Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ercan bey ve Emre bey arasında çok gidip geldim çok da kararsızım kliniğe karşı söyledikleriniz çok içimi rahatlattı.Emre bey yumurta toplama islemimi yapmisti, calistigi klinigin sahibi olan ercan beyin hastasiyim. Ercan bey istabulda olamayacakti toplama islemi icin, Emre bey girdi o gun operasyonuma. Cok da tatli sevecen bir hekimnesta klinigin kalitesi zaten tartisilmaz, gebelik takibim icin hala ercan hocadayim
![]()
Ayy çok heyecanlandımErcan bey canimiz bizimbiz de sperm kaynakli tup bebek yaptik, ama bende eslik eden endometriozis oldugu icin Ercan hocamda karar kilmistik esas. Ilk denemede sukurler olsun gebe kaldim
Gozu kapali guvenebileceginiz bir isim kendisi, Emre beyin de inanilmaz hastasi var o da cok sevilen bir hekim hastalari tarafindan
![]()
Bebişe giden yolda her şey mübah aslında ama insanın canı da tatlı geliyorHepsini cifter cifter yaptirmis cani cok tatli biriyimhicbirinden korkmayin, agrisiz acisiz cok konforlu hemen toparlandiginiz islemler inanin. Isin mental kismi esas yorucu ve zorlayici olani
ama o da gecip gidiyor hele bir de bebis tutunursa her zorlugu unutuyorsunuz
hala kan verirken bile bakamayan biri olarak iki kez rahim filmi cektirdim, histereskopi oldum, iki kez de yumurta toplattim. Transferden once basladigim ignelerimin bitmesi12 haftayi buldu ve bunlarin hicbirine gogus geremeyecegimi dusunerek baslamistim
cok korkutmusum kendimi bosa strese sokmusum simdi anliyorum. O yuzden hic gerilmeyin korkmayin ben yaptiysam herkes yapabilir gibi dusunuyorum ben
![]()
Valla su an ben bile nasil katlandigimi dusunuyorum allah bir sabir ve guc veriyor bence o sulara dalincaBebişe giden yolda her şey mübah aslında ama insanın canı da tatlı geliyorBir de bizim spermlerimiz %100 hareketsiz üroloji doktoru da önemli bizim için siz hangi doktorla çalıştınız acaba çok soru sordum kusura bakmayın lütfen merakımızı heyecanımızı en iyi siz anlarsınız
![]()
Yaa çok sevindim adınıza inşallah sağlıkla kucağınıza alın miniğiniziValla su an ben bile nasil katlandigimi dusunuyorum allah bir sabir ve guc veriyor bence o sulara dalincatedavi gordugunuz ekibin motive edici olmasi filan cok cok onemli o konuda, ben Ercan beye o kadar guvendim ki ilk gunden beri hicbir direktifini atlamadan ne derse dinledim, kasimda basladik subat sonu transfer olabildim ama hep dustugumuz yerden o kaldirdi bizi motivasyon olarak. Olana kadar deniycez dedi sukur gerek kalmadi
Bizim sperme dokunulmadi cunku cok dramatik bir tablo yoktu sukur, bu degerler laboratuvarda dolleme yapmak icin yeterli biz ayiklayacagiz zaten dediler. Ama ayni binada senad bey var cok iyi bir urologdur docent kendisi, cok da ilgilidir ercan beyin de arkadasi bizi ona yonlendirmisti ille bir sey yapmak isterseniz vitamin destegi vs diye
Cok tesekkur ederim daha guzelleri sizi bulsun insallahYaa çok sevindim adınıza inşallah sağlıkla kucağınıza alın miniğiniziSöylemeden geçemicem çok tatlısınız gerçekten yakın bi arkadaşımla konuşuyor gibi hissettim çok teşekkür ederim sorularıma verdiğiniz düşünceli cevaplarınız için
![]()
Cok tesekkur ederim daha guzelleri sizi bulsun insallahsaglikla kucaklarimiza alalim anne olalim
hamilelik zor ama cok keyifli, tez vakitte tatmak size de kismet olsun
guzel sozleriniz icin ben tesekkur ederim, akliniza takilan bir sey olursa seve seve cevaplarim her zaman ozelden de :)