İstanbul'da önerebileceğiniz devlet hastaneleri ve doktorlar var mı?

turkuazsu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2011
389
0
66
44
İstanbul
merhaba arkadaşlar..istanbulda önerebileceğiniz burun ameliyatı yapan devlet hastaneleri varmı ve doktor ismi verebilir misiniz?..ben araştırdığımda sadullah karun' u buldum..onun dışında önerebileceğiniz bir doktor var mı acaba? :61:

canım bende önumuzdekı ayın sonunda amelıyat olacagım ama benım doktorum devlet hastanesınde calısmıyor,ıstanbulda muayenehanesı var bır kac arkadasım ve cogu sosyal paylaşım sıtesındekı amelıyat olmus arkadasların yorumlarından sonra abdulkadır göksel beye gıttım mayıs sonu amelıyat dusunuyoruz bakalım ...

canım bende önumuzdekı ayın sonunda amelıyat olacagım ama benım doktorum devlet hastanesınde calısmıyor,ıstanbulda muayenehanesı var bır kac arkadasım ve cogu sosyal paylaşım sıtesındekı amelıyat olmus arkadasların yorumlarından sonra abdulkadır göksel beye gıttım mayıs sonu amelıyat dusunuyoruz bakalım ...

canım şimdiden yeni burnun hayırlı olsun diyeyim o zaman :) evet abdülkadir göksel beyin ismini ben de çok duydum çok iyi bir doktormuş yani güvenilir ellere emanetsin :) buarada sorması ayıp olmazsa fiyat olarak kaça anlaştınız canım?

bence istanbul da olma derim ameliyatını.istanbul dışında da cok iyi doktıorlar var.hemde ucuza yapıyolar.istanbuldakiler cok fazla istiyor.yinede siz bilirsiniz.

bence istanbul da olma derim ameliyatını.istanbul dışında da cok iyi doktıorlar var.hemde ucuza yapıyolar.istanbuldakiler cok fazla istiyor.yinede siz bilirsiniz.

yorumun için sağol byngizem ;) haklısın istanbuldaki doktorlar çok fazla istiyor.istanbul dışında olma imkanım şu an için malesef yok ama bakalım inşallah gönlüme göre bir yer bulabilirim :)

Back
X