Eyluul_92 Aktif Üye Kayıtlı Üye 12 Şubat 2014 84 6 96 17 Temmuz 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Eyluul_92 #1 Arkadaşlar Yazı İstanbul'da geçireceğimden dolayı iki yada üç seanslık lazere gideceğim, bu yüzden paket sistemi olmayan seans başı ücret olan bir hastane lazım, öneresi olan var mı?
Arkadaşlar Yazı İstanbul'da geçireceğimden dolayı iki yada üç seanslık lazere gideceğim, bu yüzden paket sistemi olmayan seans başı ücret olan bir hastane lazım, öneresi olan var mı?
Bendisss Üye Kayıtlı Üye 25 Ağustos 2015 7 1 16 38 23 Temmuz 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Eyluul_92 #2 Nişantaşındaki klinikler genellikle seans ücreti çalışıyorlar. Buradan isim veriliyor mu bilmiyorum. Ama istersen özelden yazarım.
Nişantaşındaki klinikler genellikle seans ücreti çalışıyorlar. Buradan isim veriliyor mu bilmiyorum. Ama istersen özelden yazarım.
Eyluul_92 Aktif Üye Kayıtlı Üye 12 Şubat 2014 84 6 96 20 Ağustos 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Eyluul_92 #3 Bendisss .!.: Nişantaşındaki klinikler genellikle seans ücreti çalışıyorlar. Buradan isim veriliyor mu bilmiyorum. Ama istersen özelden yazarım. Genişletmek için tıkla... lütfen, memnun olurum :)
Bendisss .!.: Nişantaşındaki klinikler genellikle seans ücreti çalışıyorlar. Buradan isim veriliyor mu bilmiyorum. Ama istersen özelden yazarım. Genişletmek için tıkla... lütfen, memnun olurum :)