istanbulda kan pıhtılaşmasında deneyimli doktor ismi.

ruyanaz

Guru
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2009
545
74
298
kızlar 3.düşüğüm oldu.. iyi bir doktor arıyorum. şu kan pıhtılaşma testleri ve kromozom testleri için. yardımcı olurmusunuz????

canım merhaba başın sağolsun bende 35 haftalık oğlumu kaybettim doktorum araştırma yapalım dedi çapa da kan pıhtılaşma ve kromozom testini yaptırmak istedik fakat çapada sadece tek bir test yapılıyodu o da kromozom sonuçta en kısa 6 ay da çıkacak dedi.Sıkıntı yarattı bizde bakırkör yenimahallede kadın doğum evinde yapıldığını öğrendik salı günü gittik salı günü hariç hergün bu testin yapıldığını güvencen varsa masrafsız çıkacağımızı söledi sonraki haftaya gittik kan verdik tam 1 ay sonra telle aradılar sonuçları aldık çok şükür tertemiz çıktı değerler sen ne taraftasın bilmiyorum ama ben burda yaptırdım inşahhal seninde yemiz çıkar arkadaşım sağlıcakla kal

sağol canım cevabın ve iyi dileklerin için. Sanada geçmiş olsun. inşallah Allahım gönlüne göre verir. bende avrupa yakasında oturuyorum. doktorun kim?

Amin inşallah Rabbim isteyen herkese sağlıklı uzun ömürlü evlatlar nasip etsin bakırköyde sonuçlarıma genetikten bir bayan doktor baktı çok güzel ilgilendi adı Ayşegül dü sanırım devamlı gittiğim doktorum büyükçekmecede opuyorumnanaktan

bende yarın gidiyorum bakalım tahlilleri yaptırabilecekmiyim? hastanede danışman hekim oluyor mu yaa. tahlilleri yazdırmak için acaba..
hamileliğinde sorun çıktı mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…