istanbulda nerde plaja gidilir ya

nevertime

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Mayıs 2015
1.403
622
istanbul da güzel bi plaj önerisi istiyorum arkadaşlar.bu hafta sonu gideceğim giriş maksimum 30 tl fln olan denizi temiz ve kum olan plaj....neresi olabilir yardımcı olurmusunuz erkek arkadaşımla gideceğim bi türlü bi yere karar kılamadım

İstanbul'da denize girilecek yer yok yaa.. Ben hiç girmedim, nerden gidersiniz bilmiyorum da Ada plajları var fırsat sitelerinde kampanyaları var.. Silivri, Selimpaşa tarafına doğru giderseniz ücretsiz, ücretli plajlar var ama haftasonu deli kalabalık ya da Caddebostan vs.. Onun yerine fırsat sitesinden alıp temiz bilindik bir otel havuzuna ya da Suada Club'a gidin daha iyi derim..

arabamız yok otobüle gideceğiz. adaların plajlar için at pisliği kokuyo ve denizi çok pis yazıyo netten yorumlara baktım da :S

Poyrazköyün denizi temiz minik şirin biryer ama haftasonu sakin olmasını beklemeyin giriş ücreti 10 tl di sanırım.
İstanbulda haftasonu plajı kalabalık olmayan yer bulmak imkansız öyle bir yer yok.

Aslında İStanbulda denize girilecek yer yok aslında.
Ama şile derim illa girilecekse. Ben oraya da 2 senedir gitmiyorum.Denizin üzerinde yüzen bir takım maddelerden dolayı.

000ababaaebbbabcsahilplajistanbul-1354-78207.jpg

resimde buldum ama haftasonu böyle olmaz.

Burç beach var. Girişi 2 sene önce 40tl idi. Ama Otobüsle nasıl gidersiniz bilmem. Biraz uzak çünkü. Nezih bir yerdir.

Adaları da bir düşünün (Büyükada,Heybeli ada) oralarda da plajlar var ve temiz gözüküyor.Temiz olduğunu da çok duydum... :)

istanbul da güzel bi plaj önerisi istiyorum arkadaşlar.bu hafta sonu gideceğim giriş maksimum 30 tl fln olan denizi temiz ve kum olan plaj....neresi olabilir yardımcı olurmusunuz erkek arkadaşımla gideceğim bi türlü bi yere karar kılamadım
atla feribota doğru yalovaya mis gibi plajları var hatta kadınlar plajı bile var (armutlunun )

Otobüsler geçiyo ama nasıl gidiliyo bilmiyorum gerçi yer 3. köprünün yapılan yeri anadolu yakasında toplu taşımayla gitmediğim için bilemiyorum ulaşımını

BÜYÜKLİMAN KESİNLİKLE TAVSİYE EDERİM GARİPÇE KÖPRÜNÜN DİBİNDE KALIYOR
DENİZİN DİBİNİ GÖRÜYORSUN

X