Gelinlik Modelleri Istanbulda özel dikim Icin gelinlikci

Bktdlgc

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Mart 2015
8
2
32
selam :)
8 ayda dügünüm var Ve 4 ayda istanbula gelinlik Icin alisverise cikiyoruz benim cok begendim bir gelinlik var Bile Ama sadece bu resim diktirmek istiyorum istanbulda bana önerebilceniz moda evleri atolye.. Varmi :KK43: günlerdir uyamiyorum
Tsklr simdiden ..

yok cnm bilgim maalesef
yazdıklarımı da daha önce alışveriş yaptığım yerler olduğu için biliyorum.

Canım bende geçen sene baya aramıştım dikim için.Fatih,bakırköy girmediğim dükkan kalmadı sanırım.Dikim istediğin için herşeye dikkat ediyor insan,mağazaya girince ilgilenmeleri tavırları,senin beğendiğin gelinliğe yorumları falan hepsi sana fikir veriyor.Ben sonunda sirinevler meydanda inci gelinlikte karar kıldım.Sahipleri sevgi ve semra hanım çok iyidirler.senin istediğini yapmak için elinden geleni yapıyorlar.Fiyatlar konusundada fatihtekiler kadar uçuk değiller.Orda diktirdiğim gelinliğimin fotosunuda ekliğim fikrin olsun,fotodakide benim buarada :) dış çekimimden bir kare :KK70: :KK70: Şimdiden mutluluklar dilerim,herşey istediğin gibi olur umarım..
10614184_325297154298621_7394032040936352450_n.jpg

Canım bende geçen sene baya aramıştım dikim için.Fatih,bakırköy girmediğim dükkan kalmadı sanırım.Dikim istediğin için herşeye dikkat ediyor insan,mağazaya girince ilgilenmeleri tavırları,senin beğendiğin gelinliğe yorumları falan hepsi sana fikir veriyor.Ben sonunda sirinevler meydanda inci gelinlikte karar kıldım.Sahipleri sevgi ve semra hanım çok iyidirler.senin istediğini yapmak için elinden geleni yapıyorlar.Fiyatlar konusundada fatihtekiler kadar uçuk değiller.Orda diktirdiğim gelinliğimin fotosunuda ekliğim fikrin olsun,fotodakide benim buarada :) dış çekimimden bir kare :KK70: :KK70: Şimdiden mutluluklar dilerim,herşey istediğin gibi olur umarım..
Eki Görüntüle 1454493

Merhaba canim cok tesekür ederim :)) Senide allah mesut etsin bi yastikta kocayin :)

Sorabilirsem kac ödedin Ve nekadar sürdü ben yurtdisindan gelbem o yüzden fazla kalamicam

geçen sene benim gelinliğim için kiralık özel dikime 1500 tl,satılık özel dikime 1900 tl demişlerdi.zaman konusunda yurtdışı durumun olduğu için yardımcı olurlar diye düşünüyorum.ben 10-15 günde bir parovaya gitmiştim 3 -4 kere.

face sayfalarına bir bak istersen canım :

...

Son düzenleyen: Moderatör:
merhaba canim,

konunu görünce ilgimi cekti.
Ben almanyada yasiyorum. Dügün alisverisi icin subat ayinda 1 hafta istanbula gittik.
Gelinligim özel dikim oldu. 3 günde diktiler inan muhtesem oldu.
Canan Altinok Moda Evi Ümraniye ve Maltepede subeleri var. Ben Ümraniyede diktirdim.
Gelinligim 3500TL ye geldi. Bilmiyorum, sizin büdjeniz ne Kadar ...Tavsiye ederim cok profesyonel calisiyorlar, emek veriyorlar. Kalite süper..

Fatihide gezdim. Eminönündede gezdim, Kadiköyüde gezdim. Bir cok yerde gezdim. Ama Yine Ümraniyedeki ne döndüm :):)

Mutluluklar ..

Dügünüme daha 3 hafta var. O yüzden resim ekleyemiyorum.3 -4 hafta sonra gösterebilirim gelinligimi :)

merhaba canim,

konunu görünce ilgimi cekti.
Ben almanyada yasiyorum. Dügün alisverisi icin subat ayinda 1 hafta istanbula gittik.
Gelinligim özel dikim oldu. 3 günde diktiler inan muhtesem oldu.
Canan Altinok Moda Evi Ümraniye ve Maltepede subeleri var. Ben Ümraniyede diktirdim.
Gelinligim 3500TL ye geldi. Bilmiyorum, sizin büdjeniz ne Kadar ...Tavsiye ederim cok profesyonel calisiyorlar, emek veriyorlar. Kalite süper..

Fatihide gezdim. Eminönündede gezdim, Kadiköyüde gezdim. Bir cok yerde gezdim. Ama Yine Ümraniyedeki ne döndüm :):)

Mutluluklar ..

Tesekürler canim bende seni tebrik ederim simdiden allah mutlu mesut etsin ya 4500 5000lira ya kadar vermek istiyorum Ama kaliteli olmasi benim Icin cok önemli , bende almanyadan geliyorum biliyordursun burda hep ayni model Hem ayni kumaslar tuaf küpürler var , canim gelinlinin resmini alabilirmiyim :))

Arkadaşlar bu fatihte şebnem Sönmez diye bir dolandırıcı var Lanet olsun ona verdiğim para haram olsun LÜTFEN Bu şebnem denilen şahısa ve annesine hayallerinizi kaptırmayın ❗️bildiğiniz dolandırıcılar fabrikasyon sistemiyle çalışıyorlar hayallerimi yıktılar ❗️prova dedikleri şeye üfleye püfleye gelerek sanki lütufta bulunmuş gibi davranıp psikolojik olarak sizi yıpratıyorlar sonucunda size bir çöp verilip dünyanın parasını alıyorlar. Örneğin dantelleri üst üste koyup gelinliğin iğrenç görünmesi mi dersiniz etek uçlarına saçma sapan ekli köklü başka danteller mi koymalarını dersiniz gelinliği düğün öncesi fotoğraf çekiminde bir saat giydim ve söküldü ya anlatamam size neler çektiğimi gelinliği düzelttirmek için bir o kadar daha para verdim duvak yerine bulaşık süngeri bile yapmayacağınız bir bez parçası veriyor elinize bir de arkanızdan küfür ederek sizi gönderiyor NE OLUR BU GÜZEL GÜNÜNÜZÜ REZİL ETMEYİN ❗️zaten her gittiğimde bir gelinle kavga ediyorlardı burdan anlamalıydım ama basiretim bağlandı ben yandım siz yanmayın isterseniz elimde fotoğrafları var kanıtlayabilirim

X