi
"bu alan çok farklı bir alan, malesef elini veriyorsun, kolunu kaptırıyorsun, tavsiye vermem mümkün değil"
bu sebeple, önce mutlaka devlet doktorlarının denenmesi gerektiği söylenmişti...

Evet bizzat yaşadım. 2yıl önce açmışım başlığı.
Hakikaten para tuzağıydı yaşadığım. 5 6 seansta biter derdin demişti kadın her seans sohbet ettik sanki bilimsel uygulama yok kadat azdı ve sonuç param gitti zamanım gitti emeklerim gitti

X