İstanbulda Özel Hastane fiyatları(doğum için)

Haticesonmez19

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2015
2
1
1
30
15 haftalık hamileyim muayelerimde hastane değiştirip duruyorum bir türlü karar veremedim dogum yapacagim hastanede muayene olmak istiyorum tavsiye edebileceginiz hastaneler varmi. Dogum fiyatlarini da yazarmisiniz

Özel gop hastanesinde epidural normal doğum yaptım 2015 ağustosta 1850 tl ödedim. Hastaneden de dr 'umdan da son derece memnun kaldım ama en önemlisi doğum ekibimden olan memnuniyetimdir. Umarım faydası olur deneyimimin size.

15 haftalık hamileyim muayelerimde hastane değiştirip duruyorum bir türlü karar veremedim dogum yapacagim hastanede muayene olmak istiyorum tavsiye edebileceginiz hastaneler varmi. Dogum fiyatlarini da yazarmisiniz

Merhaba bende şu an 13 haftalik hamileyim. Benim ikinci hamileliğim 3.5 yaşında bir kızım var. Nerde oturdugunu bilmiyorum ama ben ilk dogumumda Bahçelievler medicana daki doktor düzgün Korkmaz a gidiyordum kontrollerimde ve dogumumu da o yaptı. Epiduralli normal doğum yaptım. Doğruyu söylemek gerekirse çok memnun kaldım herseyden. Hemşirelerin ilgisi odalar fln çok güzeldi. 2012 de 1750 tl verdim hersey dahil doğuma. Şimdi öğrendiğim normal doğum 2700. Epidural 600 tl sgk li hali imiş. Düzgün beyin de muayenesi sgk li 150 imiş. Pahalı evet ama ben ilkinden çok memnun kaldığım için ikincisini de orda yapıcam bir aksilik olmazsa. Çünkü ne doğum sırasında ne de doğumdan sonra hiç bir sıkıntı yaşamadım. Hiç ağrım olmadı hiç pansuman yapmadım o bölgeye. Başka hastanelerde doğum yapan arkadaşlarım vardı kaç gün olmuş doğum yapalı hala epidural yerim ağrıyor diyordu. Yok ilaç vermişler pansuman için o bölgeye. Ben bunların hiçbirini yaşamadım. Doğum yaptığım gün ayağa kalktım hiç ağrım olmadan. Eğer epidurali düşünen arkadaşlar varsa özellikle söylüyorum anestesist çok önemli arkadaşlar iyi bir doktor olmasi gerekiyor. Epidurali başka doktor yapıyor çünkü kendi doktorunuz değil. Sorun yaşamamak için bence biraz paraya kiymak gerekiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…