Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Biz geçen sene Özel Çapa hastanesinde yaptırmıştık. Kanda kromozom analizi kişi başına 250 tl, sonucu bir ay sonra çıkmıştı.eşime hipergonadotropik hipoganadizm teşhisi konuldu. kromozom analizi yaptırıcaz. istanbulda nereyi öneririsiniz, fiyatı ve sonucun ne kadar zamanda belli olduğu konusunda yardımlarınızı bekliyorummmmmmmmmmmm.....
Üniversite hastanesinde ilk başvuruyu nasıl yapıyosunuz, üroloji polikliniği mi yönlendiriyo?Biz unuvetsite hastanesine gittik verdik kanlarimizi bedava 2 ay sinra cikicak
her iki eşten de mi isteniyo tahlil?Biz geçen sene Özel Çapa hastanesinde yaptırmıştık. Kanda kromozom analizi kişi başına 250 tl, sonucu bir ay sonra çıkmıştı.
Canim tibbi genetige basvuru yaptik ben ilk olarak infertiliteye basvurdum ikizlerimi kaybettim dedim ben istedim tahlilleri sonrada genetikten sira aldik kanlari verdik sonuc bekliyoruz artikÜniversite hastanesinde ilk başvuruyu nasıl yapıyosunuz, üroloji polikliniği mi yönlendiriyo?
Kanlari verdikÜniversite hastanesinde ilk başvuruyu nasıl yapıyosunuz, üroloji polikliniği mi yönlendiriyo?
kocama hipergonadotropik hipo teşhisi kondu yani FSH çalışıo, hatta normalin 3 katından fazla, bu nedenle doktor micro tese yapılsa dahi şansınız %30 dedi. %70 hiç sperm üretilmeme gibi bi durumla karşı karşıyayız. doktor da bu testi yaptırın en azından gereksiz bi micro tese ve tüp bebek tedavisinden kurtulursunuz dedi. o yüzden suanda sadece eşime kromozom tahlili yapılacak. eğer sonuç olumlu çıkarsa sanırım ben de tahlil vericembizde üniversite hastanesinde yaptırmıştık genetik tahlili ücretsiz kadın doğum yollamıştı 3 ayda ancak sonuçlandı
ama sizin sperm genetiğinemi bakılacak yoksa
karı koca sizin genetiklerinizemi bakılacak
Cnm hangi unuversite hastanesi randevuyu nasil aldiniz benum esimede yaptirin dedi bugun dok sonra tedaviye basliyalim dedibizde üniversite hastanesinde yaptırmıştık genetik tahlili ücretsiz kadın doğum yollamıştı 3 ayda ancak sonuçlandı
ama sizin sperm genetiğinemi bakılacak yoksa
karı koca sizin genetiklerinizemi bakılacak
eşime hipergonadotropik hipoganadizm teşhisi konuldu. kromozom analizi yaptırıcaz. istanbulda nereyi öneririsiniz, fiyatı ve sonucun ne kadar zamanda belli olduğu konusunda yardımlarınızı bekliyorummmmmmmmmmmm.....
BEN BURSADAYIM ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİCnm hangi unuversite hastanesi randevuyu nasil aldiniz benum esimede yaptirin dedi bugun dok sonra tedaviye basliyalim dedi