Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar İstanbulda labioplasti olmak istiyorum bir kaç yazıda devlet hastanelerinin bazılarında yapıldığı yazılmış ama hangi hastane hangi doktor belirtilmemiş bilen varmı acaba veya makul fiyatta özelde olan var mı yazan olursa çok sevinirim
3 gün önce oldum.60,000 TL
Dr.Yasemin CAKAR KEMENT
Surekli buz uyguluyorum, batikonu sulandirarak uyguluyorum.Tuvaletten sonra mutlaka kurutuyorum fön ile Bugün işime de geri döndüm,araç kullandım herşey yolunda
3 gün önce oldum.60,000 TL
Dr.Yasemin CAKAR KEMENT
Surekli buz uyguluyorum, batikonu sulandirarak uyguluyorum.Tuvaletten sonra mutlaka kurutuyorum fön ile Bugün işime de geri döndüm,araç kullandım herşey yolunda
merhabaa şu an nasılsıniz süreç nasıldı sonuçtan memnun musunuz ben de yaptırmak istiyorum ancak o kadar seçenek var ki hangisi mantıklı hangisinden pişman olmam bılemıyorumm