Istanbul'da plastik cerrahlar

melodykar

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2020
26
9
1
29
Merhaba , Istanbul'da bildiginiz veya onericeginiz plastik cerrahlar var mi ? Ben revizyon icin gitmek istiyorum o yüzden deneyimli olması çok onemli .

Burada zaten çoğunlukla İstanbul'daki doktorladan bahsedilir. Kendiniz forumda araştıracaksınız. Buradaki herkesin amacı o zaten. Şimdi pat diye nasıl doktor önerilsin size?

Burada zaten çoğunlukla İstanbul'daki doktorladan bahsedilir. Kendiniz forumda araştıracaksınız. Buradaki herkesin amacı o zaten. Şimdi pat diye nasıl doktor önerilsin size?
Ne var sorduğu soruda? Forumun amacı bu, güncel daha yeni birileri olmuştur belki cevap verir işte. Gereksiz gerginlik, negatiflik saçma sapan.

Ne var sorduğu soruda? Forumun amacı bu, güncel daha yeni birileri olmuştur belki cevap verir işte. Gereksiz gerginlik, negatiflik saçma sapan.
Acilmis konulari tekrar tekrar acmak yasak ya hani onu kastediypr arkadas. Aklinizda isimler varsa arama butonundan arayacaksiniz. Yoksa istanbul plastik cerrah seklinde arama yapacaksınız. Bir de neden kbb uzmani degil de plastik cerrah? Kbb uzmani olarak birini oneririm de plastik cerrah degil kendisi.

Buna negatiflik değil, yol gösterme denilir. Negatif olan senin üslubun oluyor.

Bana sen diye hitap etme önce, saygısızsın. Ben de o şekilde hitap edeyim o zaman. Eleştirinde haklıysan da değilsen de üslubun bozuk. Gayet herkesin düşebileceği bir hataya düşmüş ve sormuş, yol göstermenin de bir adabı var. Kendiniz forumda araştıracaksınız falan emir verir gibi, noluyoruz? O yüzden negatif olan senin üslubun.

Açıkçası ben karşımdaki kişinin üslubuna göre sen veya siz diyorum. İnsanlarla nasıl konuşursanız onlar da sizinle aynı şekilde konuşurlar. Yine üslubun hoş değil. Bir sonraki mesajında daha kötüsü olacak galiba. Bu kadar agresif olmak bence iyi değil. Bir bakıp ve ben ne için bir insanla kavga ediyorum diye kendine sorabilirsin. Çünkü ortada hiçbir şey yok. Açtığın başlıkta başlıkta yardımcı olmak için doktor tavsiye ettim, sen demem hiç sorun olmadı. Bir de cevap vermişsin. Bir başlıkta kavga edip diğerinde konuşmak da enteresan. Başlıktan başlığa değişiyor demek ki. Bir daha da sana cevap vermeyeceğim.

Son düzenleme:

Siz sitenin kurucusu falan misiniz ? Onerisi olan vardır diye belki sordum. Çok rahatsız oluyorsaniz okumazsınız. Pat diye doktor önermek ne ? Gidip memnun kaldigi doktoru yazar insanlar bende arastiririm. Kendi isinizle ilgilenin lütfen.

Acilmis konulari tekrar tekrar acmak yasak ya hani onu kastediypr arkadas. Aklinizda isimler varsa arama butonundan arayacaksiniz. Yoksa istanbul plastik cerrah seklinde arama yapacaksınız. Bir de neden kbb uzmani degil de plastik cerrah? Kbb uzmani olarak birini oneririm de plastik cerrah degil kendisi.

Arama yaptigimda hep bilindik kisileri goruyorum diye konu açarak sormak istedim her hangi bir üye gibi.

Açıkçası ben karşımdaki kişinin üslubuna göre sen veya siz diyorum. İnsanlarla nasıl konuşursanız onlar da sizinle aynı şekilde konuşurlar. Yine üslubun hoş değil. Bir sonraki mesajında daha kötüsü olacak galiba. Bu kadar agresif olmak bence iyi değil. Bir bakıp ve ben ne için bir insanla kavga ediyorum diye kendine sorabilirsin. Çünkü ortada hiçbir şey yok. Açtığın başlıkta başlıkta yardımcı olmak için doktor tavsiye ettim, sen demem hiç sorun olmadı. Bir de cevap vermişsin. Bir başlıkta kavga edip diğerinde konuşmak da enteresan. Başlıktan başlığa değişiyor demek ki. Bir daha da sana cevap vermeyeceğim.
Konuyu açan da fazlasıyla rahatsız olmuş senin üslubundan, demek ki üslubunda bir sorun var. Açtığım konuya yorum yapanın sen olduğuna dikkat bile etmedim. Kaldı ki konuya dair bir şey yazılmışsa ona göre cevap veririm, forumun amacı bu, kişiler değil paylaşım önemlidir, gereksiz kin tutup polemiği büyütmem sizin yaptığınız gibi. Ben kinci bir insan değilim. Saygısızca konuşup konuşup, sonra tepki gelince bu kadar alıngan olmaya gerek yok. Herkes her lafı kaldırmak zorunda değil. Saygısızlaşırsan tepki gösterilir, bu normal bir şey. Sonra alınganlık gösteriyorsun diye burayı ikili tartışma ve polemik ortamına dönüştürmek doğru değil.

Back
X