eveetttt geldim kızlar,tatil bitti.buradaki arkadaşların dediklerini tek tek not almıştım;
1-otel pera bölgesinde olduğu için hergün akşam taksimdeydim.(istiklal caddesi)
2-topkapı sarayı gezildi ama çok büyük bir yer yarım günümüzü aldı,hazineler görülmeye değer,harem için ayrı verilen paraya değmez...
3-ayasofya müzesi gidildi.
4-sultanahmet camii gidildi.
5-beyazıta gidildi.
6-yerebatansarnıcına gidildi.
7-eminönüne gidildi,deli gibi alışveriş yaptım ve nimet abladan piyango bileti almayı ihmal etmedim.
8-terkoz pasajı ve beyoğlu pasajına gidildi.(beyoğlu işmerkezini daha çok beğendim,çeşit daha fazla)
9-kadıköye gidildi,alışveriş yapıldı,mangodan yılbaşı alışverişi yapılmak ihmal edilmedi.
10-gülhanede setüstü çay bahçesine gidildi,1 demlik çay hüpletildi.
11-boğaz turu yapıldı.verdiğiniz paraya değer.
12-vapurda martılarla simidimi paylaşıp çay içildi.
13-mertere gittik ama gitmemizle dönmemiz bir oldu,beğenmedim,parekendede herşey çok pahalı ve çeşit bulamadım.
14-forum istanbul,ikia ve forumda akvaryum gezildi.
15-cevahire gidildi.
16-eminönünde balık ekmek yenildi.
17-istiklalde bol bol gezildi,nevzadede yemek yendi,barlarda eğlenildi.
18-ortaköye gidildi,kumpir yenildi.
19-galata kulesine çıkıldı ve o enfes istanbul manzarası seyredildi(not:bu arada tüneldeki tramvay çok pahalı 2,5 tl,istanbulda yaşasam buna karşı çıkardım.)
20-veeee tatil bitti,evimi özlemişim......
işte böyle kızlar,10 günde ancak bu kadarını yapabildim,zaten çoğugün öğlene kadar uyuduk hep,ama herşey güzeldi,şimdi Antalyaya geri geldik,özlemişim memleketimi.bana burada yardımcı olmaya çalışan arkadaşlarada ayrıca çok teşekkürler.