- 15 Aralık 2009
- 9.220
- 14.619
- 498
- Konu Sahibi yamukprenses
-
merter alışveriş için güzel kıyafetler var bencemerhaba kızlar,25 kasımda eşimle istanbula 10 günlüğüne tatile gidicez,para sıkıntımız olmayacak,bütün yaz bunun için çalıştım diyebilirim.eşimle gönlümüzce gezip tozmak yiyip içmek istiyoruz ama nerelere gitmeliyiz bilmiyorum,bana istanbulun gezilecek,alışveriş yapılacak yerlerini yazarmısınız lütfen.
merhaba kızlar,25 kasımda eşimle istanbula 10 günlüğüne tatile gidicez,para sıkıntımız olmayacak,bütün yaz bunun için çalıştım diyebilirim.eşimle gönlümüzce gezip tozmak yiyip içmek istiyoruz ama nerelere gitmeliyiz bilmiyorum,bana istanbulun gezilecek,alışveriş yapılacak yerlerini yazarmısınız lütfen.
evet canım ya ne sıkıcı biryer,zaten hemen döndük oradan ve doğru forum istanbula.yamukprenses
merter demişsin ay hiç güzel değildir orası..
hiç birşey yok.
kızlar bunların hepsini tek tek not aldım,birde bişey sorucam kadıköydeki eski salı pazarı nereye taşındı,birde başka bir pazar var,televizyonlarda falan hep çıkyor,sosyetelerin olduğumu ne,ulus pazarı galiba ama emin değilim o nerede,birde outlet mağazaları yada süper ucuz ve son moda kaliteli ürünlerin satıldığı yerler nereler,istanbula gidipte alışveriş yapmamak olmaz.
peki kizlar YILBASINDA istanbulda nereye gidilir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?