Istanbul'da renkli ultrason yaptıranlar yardımcı olabilir mi?

a.sahin

annen seni bekliyorrrrrrr
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2009
579
2
96
40
İstanbul
Merhaba arkadaşlar,

önümüzdeki hafta renkli ultrason çektireceğim.27 haftalık hamileyim.ücreti makul bir hastane arıyorum.yaptıranlar nerede ve nasıl yaptırdıklarını anlatırlarsa çok sevinirim.
Renkli ultrason için hastaneye nasıl gidilmeli nasıl bakılıyor ne gerekiyor aç mı tokmu farkediyormu bu gibi bilgiler verilirse çok makbule geçer.
şimdiden çok teşekkür ederim herkese

Merhaba arkadaşlar,

önümüzdeki hafta renkli ultrason çektireceğim.27 haftalık hamileyim.ücreti makul bir hastane arıyorum.yaptıranlar nerede ve nasıl yaptırdıklarını anlatırlarsa çok sevinirim.
Renkli ultrason için hastaneye nasıl gidilmeli nasıl bakılıyor ne gerekiyor aç mı tokmu farkediyormu bu gibi bilgiler verilirse çok makbule geçer.
şimdiden çok teşekkür ederim herkese

merhaba,
istanbulun nersınde oturuyosun bılmıyorum ama ben bakırköyde bi görüntüleme merkezınde cektırdım... Görüntülemeden cok sana verıceklerı foto ve vıdeolarda cok onemlı mesela bi arkadasım 165 tl ye gıttıgı bı yerde tek bı poz foto vermişler ben 180 tl ye gıttım 8 adet foto verdıler ve bı cd içinde 50 tane foto+ videosu var.... Başlangıçta cok yuksek fıyat soyluyolar ama pazarlık yap derim. Ben dr yönlendırmesıyle gıttıgım ıcın ve pazarlık yaptıgım ıcın 180 tl ödedım. Aç tok farketmiyor ama ben tok karnına gıttım, normal ultrasondan tek farkı renkli görebılmen o kadar cnm

merhaba,
istanbulun nersınde oturuyosun bılmıyorum ama ben bakırköyde bi görüntüleme merkezınde cektırdım... Görüntülemeden cok sana verıceklerı foto ve vıdeolarda cok onemlı mesela bi arkadasım 165 tl ye gıttıgı bı yerde tek bı poz foto vermişler ben 180 tl ye gıttım 8 adet foto verdıler ve bı cd içinde 50 tane foto+ videosu var.... Başlangıçta cok yuksek fıyat soyluyolar ama pazarlık yap derim. Ben dr yönlendırmesıyle gıttıgım ıcın ve pazarlık yaptıgım ıcın 180 tl ödedım. Aç tok farketmiyor ama ben tok karnına gıttım, normal ultrasondan tek farkı renkli görebılmen o kadar cnm

ben avrupa yakasında oturuyorum ama neresi olursa olsun hiç önemli değil gidebilirim yani.dediğin gibi 180 tl ye 50 foto + vide süper ya ben hiç bilmiyorum bunları radyotomda mı çektirdin acaba?

fehmi yazıcıoğlu profilo alışveriş merkezi civarında bende oraya gidecektim
(2 arkadaşım gitti meth etti açıkcası fiyatı 180 diye biliyorum telefon acıp ögrenebilirsiniz)

şu renkli ultrason dedikleri ne anlamıyorum benim gittiğim hastane normal ultrasonla baktıktan sonra 4 boyutlu açıyo bende minnoşuu görüyorum bumu demek oluyo renkli eğer buysa benim hastanem mükemmel tabi her hastaya aynı muamele yapılıomu bilemiycem

fehmi yazıcıoğlu profilo alışveriş merkezi civarında bende oraya gidecektim
(2 arkadaşım gitti meth etti açıkcası fiyatı 180 diye biliyorum telefon acıp ögrenebilirsiniz)

Peki senden bi ricada bulunabilir miyim arkadaslarina sorarmisin kac adet foto vs ne vermisler

Canım bende 4 hafta önce çektirdim. 150 tl y ama sanırım benim dr yönlendirmesinden dolayı o fiyat verildi dr çok ilgili bir hanımdı Koşuyolunda koşuyolu görüntüleme merkei diye netten çıkar bilgilenebilirsin. biz nisan annelerinden neredeyse 45 kişiyiz sanırım en net benimki video ve foto olarak... $Makbule Budak Şengül\.webp $Makbule Budak Şengül\.webp bilgin olsun diyebebeğimin resminide ekliyorum ...biz organ ölçümü maksadıyla gitmiştik bu merkeze 3 adet net resim verdi bir renkli 2 siyah beyaz birde video

canım bende yarın gidiyorum avcılarda avrupa görüntüleme merkezi
telefonla fiyat aldım renkli ultrason 120 tl ama bu boyut olayı çıktı şimdide
bu 2 boyutluymuş
bunlarda cd felan veriyolarmı bilmiyorum
yarın görcem inşallah...

ben bu görüntüyü her kontrole gittiğimde görüyorum ve bizim küçük hanım çok artist o poz veriyor drumuzda bisürü resmini çekiyor ve bunun içinde ek bi ücret ödemiyorum cd istedik ama hareketli cd veremiyeceğini söyledi sadece fotoları alabiliyormuşum cd dede ama eşim videoya alıyor her seferinde muayenemizi

herkese bilgiler için çok tşk ederim bende dün bakırköy radyomar görüntüleme merkezinden randevu aldım 225 tl imiş hadi hayırlısı artık inşallah

şu renkli ultrason dedikleri ne anlamıyorum benim gittiğim hastane normal ultrasonla baktıktan sonra 4 boyutlu açıyo bende minnoşuu görüyorum bumu demek oluyo renkli eğer buysa benim hastanem mükemmel tabi her hastaya aynı muamele yapılıomu bilemiycem
Aradan birhayli zaman geçmiş ama hangi hastaneye gidiyordunuz acaba..

Back
X