Doğuma Hazırlık İstanbul'da önereceğiniz Kadın Doğum Doktoru Var mı ?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

finduk_hatun

Üye
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2020
34
34
8
31
Merhaba kızlar gebeliğimin başındayım. gebeliğimi baştan sona kadar takip edecek ilgili bir kadın doğum doktoru arıyorum. istanbul Avrupa yakasında özel hastanede gidip doğumumu da güvenle yapcağım bir doktor var mı? önerilerinizi bekliyorum. maliyeti çok yüksek olmazsa sevinirim :)

Canım Florya’ya gelebilir misin?Ona göre öneride bulunacam

Mehmet koç mecidiyeköy torun center da özel muayenesi var. Önceden yıllarca devlette çalıştı ve birçok tanıdığım pko hastası ve kısır tehşisi konulmuş insanları bile hamile kaldı. Normal hamile kalıp giden arkadaşlarımda aşırı memnunlar kendisinden. Hamilelikten önce ve sonrasında hem çok ilgili hem çok samimi bir doktor. Mutlaka gitmeni öneririm tam bir halk adamı:) aşağı yukarı bütçen nedir?

şuanda Medikalparka gidiyorum 225 tl muayene ücreti pahalı geliyor

Medikalpark Bahçelievler Meral Arısal hanım

Medıcal park bahçelievler hastanesi Dr Meral Arisal ilk doğumumda kendisi oldu takipte sımdı 29 haftalık gebeyim yine onu tercih ettik hastaneden de doktordan da memnunum bakalım doğumda yine güzel geçer umuyorum malum salgına denk geldik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…